• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.8
Authorized reseller of Meer van Bosch Smart Home

Bosch Smart Home Eyes - Buitencamera

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 349,95

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 289,95 Incl. btw

-17% -17%
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa

De waterdichte Bosch Smart Home Eyes buitencamera is een echte aanrader op het gebied van veiligheid en comfort. Het is een bewakingscamera, handsfree-set met 2-weg communicatie, bewegingssensor en stijlvolle buitenverlichting in één. De camera wordt eenvoudigweg bevestigd aan een lamphouder, handig.


De voordelen van de Bosch Smart Home Eyes - Buitencamera in één oogopslag:

 • Hoge resolutie
 • Bewegingssensor
 • Stand alone of in een systeem
 • Gebieden bepalen
 • Keuze uit lokale opslag en cloud

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

De Bosch Smart Home Eyes is niet alleen een buitencamera, maar ook een handsfree-set, sfeervolle buitenverlichting en bewegingsmelder. De 2-weg communicatie is zeer praktisch, want dankzij deze communicatie kun je overal met mensen voor je deur praten. Een ander voordeel is de mogelijkheid om de camera te gebruiken als een stand-alone apparaat of als alternatief te integreren in het Smart Home System via de controller en zo te netwerken met andere apparaten.

Productinformatie

 • Hoge resolutie: De camera levert haarscherpe Full HD-kleurenbeelden in 1080p tot een afstand van 10 meter, dag en nacht in een horizontale 120° kijkhoek.
 • Bewegingssensor: De slimme sensoren maken onderscheid tussen dieren, bewegingen van bomen en die van een mens. Op deze manier worden alleen relevante gebeurtenissen geregistreerd.
 • Stand alone of in een systeem: De keuze is aan jou, gebruik de camera als zelfstandig apparaat of integreer hem in je bestaande systeem via de Bosch Smart Home Controller. Voor beide doeleinden zijn verschillende apps beschikbaar.
 • Gebieden bepalen: Gebieden die niet mogen worden geregistreerd vanwege privacy redenen, kunnen in de app worden uitgesloten. Hierdoor kun je de camera precies naar wens instellen zodat alleen de belangrijkste gebieden in de gaten worden gehouden.
 • Keuze uit lokale opslag en cloud: De video-opnamen worden gecodeerd beveiligd: lokaal en via de Bosch Cloud.

Bosch Smart Home Eyes Buitencamera in actie

De Bosch Eyes buitencamera combineert niet alleen alle functies die een slimme beveiligingscamera vandaag de dag zou moeten hebben, maar ook extra functies. Het montage materiaal is inbegrepen, zodat je de camera buiten het zicht kunt plaatsen. De buitencamera kan dus overal worden geïnstalleerd waar gewoonlijk conventionele buitenverlichting is aangesloten. Je kunt de Bosch Smart Camera App gebruiken om toegang te krijgen tot de camera en de functies ervan. Of je kunt de Eyes buitencamera in je systeem integreren via de Bosch Smart Home Controller en toegang krijgen via de Bosch Smart Home App. Dit opent verdere mogelijkheden, omdat je de camera dan in een netwerk kunt verbinden met andere Bosch Smart Home apparaten en op afstand de beelden kunt bekijken.

Tijdens de test meer dan overtuigend

In de test maakte de Bosch Smart Home Eyes buitencamera zeer goede beelden in 1080p/Full-HD, zowel overdag als 's nachts. Deze worden opgeslagen in het lokale geheugen van 4 GB voor het geval de verbinding met de Bosch cloud om welke reden dan ook tijdelijk wordt onderbroken. Normaal gezien zijn de camera-opnames echter op elk moment live toegankelijk in de app, die tot tien Bosch beveiligingscamera's in een netwerk kan opnemen. Maar de Bosch Smart Home Eyes buitencamera heeft nog veel meer spannende functies: hij heeft tweerichtingscommunicatie, dus hij heeft zowel een microfoon als een luidspreker, zodat hij als intercomsysteem kan worden gebruikt, zelfs als je onderweg bent.


Als je op vakantie bent, kun je vrienden en familie op elk moment toegang geven tot de camera om bij te houden wat er thuis gebeurt. Hij registreert ook gebeurtenissen vanuit een horizontale kijkhoek van 120°. Met de geïntegreerde intelligente sensoren kan de camera onderscheid maken tussen de bewegingen van mensen, dieren of de takken van bomen. De camera neemt dus alleen video's op in Full HD wanneer er iets relevants gebeurt, waarover je via de app wordt geïnformeerd. Bovendien is het geïntegreerde licht een afschrikmiddel voor ongenode gasten en zorgt zo voor de veiligheid van je huis.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen70 x 210 x 100 mm
Gewicht750 g
Kijkhoek120°
Bereik draadloze verbinding80 m
Opslag4 GB geïntegreerde opslag en Bosch Cloud
Audio2-weg audio, microfoon en luidspreker
ConnectiviteitWifi 802.11 b/g/n 2.4 GHz
Verlichtingsafstand10 m
Inhoud doos1x Bosch Smart Home Eyes buitencamera
1x muurbeugel met bevestigingsmateriaal
1x installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Welke app heb ik nodig om de Bosch Smart Home Eyes Buitencamera te gebruiken?

Om de Bosch Smart Home Eyes Buitencamera in te stellen en te bedienen heb je de Bosch Smart Camera App of de Bosch Smart Home App nodig. Beide apps zijn beschikbaar voor iOS en Android.

Wat zijn scenario's?

Met behulp van de scenario's kun je verschillende Smart Home-apparaten individueel aan elkaar koppelen. Je kunt op elk gewenst moment nieuwe scenario's in de app aanmaken, zodat een hele reeks apparaten zich met één druk op de knop aan jouw behoeften kan aanpassen.

Wat houdt het alarmsysteem in?

Met behulp van het alarmsysteem kun je snel en eenvoudig je huis veiliger maken. Met behulp van verschillende sensoren (deur/raamcontact, bewegingsmelder) kun je, afhankelijk van de instellingen, een visueel alarm (via Philips Hue lampen) of een sirene (via Bosch Smart Home Smoke Detector) laten afgaan. Tegelijkertijd ontvang je een pushbericht op je smartphone.

Hoe kan ik mijn Bosch Smart Home Eyes Buitencamera resetten?

Druk met een puntig voorwerp (bijv. een paperclip) op de knop in de opening onder de cameralens en houd deze ingedrukt totdat het middelste licht (dat van de bewegingssensor) van je camera rood knippert (na ongeveer 5 seconden). De camera zal dan automatisch herstarten. Belangrijk: deze functie is alleen beschikbaar in de eerste drie minuten nadat de stroomtoevoer is onderbroken. Zodra de camera niet meer continu rood is, is het opstartproces van de camera voltooid en is het resetproces gedurende 2 minuten mogelijk.

Mijn Bosch Smart Home Eyes knippert rood en groen nadat de QR-code is gescand. Wat betekent dit?

De camera kon geen verbinding maken met je draadloze netwerk. Zorg ervoor dat je telefoon zich in hetzelfde wifi-netwerk bevindt als je camera. Zorg ervoor dat je smartphone is verbonden met je router via een 2.4 GHz-verbinding. Controleer of het door jou ingevoerde wifi-wachtwoord correct is opgeslagen. Start dan de camera opnieuw op en indien nodig de integratie via de app.

Wat gebeurt er in geval van alarm?

Als je je camera hebt geactiveerd, ontvang je een melding over elk geregistreerd incident via de app. Je kunt nu rechtstreeks in het door jou geselecteerde opnamegebied kijken via livestream en indien nodig communiceren via bidirectionele spraakcommunicatie.

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie