8.3
Authorized reseller of Meer van Foscam

Foscam FI9900P Outdoor HD Camera 2.0 MP

Aanbevolen verkoopsprijs € 119,95

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 105,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

De Foscam FI9900P combineert slimme functies met scherp beeld. De camera neemt namelijk niet alleen Full HD video op maar maakt ook gebruik van geavanceerde bewegingsdetectie. Hierdoor ben je optimaal beveiligd zonder dat bijvoorbeeld je huisdier een vals alarm kan triggeren. Ook in het donker neemt de slimme beveiligingscamera helder beeld op dankzij de ingebouwde infrarood leds.


De voordelen van de Foscam FI9900P in één oogopslag:

 • Full HD livestream
 • Infrarood nachtzicht
 • Intelligente bewegingsdetectie
 • Compatibel met slimme spraakassistenten
 • Weerbestendig

Expert review
8.3
Getest door tink expert
Annemarie

Gun jezelf een veilig gevoel wanneer je op je werk of op vakantie bent met de Foscam FI9900P Outdoor HD Camera 2.0 MP. De pushmeldingen zijn enorm handig, vooral in combinatie met een Foscam Cloud Service abonnement. Je krijgt dan namelijk een foto te zien van het moment dat de bewegingssensor werd getriggerd. Dit stelt je in staat om meteen te reageren als er iets in de hand is.

Productinformatie

 • Full HD livestream: Je kunt het HD beeldmateriaal dat de Foscam opneemt live bekijken, waar je ook bent.
 • Infrarood nachtzicht: De camera is uitgerust met 30 infrarood leds die ervoor zorgen dat je 's nachts tot wel 20 meter ver kunt zien.
 • Intelligente bewegingsdetectie: De geavanceerde bewegingsdetectie zorgt ervoor dat je optimaal beschermd bent zonder dat om het minste of geringste een vals alarm wordt getriggerd.
 • Compatibel met slimme spraakassistenten: Foscam is compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant waardoor je de camera met spraakopdrachten kunt bedienen.
 • Weerbestendig: De Foscam FI9900P is IP66-gecertificeerd wat betekent dat hij stof- en waterdicht is. Je kunt hem dus het hele jaar door buitenshuis gebruiken.

Foscam FI9900P Outdoor HD Camera 2.0 MP in actie

Beveilig je tuin, terras of oprit met de Foscam FI9900P Outdoor Camera. De slimme beveiligingscamera is volledig waterdicht en stofdicht en is daardoor bestand tegen de elementen. Strenge winters en tropische hittegolven zijn geen enkel probleem. Dankzij het infrarood nachtzicht blijft hij ook in complete duisternis zijn werk doen.

Meer dan alleen een camera

De resolutie van 2 megapixel zorgt voor een helder beelden en daarnaast heeft de camera een brede kijkhoek waardoor je een groot gebied kunt zien. Maar de Foscam FI9900P levert niet alleen indrukwekkend beeldmateriaal; slimme bewegingsdetectie zorgt ervoor dat de beveiligingscamera je alleen een melding stuurt wanneer er een mens wordt gedetecteerd. Een huisdier of vallende bladeren triggeren dus geen vals alarm. Daarnaast kun je onder andere het detectiegebied instellen en de tijden waarop meldingen verstuurd kunnen worden. In de Foscam app kun je te allen tijde de livestream bekijken, waar je ook bent.

Na de proefperiode van een maand heb je een abonnement nodig om van de clouddienst gebruik te maken. Hiervoor zijn verschillende, in prijs variërende opties mogelijk. Veel functies blijven zonder abonnement bewaard, echter kun je geen pushmeldingen met snapshot ontvangen en geen gebruik maken van opslag in de cloud.

Lees meer
Expert review
8.3
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productgewicht375 g
Afmetingen97 x 67 x 64 mm
Video1080p (H.264)
25 fps
Bedrijfstemperatuur-20 °C tot 60 °C
Kijkhoek90°
VerbindingWifi
Ethernet
Garantie2 jaar op fabrieksfouten
IP-certificeringIP66
OpslagMicro SD kaart
Cloudopslag
Installatie
FAQs
Beschikt de Foscam FI9900P Outdoor HD Camera 2.0 MP over een interne luidspreker en microfoon?

Nee, de Foscam FI9900P Outdoor HD Camera 2.0 MP heeft geen interne luidspreker en microfoon. Wel kun je een externe microfoon en luidspreker op de camera aansluiten waardoor tweerichtingscommunicatie mogelijk wordt.

Hoeveel beeldmateriaal van de Foscam FI9900P Outdoor HD Camera 2.0 MP kan ik in de Foscam cloud opslaan?

De opslag in de Foscam cloud is ongelimiteerd.

Kan ik de Foscam FI9900P Outdoor HD Camera 2.0 MP op afstand laten draaien en kantelen?

Nee, de Foscam FI9900P Outdoor HD Camera 2.0 MP moet handmatig gedraaid en gekanteld worden. Er zijn echter andere Foscam modellen verkrijgbaar die wel een Pan-Tilt functie hebben.

Wat is het verschil tussen de Foscam FI9900P en Foscam FI9912P camera's?

Het verschil tussen de FI990P en FI9912P is dat de eerstgenoemde geen externe MicroSD ingang heeft en dat de camera's een verschillende lens hebben. Om een MicroSD kaart in de FI9900P te installeren moet je eerst een aantal onderdelen losschroeven.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie