8.9
Authorized reseller of Meer van innr

Innr Bulb RB 250 C - Led Candle E14 Color

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 29,99

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 29,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Special Bespaar nu 15% op alle innr producten in je winkelwagen - Exclusief tijdens tink Smart Week!
Belangrijkste functies
Het product kan gesynchroniseerd worden met andere lampen. Zo kan je bijvoorbeeld vooraf ingestelde lichtcombinaties bij meerdere lampen afspelen
Lichtscenario
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
Ondersteunt Samsung SmartThings
Samsung SmartThings
Lampen kunnen direct of via slimme stekkers worden aangestuurd volgens een schema.
Lichtschema's
Het product vereist een basisstation.
Basisstation vereist
Eenvoudige Installatie

Met de Innr led lamp kun je je licht en je huis continu dimmen en veranderen in meer dan 16 miljoen kleuren. Maak ook schema's, lichtscenario's en timers aan. Bedien je slimme lampen via je smartphone of met een van de compatibele spraakassistenten.


De voordelen van de Innr RB 250 C Led-lamp E14 in één oogopslag:

 • Kies uit 16 miljoen kleuren
 • Eindeloze dim-mogelijkheden
 • Flexibele besturingsmogelijkheden
 • ZigBee 3.0
 • Timer

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

De Innr E14 Color lamp is een slimme Innr-lamp die je huis op een creatieve, veelzijdige en efficiënte manier zal verlichten. Gebruik het kleur- en helderheidsspectrum van Innr, creëer lichtscenario's en timers om je kamer uit te rusten met licht dat past bij iedere situatie.

More details
Productinformatie

 • Kies uit 16 miljoen kleuren: Creëer de perfecte sfeer in huis met een enorme selectie van meer dan 16 miljoen kleuren. Voor elk moment van de dag en elke situatie vind je de juiste kleur.
 • Eindeloze dim-mogelijkheden: Met de app op je smartphone kun je eenvoudig instellen welke helderheid de lampen precies moeten hebben.
 • Flexibele besturingsmogelijkheden: Je kunt je slimme lamp bedienen met de Innr afstandsbediening, maar ook via de Innr app (beschikbaar voor iOS en Android). Daarnaast zijn sommige spraakassistenten ook in staat om je lampen te bedienen, in combinatie met de juiste bridge, waaronder Google Assistant.
 • ZigBee 3.0: De ZigBee-standaard garandeert je een veilige omgang met persoonlijke gegevens en staat bekend om zijn snelle reactiesnelheid en betrouwbaarheid.
 • Timer: Je kunt kleurtimers instellen voor je Innr led lamp die je verlichting op bepaalde tijden aan- en uit zetten. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat er 's nachts per ongeluk geen licht aangaat.

De Innr RB 250 C Led Lamp E14 Color in actie

De lamp van Innr is kaarsvormig en past in kleine lampjes en kroonluchters met E14 fitting. De lamp is energiezuinig en heeft een lange levensduur van ca. 25.000 uur. Draai de lamp in de fitting, installeer de Innr app op je smartphone (iOS of Android) en volg de instructies van de setup. Vergeet niet dat je een geschikte bridge nodig hebt voor alle functies, de Innr E14 led lamp werkt onder andere met Philips Hue, Samsung SmartThings, Osram Lightify en de Innr Bridge. In een paar stappen en minuten ben je klaar om je op maat gemaakte verlichting te bedienen.

Unieke sfeer, dankzij de Innr led lampen

Je verlichting moet net zo veelzijdig en gevarieerd zijn als je eigen leven. Vanaf nu kun je je lampen in talloze kleuren en helderheidsniveaus laten schijnen en tijdschema's zodat je zelfs de lampen niet handmatig hoeft uit te schakelen. 's Ochtends kun je bijvoorbeeld op elk moment wakker worden door een gesimuleerde zonsopgang, zodat je de dag gegarandeerd prettig kunt beginnen. Maar ook overdag is het gebruik van je verlichting handig, zo is bijvoorbeeld een warm oranje tint aangenaam voor koffie en gebak en een gedimde blauwe tint voor een spannende filmavond. Beslis en experimenteer zelf!


Het is ongelooflijk wat een effect een lamp kan hebben op de sfeer. De mogelijkheden zijn eindeloos en de bediening is kinderspel! Wij kunnen de Innr led lamp met E14 fitting alleen maar aanbevelen.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 9

Van een installatie is nauwelijks sprake, je hoeft alleen maar de Innr led lamp in de fitting te draaien en de app te installeren.

Productkwaliteit 8

Het apparaat heeft een robuuste behuizing. De lamp heeft een lange levensduur, zodat je minder lampen hoeft te vervangen en kosten bespaart.

App/Software 9

De Innr app heeft een super design. Het heeft een minimalistisch ontwerp en toont de status van elk aangesloten apparaat duidelijk door middel van fijne visualisaties.

Functionaliteit 9

Kies uit 16 miljoen kleuren; continu dimmen; flexibele bediening; ZigBee 3.0; tijdschakelaar.

Betrouwbaarheid 9

Dankzij ZigBee reageert de Innr lamp zeer snel op je opdrachten.

Ontwerp 8

Klassiek kaarsvormig ontwerp dat in de meeste lampen met E14 fitting past.

Gegevensbescherming 9

Alleen de gegevens die nodig zijn voor de werking worden verzameld. Zorg er echter voor dat je een veilig wifi-wachtwoord hebt.

Prijs-kwaliteit 9

Innr is het goedkopere alternatief voor veel van zijn concurrenten en doet toch nauwelijks concessies in zijn functies.

Van een installatie is nauwelijks sprake, je hoeft alleen maar de Innr led lamp in de fitting te draaien en de app te installeren.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenHoogte: 110mm, doorsnede: 38 mm
Gewicht40,8 gram
ConnectiviteitWifi
StroomvoorzieningNetstroom
FittingE14
Energie efficiëntie klasseA+
LevensduurMeer dan 25.000 uur
Installatie
FAQs
Zijn Innr-lampen compatibel met Philips Hue en Osram Lightify?

Omdat Innr-producten communiceren via ZigBee, kunnen ze ook werken met Philips Hue en Osram Lightify hubs. De compatibiliteit met Apple HomeKit is nog niet beschikbaar.

Welke mobiele apparaten ondersteunen de Innr App?

De Innr App is gratis verkrijgbaar in de Apple App Store en in de Google Play Store. Een smartphone of tablet met iOS 9.0 of hoger of Android 4.1 of hoger is vereist.

Is er een bridge nodig voor de besturing via de app?

Ja, je hebt een Innr, Philips Hue of Osram Lightify bridge nodig om je verlichting vanaf je smartphone te bedienen. Je telefoon communiceert met de bridge via een internetverbinding en de bridge stuurt je opdrachten naar de lampen via ZigBee. Dit is niet mogelijk zonder bridge en je verlichting kan zonder bridge alleen op de klassieke manier met de lichtschakelaar worden in- en uitgeschakeld.

Waarom knippert de lamp?

Als je Innr-lamp niet via de bridge met je smartphone verbonden is, knippert hij kort na het inschakelen. Het licht wordt via je telefoon gekoppeld met de bridge om er zeker van te zijn dat alleen jij er toegang toe hebt. Na een succesvolle verbinding met de bridge knippert het licht nog een laatste keer om aan te geven dat het is gekoppeld aan de bridge. Daarna zal hij moeten stoppen met knipperen.

Gratis expertadvies
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.