• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.7

Airthings Wave Plus - Air Quality Monitor en Radondetector

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 229,00

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 219,00 incl. btw en verzendkosten

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

De voordelen van de Airthings Wave Plus in één oogopslag:

 • Uitgerust met zes sensoren
 • CO2-sensor geïntegreerd
 • Betrouwbare gegevens in real time
 • Visuele indicatie van de luchtkwaliteit
 • Integratie in je smart home
 • Overzichtelijke grafieken in de app

Expert review
8.7
Getest door tink expert
Richard

De Airthings Wave Plus heeft niet voor niets meerdere prijzen voor consumentenelektronica gewonnen, zoals de nominatie voor TIME Magazine uitvinding van het jaar 2019. Het is de perfecte oplossing om overzicht te krijgen over zes belangrijke factoren die de luchtkwaliteit in je woning bepalen. Met behulp van uitgebreide analyses en grafieken hou je voortaan je binnenklimaat onder controle, zodat je zowel lichte kwaaltjes als ernstige ziektes kunt voorkomen.

Productinformatie

 • Uitgerust met zes sensoren: De Airthings Wave Plus heeft zes sensoren die nauwkeurig de CO2- en radonconcentratie, de luchtvochtigheid, de temperatuur, TVOC en de luchtdruk meten. Door deze meetwaarden onder controle te houden, verzeker je jezelf van een gezond binnenklimaat.
 • Betrouwbare gegevens in real time: De monitor meet de gegevens die je ziet in de app of in je browser in real time. Bovendien worden ze veilig opgeslagen in de Airthings Cloud.
 • Visuele indicatie van de luchtkwaliteit: Als je even voor het apparaat met je hand zwaait, gaat een ledring branden die je een indicatie geeft van de luchtkwaliteit. Groen licht betekent dat alle meetwaarden in orde zijn, geel licht dient als waarschuwing en bij rood licht is je luchtkwaliteit slecht.
 • Integratie in je smart home: Als je al smart home apparaten in huis hebt, is het eenvoudig om de Airthings Wave Plus in je systeem te integreren. Hij is compatibel met zowel IFTTT als met Google Assistant en Amazon Alexa.
 • Overzichtelijke grafieken in de app: De Wave Plus evalueert je gegevens. In de app en in je browser heb je volledige toegang en krijg je grafieken te zien van de laatste twee dagen, van de afgelopen week, maand of zelfs van het hele afgelopen jaar. Vooral als het gaat om de radonconcentratie zijn langetermijnmetingen belangrijk, omdat deze sterk fluctueert.

Airthings Wave Plus in actie

We besteden 90% van onze tijd binnenshuis, waar de lucht vaak 2 tot 5 keer zo slecht is als buiten. Het in de gaten houden van de luchtkwaliteit is essentieel voor het voorkomen van ziekte en het verhogen van de productiviteit, energie en goede gezondheid.

Investeer in je gezondheid

Vaak wordt het belang van goede, gezonde luchtkwaliteit onderschat. Met de Airthings Wave Plus behoud je het overzicht over een aantal van de belangrijkste factoren die de kwaliteit van je binnenklimaat bepalen. Natuurlijk worden luchtvochtigheid, luchtdruk en temperatuur gemeten, maar ook de CO2-concentratie, de hoeveelheid radon en de TVOC-waarde. Een TVOC-meting analyseert de hoeveelheid vluchtige organische stoffen in de lucht, bijvoorbeeld benzeen, tolueen, glycolen en terpenen. Deze gassen kunnen een toxisch effect hebben op je binnenklimaat en daarbij huidirritatie, hoofdpijn en allergieën met zich meebrengen. Je hebt er dus baat bij om de TVOC-waarde goed in de gaten te houden.


Radon is een radioactief edelgas dat van nature aanwezig is in de grond. Radon komt via kiertjes, waterleidingen etc. je woning binnen en kan zich daar gaan ophopen en hoge concentraties bereiken. Wanneer vervalproducten van radon worden ingeademd, geven ze straling af in de longen die kankerverwekkend kan zijn. Radon is zelfs de grootste veroorzaker van longkanker onder niet-rokers. Het is daarom van groot belang om te weten hoe hoog de radonconcentratie in je woning is. Hier kan de Airthings Wave Plus, die continu de hoeveelheid radon per kubieke meter meet, van pas komen.

Lees meer
Expert review
8.7
Getest door tink expert
Richard

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen120 x 120 x 36 mm
Gewicht219 g
VerbindingBluetooth
Smartlink
Stroomvoorziening2x AA batterijen
Meetinterval5 minuten
Inhoud doosAirthings Wave Plus
2x AA Batterijen
Handleiding
Schroef voor de montage
Garantie12 maanden
Installatie
FAQs
Hoelang gaan de batterijen in een Airthings Wave Plus mee?

De twee AA batterijen in een Airthings Wave Plus gaan ongeveer twee jaar mee.

Heb ik een app nodig om de Airthings Wave Plus te gebruiken?

Ja, de Airthings Wave app is hiervoor nodig. Hij is voor Android en iOS verkrijgbaar.

Hoe communiceert de Airthings Wave Plus met de app?

De gegevensoverdracht gebeurt via bluetooth.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie