• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

9.3
Authorized reseller of Meer van Bosch Smart Home

Bosch Smart Home Buitencamera + Binnencamera

1

€ 349,95 € 289,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Bosch Smart Home Eyes - Buitencamera
Aantal:

1

€ 349,95 € 289,95
Aanpassen
€ 349,95 € 289,95

1

€ 249,95 € 209,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Bosch Smart Home 360° - Binnencamera
Aantal:

1

€ 249,95 € 209,95
Aanpassen
€ 249,95 € 209,95

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 439,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa

Bescherm je huis zowel binnen als buiten met deze set van de Bosch Smart Home Buitencamera en Binnencamera. Met een 360° kijkhoek biedt de Bosch Smart Home 360° binnencamera verschillende speciale functies. De bewegende kop van de slimme camera maakt een volledige dekking van elke kamer mogelijk, dag en nacht. Met de buitencamera houd je ook de buitenkant van je woning veilig en kun je ook communiceren via de twee-wegs communicatie functie.

De voordelen van Bosch Smart Home Buitencamera + Binnencamera in één oogopslag:

 • Appbediening
 • Bewegingssensor
 • 360 graden binnenbewaking
 • Gebieden bepalen
 • Stand alone of in een systeem

Expert review
9.3
Getest door tink expert
Sonik

Maak je nooit meer zorgen over de veiligheid van je woning met de Bosch Smart Home Buitencamera en Binnencamera. Deze set van twee camera's heeft functies waardoor de veiligheid van je woning drastisch verbeteren. Zo zal je camera binnen niets missen door de 360 graden view en buiten kun je communiceren met ongewenste gasten. Bekijk live-beelden in de app en mis nooit meer iets.

Productinformatie

 • Bedien de camera's via je smartphone: Met de Bosch Smart Camera App heb je wereldwijd toegang tot je binnen- en buiten camera. De camera's kunnen nu ook direct in de Bosch Smart Home App worden geïntegreerd. Dit betekent dat de camera's kunnen worden geïntegreerd in het beveiligingssysteem en dat directe toegang op ieder moment mogelijk is.
 • Reageert alleen indien nodig: Dankzij de geïntegreerde sensoren registreert de slimme camera alleen relevante gebeurtenissen. De slimme sensoren maken namelijk onderscheid tussen dieren, bewegingen van bomen en die van een mens.
 • De camera draait mee: De beweegbare kop van de camera kan 360° draaien zodat je niets zult missen. Hierdoor kan de camera ieder hoekje van de kamer in kaart brengen en heb je dus optimale veiligheid in je woning.
 • Bepaal wat niet gefilmd mag worden: Gebieden die niet mogen worden geregistreerd vanwege privacy redenen, kunnen in de app worden uitgesloten. Hierdoor kun je de camera precies naar wens instellen zodat alleen de belangrijkste gebieden in de gaten worden gehouden.
 • Zelfstandige camera's of onderdeel van een systeem: De keuze is aan jou, gebruik de camera als zelfstandig apparaat of integreer hem in je bestaande systeem via de Bosch Smart Home Controller. Voor beide doeleinden zijn verschillende apps beschikbaar.

Bosch Smart Home Buitencamera + Binnencamera in actie

De Bosch Smart Home 360° binnencamera is een slimme allround camera. Met de geïntegreerde microfoon en luidspreker kun je de app op je smartphone gebruiken om in hoge kwaliteit te communiceren met de persoon voor de camera. De beweegbare kop van de camera geeft je een 360° zicht over de ruime waar hij zich bevindt. Dus je kunt de hele kamer dag en nacht opnemen via de app. Dankzij de nachtzichtfunctie worden de 1080p-beelden zelfs in het donker van hoge kwaliteit opgenomen. Niet iedereen wil constant in zijn eigen huis gefilmd worden, dus heeft Bosch een privacy-modus ingesteld. Deze privé-modus kan ook op afstand worden bediend via de app.

Altijd zicht op je huis, zowel binnen als buiten

De Bosch Eyes buitencamera combineert niet alleen alle functies die een slimme beveiligingscamera vandaag de dag zou moeten hebben, maar ook extra functies. Het montage materiaal is inbegrepen, zodat je de camera buiten het zicht kunt plaatsen. De buitencamera kan dus overal worden geïnstalleerd waar gewoonlijk conventionele buitenverlichting is aangesloten. Je kunt de Bosch Smart Camera App gebruiken om toegang te krijgen tot de camera en de functies ervan. Of je kunt de Eyes buitencamera in je systeem integreren via de Bosch Smart Home Controller en toegang krijgen via de Bosch Smart Home App. Dit opent verdere mogelijkheden, omdat je de camera dan in een netwerk kunt verbinden met andere Bosch Smart Home apparaten en op afstand de beelden kunt bekijken.


De camera slaat de opnamen op een SD-kaart op, deze gegevens kunnen alleen door jou worden bekeken. Bosch bewaart de opnames ook in een cloud voor het geval de camera wordt gestolen. Als je wilt, kun je ook vrienden of familieleden toegang geven tot de live-uitzending, zodat ze je huis in de gaten kunnen houden terwijl jij op vakantie bent.

Lees meer
Expert review
9.3
Getest door tink expert
Sonik

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Bosch Smart Home Eyes - Buitencamera

Productafmetingen70 x 210 x 100 mm
Gewicht750 g
Kijkhoek120°
Bereik draadloze verbinding80 m
Opslag4 GB geïntegreerde opslag en Bosch Cloud
Audio2-weg audio microfoon en luidspreker
ConnectiviteitWifi 802.11 b/g/n 2.4 GHz
Verlichtingsafstand10 m
Inhoud doos1x Bosch Smart Home Eyes buitencamera
1x muurbeugel met bevestigingsmateriaal
1x installatiehandleiding

Bosch Smart Home 360° - Binnencamera

Productafmetingen50 x 182 x 50 mm
Met voet: 72 x 182 x 72 mm
Gewicht450 g
Bereik draadloze verbinding80 m
Opslag8 GB geïntegreerde opslag en Bosch Cloud
AudioTweerichtingsaudio, microfoon en luidspreker
ConnectiviteitWifi 802.11 b/g/n 2.4 GHz
Helderheid1080p
Stroomvoorziening5 V micro USB-aansluiting (adapter inbegrepen)
Inhoud doos360° binnencamera, stekker (adapter EU, UK, US), installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Welke app heb ik nodig om de Bosch Smart Home Eyes Buitencamera te gebruiken?

Om de Bosch Smart Home Eyes Buitencamera in te stellen en te bedienen heb je de Bosch Smart Camera App of de Bosch Smart Home App nodig. Beide apps zijn beschikbaar voor iOS en Android.

Wat zijn scenario's?

Met behulp van de scenario's kun je verschillende Smart Home-apparaten individueel aan elkaar koppelen. Je kunt op elk gewenst moment nieuwe scenario's in de app aanmaken zodat een hele reeks apparaten zich met één druk op de knop aan jouw behoeften kan aanpassen.

Wat houdt het alarmsysteem in?

Met behulp van het alarmsysteem kun je snel en eenvoudig je huis veiliger maken. Met behulp van verschillende sensoren (deur/raamcontact bewegingsmelder) kun je afhankelijk van de instellingen een visueel alarm (via Philips Hue lampen) of een sirene (via Bosch Smart Home Smoke Detector) laten afgaan. Tegelijkertijd ontvang je een pushbericht op je smartphone.

Hoe kan ik mijn Bosch Smart Home Eyes Buitencamera resetten?

Druk met een puntig voorwerp (bijv. een paperclip) op de knop in de opening onder de cameralens en houd deze ingedrukt totdat het middelste licht (dat van de bewegingssensor) van je camera rood knippert (na ongeveer 5 seconden). De camera zal dan automatisch herstarten. Belangrijk: deze functie is alleen beschikbaar in de eerste drie minuten nadat de stroomtoevoer is onderbroken. Zodra de camera niet meer continu rood is is het opstartproces van de camera voltooid en is het resetproces gedurende 2 minuten mogelijk.

Mijn Bosch Smart Home Eyes knippert rood en groen nadat de QR-code is gescand. Wat betekent dit?

De camera kon geen verbinding maken met je draadloze netwerk. Zorg ervoor dat je telefoon zich in hetzelfde wifi-netwerk bevindt als je camera. Zorg ervoor dat je smartphone is verbonden met je router via een 2.4 GHz-verbinding. Controleer of het door jou ingevoerde wifi-wachtwoord correct is opgeslagen. Start dan de camera opnieuw op en indien nodig de integratie via de app.

Wat gebeurt er in geval van alarm?

Als je je camera hebt geactiveerd ontvang je een melding over elk geregistreerd incident via de app. Je kunt nu rechtstreeks in het door jou geselecteerde opnamegebied kijken via livestream en indien nodig communiceren via bidirectionele spraakcommunicatie.

Hoe worden de beelden opgeslagen?

De beelden worden zowel via een SD kaart opgeslagen als op de cloud. De grootte van de opslag is 8GB.

Video’s over dit product
Productinformatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie