• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

9.0
Authorized reseller of Meer van tado

tado° Slimme Radiatorknop Starter Kit + Draadloze Temperatuursensor

1

€ 149,99 € 149,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

tado° Slimme Radiatorknop Starter Kit V3+ incl. Bridge
Aantal:

1

€ 149,99 € 149,95
Aanpassen
€ 149,99 € 149,95

1

€ 99,99 € 99,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

tado° Slimme Draadloze Temperatuursensor
Aantal:

1

€ 99,99 € 99,95
Aanpassen
€ 99,99 € 99,95

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 239,95

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

Maak je verwarming volledig slim met de tado° Slimme Radiatorknop Starter Kit + Draadloze Temperatuursensor. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om optimaal te kunnen genieten van een warm huis, zonder dat je daar voor op hoeft te staan: alles kan worden bediend met je smartphone of zelfs je stem. De Slimme Radiatorthermostaat Starter Kit van tado° bestaat uit de tado° Bridge en een tado° Radiatorthermostaat en in dit pakket zit ook nog een temperatuursensor.

De voordelen van tado° Slimme Radiatorknop Starter Kit + Draadloze Temperatuursensor in één oogopslag:

 • Locatie-afhankelijke regeling
 • Tijdschema's
 • Binnenklimaat in de gaten houden
 • Draadloos temperatuur meten
 • Compatibel met spraakassistenten

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Sonik

Met dit pakket van zowel een tado° Starter Kit en een Draadloze Temperatuursensor haal je alles in huis wat je nodig hebt om je huis op een slimme manier te verwarmen. Bespaar geld, geniet van een fijner binnenklimaat en ontdek het gemak van slimme verwarming van tado°. De temperatuursensor is een geweldige toevoeging aan de Starter Kit: je kan niet alleen de temperatuur, maar ook de luchtvochtigheid nauwkeuriger meten.

Productinformatie

 • Locatie-afhankelijke regeling: Bedien je verwarming waar je ook bent met de tado° app. Bespaar tot 28% op verwarmingskosten met behulp van intelligente skills: locatie-afhankelijke regeling, detectie of je raam open is en weersvoorspellingen.
 • Tijdschema's: Handige tijdschema's vormen de basis van de tado° verwarmingsregeling. Ze verwarmen alleen wanneer de kamer daadwerkelijk wordt gebruikt. Moet je onverwacht eerder vertrekken? Schakel dan de tado° naar de away-mode. De radiatoren verlagen vervolgens de temperatuur.
 • Binnenklimaat in de gaten houden: Met de binnenlucht comfort skill kun je nu eenvoudig het binnenklimaat in de gaten houden. De kwaliteit van de lucht wordt gemeten en de V3+ functie helpt je om een gezond klimaat te behouden.
 • Draadloos temperatuur meten: Thermostaten worden meestal direct aan de radiator bevestigd en dus wordt daar ook de temperatuur gemeten. In de buurt van de radiator is het warmer en de meetwaarden wijken dus af van de temperatuur in de kamer. De tado° Slimme Draadloze Thermostaat lost dit probleem op, je kunt hem namelijk overal plaatsen waar je wilt.
 • Compatibel met spraakassistenten: Aangezien de slimme sensor en de producten in de starter kit compatibel zijn met de spraakassistenten Amazon Alexa, Google Assistant en Siri (Apple HomeKit), kun je ze ook gemakkelijk bedienen met een spraakopdracht. Zo kun je de temperatuur ook opvragen als je niet in de kamer bent en deze zo nodig aanpassen.

tado° Slimme Radiatorknop Starter Kit + Draadloze Temperatuursensor in actie

De slimme radiatorknop Starter Kit van tado° is de succesvolle toegang tot een modern verwarmingssysteem. Het maakt niet uit of je in een huis, in een appartement of een huurwoning woont. Vrijwel elk huishouden kan profiteren van het slimme verwarmingssysteem. Sluit de bridge aan op de router. Het is de link tussen de smartphone en de bedieningsapparaten. De tado° radiatorknop met horizontaal display vervangt je bestaande thermostaat. Om dit te doen, hoef je alleen de oude los te draaien en de nieuwe te bevestigen. Zo eenvoudig? Ja! Omdat je de radiator niet hoeft te ventileren en het water niet hoeft af te voeren voor de ombouw. In de doos zitten ook adapterringen die de tado° radiatorthermostaat compatibel maken met vrijwel alle gebruikelijke ventielen in Nederland.

Slimme verwarming en energiebesparing

De slimme radiatorknop Starter Kit van tado° is ideaal voor kleine appartementen of als je eerst de slimme verwarmingsregeling wilt uitproberen. De basis bestaat uit de intelligente tijdschema's die je in de app voor elke dag individueel opstelt. De thermostaten verwarmen dan alleen op de gewenste tijden. De Geofencing skill helpt je te besparen door alleen te verwarmen als je thuis bent. Een andere handige functie zijn de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse statistieken over het verwarmingsverbruik. Je kunt snel zien of je 's morgens, 's middags of 's avonds de verwarmingskosten verspilt en je kunt het plan hierop aanpassen.


De tado° draadloze temperatuursensor meet niet alleen de kamertemperatuur maar ook de luchtvochtigheid. Vooral de luchtvochtigheid heeft een aanzienlijke invloed op het binnenklimaat en zorgt er vaak voor dat de werkelijke temperatuur kouder of warmer voelt dan deze in werkelijkheid is. Door de externe meting, verder weg van de radiator, meet je precies waar je het grootste deel van de tijd daadwerkelijk verblijft en kun je dus doelgerichter instellen.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Sonik

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

tado° Slimme Radiatorknop Starter Kit V3+ incl. Bridge

Productafmetingtado° Radiatorthermostaat: 78 x 52 x 52 mm, tado° Bridge: 81 x 27 x 22 mm.
Productgewichttado° Radiatorthermostaat: 110 g, tado° Bridge: 61g
Stroomvoorzieningtado° Bridge: voedingsapparaat, tado° Radiatorthermostaat: 3 VDC (2 x AA batterijen 2400 mAh)
Weergave en bediening:Led display, handmatig op het draaischijf of via app
Sensorentemperatuur, luchtvochtigheid, omgevingslicht
Inhoud doos1x tado° Radiatorthermostaat, 1x tado° Bridge

tado° Slimme Draadloze Temperatuursensor

Productafmetingen104 x 104 x 18 mm
Gewicht137 g
VerbindingFrequentie: 868 MHz
Stroomvoorziening4.5V DC (3 AAA Batterijen 1200 mAh)
Fabrieksgarantie2 jaar
Inhoud doosDraadloze Temperatuursensor
3x AAA batterijen
Plakstrip
Bevestigingsmateriaal
Installatie
FAQs
Kan ik een slimme radiatorknop monteren op elke soort radiator?

Nee, slimme radiatorknoppen kun je alleen plaatsen op een verwarming waar eerder een thermostatische radiatorknop op zat. Je kunt deze knop herkennen aan de cijfers 1 tot en met 5 die hierop staan. Een standaard radiatorkraan zonder cijfers erop is niet geschikt voor het installeren van een slimme radiatorknop. Je kunt deze door een vakman laten vervangen en een thermisch ventiel plaatsen. Dan kun je er wel een slimme radiatorknop op installeren.

Hoe werkt de Slimme Radiatorknop?

Slimme Radiatorknoppen vervangen je bestaande radiatorventielen. Alle Starterskits komen met de tado° Internetbridge, die via je router verbinding maakt met het internet. Hij communiceert draadloos met je Slimme Radiatorknoppen en zorgt ervoor dat je je verwarmingssysteem op afstand kunt aansturen met de tado° app.

Kan ik zelf de Slimme Radiatorknop installeren?

Je kunt zelf in een paar minuten de Slimme Radiatorknop installeren. Vervang eenvoudig je oude radiatorthermostaat door tado°. De online installatie-assistent leidt je stap-voor-stap door het eenvoudige proces.

Hoe weet ik of mijn radiatoren compatibel zijn met de Slimme Radiatorknop?

tado° is compatibel met bijna alle thermostatische radiatorventielen van de meeste fabrikanten. Er worden een aantal adapters in de verpakking meegeleverd.

Wat is een Starterskit?

De Starterskit bevat de tado° Internetbridge, die via je router verbinding maakt met het internet. Het communiceert draadloos met je Slimme Radiatorknop. Je hebt maar één Starterskit met Internetbridge per tado° woning nodig, maar een Starterskit als basis van je tado° opstelling is noodzakelijk.

Kan ik meerdere Slimme Thermostaten aan mijn Starterskit toevoegen?

Je kunt zoveel Slimme Thermostaten, Slimme Radiatorknoppen of Accessoires toevoegen aan je Starterskit als je wilt. Je kunt bijvoorbeeld een Bedrade Slimme Thermostaat toevoegen om je hydronische vloerverwarming aan te sturen.

Ik heb elektrische radiatoren. Kan de Slimme Radiatorknop deze ook aansturen?

Helaas ondersteunt tado° geen elektrische radiatoren.

Kan ik de Slimme Radiatorknop met mijn Smart Speaker bedienen?

Net als alle tado° apparaten kunnen je Slimme Radiatorknoppen aangesloten worden op Alexa, Google Assistant en Apple Homekit.

Is er garantie?

Ja. Wij bieden 2 jaar garantie.

Heb ik batterijen nodig voor de Slimme Radiatorknop?

2 AA alkaline batterijen zijn in de verpakking inbegrepen. Je kunt ook Panasonic Eneloop AA 1900 mAh NiMH oplaadbare batterijen gebruiken (wij raden het gebruik van andere typen oplaadbare batterijen af).

Kan ik de Slimme Radiatorknop terugsturen als ik niet tevreden ben?
Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie