Beamers

Een bioscoopgevoel thuis of onderweg

Een bioscoop in je huiskamer of gewoon om mee te nemen? Slimme beamers maken dit mogelijk, want de krachtige projectoren overtreffen conventionele televisies door hun compactheid, mobiliteit en schermgrootte. Functioneel is er echter niet veel verschil met een smart tv, want smart beamers kunnen op een vergelijkbare manier worden ingesteld en bediend. Voor een ideale homecinema-ervaring met een professionele opstelling ben je het best uitgerust met een slimme beamer.

Luxueuze bioscoopervaring bij jou thuis

Slimme beamers van XGIMI en andere merken zijn perfect voor thuisgebruik. De compacte home cinema-apparaten zijn uitgerust met eersteklas stereoluidsprekers die kristalheldere hoge tonen en diepe bassen leveren. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om de projector uit te breiden met je eigen persoonlijke home cinema geluidssysteem.

Je mobiele beamer altijd bij de hand

Met slimme beamers voor onderweg creëer je de ultieme openluchtbioscoop. Of het nu tijdens zwoele zomeravonden is, het volgende tuinfeest of gewoon om mee te nemen naar vrienden. Met mobiele beamers heb jij je amusementsprogramma altijd bij de hand. Let op de capaciteit van de batterij bij aanschaf van het product, want het projecteren van beeld kost relatief veel stroom.

Nauwkeurige lasertechnologie vs. kleurrijke LEDs

Slimme beamers verschillen onder meer wat betreft hun lichtbron. Alle modellen hebben led als standaard lichtbron. Led-beamers kunnen een breed kleurenspectrum weergeven en zijn bijzonder geschikt voor compacte beamers die je ook onderweg kunt gebruiken. De prijs-prestatieverhouding is heel redelijk en bereikt de kwaliteit van een Smart TV met leds. Beamers met lasertechnologie werken daarentegen sneller en produceren een haarscherp beeld, zelfs op grote oppervlakken. Dit heeft echter ook zijn prijs, want laserbeamers zitten gemiddeld in het hoge prijssegment, maar daardoor profiteer je wel van de hoge prestaties.

Slimme beamers in vergelijking

XGIMI Horizo Pro 4KXGIMI MoGo Pro+
PortableNeeJa
Resolutie4K1080p (2K/4K compatibel)
ConnectviteitBluetooth, wifiBluetooth, wifi
Scherm resolutie3840 x 21601920 x 1080
Lumen2200300
Audio2x 8W2x 3W

De voordelen van slimme beamers

  • Aanpasbaar aan elke kamergrootte en apparatuur
  • Geschikt als mobiele versie voor onderweg
  • Krachtige led- en lasertechnologie
  • Haarscherpe beeldkwaliteit (tot 4K)
  • Ingebouwde luidspreker met stemassistent
  • Inclusief apps zoals smart tv's
  • Geen externe ontvanger nodig
  • Smartphone vervangt afstandsbediening
Resultaten weergeven