• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.8

Sonos One set van 3 - Wifi-speaker met spraakbesturing

3

€ 229,00 € 219,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Sonos One - Slimme speaker met spraakbesturing
Aantal:

3

€ 229,00 € 219,95
Aanpassen
€ 229,00 € 219,95

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 649,95 incl. btw en verzendkosten

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

De Sonos One set van 3 - Wifi speakers met spraakbesturing bevat drie Sonos One wifi luidsprekers met fantastisch geluid en met geïntegreerde spraaksturing via Google Assistant.

De voordelen van de Sonos One stereoset in één oogopslag:

 • Uitstekend geluid
 • Trueplay
 • Multiroom
 • Spraakbesturing

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Sonik

Nadat we de Sonos One hebben getest waren we volledig overtuigd door deze Multiroom-luidspreker. Daarom bieden we hier een geweldig pakket aan met de Sonos One Stereo Set, waarmee je de vrijheid hebt om te beslissen of je liever één kamer uitrust met drie luidsprekers, je kan twee Sonos One speakers verbinden als een stereopaar of je kan drie kamers uitrusten met het rijke geluid van Sonos One. Alles kan op elk moment en in een paar stappen worden gewijzigd.

Productinformatie

 • Uitstekend geluid: Twee digitale klasse D-versterkers, een midrange en een tweeter bieden het uitgebalanceerde, krachtige en eersteklas geluid dat je van ons gewend bent.
 • Trueplay: De zes geïntegreerde microfoons helpen de Sonos One om de kamereigenschappen te herkennen, zodat de luidspreker storende frequenties kan filteren en je een nog betere geluidservaring kan geven.
 • Multiroom: Omdat de luidsprekers in de Sonos One stereoset werken via wifi, kun je eenvoudig muziek luisteren in verschillende kamers of alle luidsprekers aansluiten om te genieten van geweldig stereogeluid in één kamer.
 • Spraaksturing: Omdat de luidsprekers Google Assistant hebben geïntegreerd als spraakassistent, kunnen alle functies van de Sonos One ook worden bestuurd met spraakopdrachten.

Sonos One set van 3 in actie

De set bestaat uit drie Sonos One wifi luidsprekers, die een indrukwekkende stereo geluidservaring garanderen. Met Google Assistant kan elke Sonos One luidspreker bovendien eenvoudig bestuurt worden met spraakopdrachten. Met de Multiroom-functie kun je bepalen hoe je je Sonos One-set van 3 moet instellen. Het is aan jou of je de volledige kracht van de drie luidsprekers in stereogeluid in een kamer wilt gebruiken, of liever in drie verschillende kamers eersteklas geluid wilt hebben.

Wat zit er in elk van de Sonos One wifi luidsprekers?

Elk van de Sonos One Multiroom-luidsprekers is een klasse apart. De luidsprekers hebben twee digitale D-versterkers en speciale drivers. Bovendien zorgen de geïnstalleerde tweeters voor een exacte en duidelijke weergave van de hogere frequenties. De midrange die hier wordt gebruikt, biedt de perfecte weergave van de middel frequenties en zorgt daarnaast voor een diepe maar gebalanceerde bass. Dankzij de zes ingebouwde microfoons werkt de stembediening enerzijds goed, en anderzijds kan Trueplay worden gebruikt om de kamereigenschappen te herkennen en bovendien ruis uit te filteren. Dit optimaliseert het geluid en houdt het fantastisch, altijd en overal.

Naast de besturing via smartphone of tablet via wifi, kan de spraakbesturing via Google Assistant erg handig zijn. Je kunt populaire streaming diensten rechtstreeks besturen via Google Assistant, bijvoorbeeld Spotify, SoundCloud of Deezer. Maar ook aan de bovenkant zijn verschillende bedieningselementen geïntegreerd in een elegante touchpad. De Sonos One-set van 3 luidsprekers zorgt voor een eenvoudig te gebruiken, flexibel en premium stereosysteem bij je thuis.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Sonik

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen161,45 x 119,7 x 119,7 mm
Gewicht artikel1,85 kg
VoedingsaansluitingZelfomzettende universele voeding 100-240 V, 50-60 Hz met universele ingang
Doos inhoud3x: Sonos One, voedingskabel, ethernet kabel, snelle installatiehandleiding voor Sonos One, juridische informatie en garantie-informatie.
Installatie
FAQs
Kan ik ook telefoneren met de Sonos One-set van 3?

Nee, op dit moment is het niet mogelijk om iemand te bellen via de Sonos One.

Welke analoge verbindingen heeft de Sonos One-luidspreker?

De Sonos One heeft alleen een 10/100 Mbps ethernet poort.

Is de Sonos One-set van 3 ook geschikt voor bluetooth?

Nee, de Sonos One-luidsprekers kunnen alleen worden bediend via het wifi netwerk.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie