Alles-in-één Minut Smart Home Alarm

Makkelijk te installeren, verschillende sensoren en direct een notificatie ontvangen met Minut Smart Home Alarm. Zo ben je nog beter beveiligd tegen verschillende risicovolle situaties bij je thuis. Bekijk de statistieken in de app zodat je indien nodig direct kunt handelen om vervelende scenario's te voorkomen.

Waarom kiezen voor Minut?

Minut Beschikt over camera vrije beveiligingssensoren. De sensoren controleren ruimtes op basis van geluid, beweging en temperatuur. Met de geluidsbewaking bepaalt de sensor hoe hard het geluid is, maar ook hoe lang. Zo wordt je niet gewaarschuwd als de deur dicht valt door de wind. Daarnaast kan de Minut bewegingen detecteren en je waarschuwen. De ingebouwde temperatuur sensor is ideaal wanneer je je kamer verhuurt. Zo kun je kijken of de verwarming of airco is ingeschakeld.

Wat maakt Minut bijzonder?

De slimme beveiliging van Minut is net even iets anders. Minut zet met haar beveiligingsproducten vol in op privacy. Het bedrijf doet dat door drie dingen te waarborgen, geen camera's, geen opnames en analyse op het apparaat. Het apparaat stuurt geen persoonlijke gegevens naar een externe omgeving. Zo kun jij en je bezoek van totale privacy genieten.

Wat kun je met Minut?

Combineer verschillende smart home sensoren in één sensor met Minut. Dit bespaart je niet alleen kosten maar ook tijd die je normaal nodig hebt om alle sensoren te installeren in je huis. Daarnaast zorg je er ook nog eens voor dat verschillende vervelende situaties kunnen worden voorkomen. Inbrekers worden bijvoorbeeld opgemerkt door de bewegingssensor en je ontvangt direct een melding op je smartphone wanneer een beweging wordt gedetecteerd wanneer je niet thuis bent.

Bekijk alle gemeten gegevens in de Minut app. In deze app kun je zien of er bijvoorbeeld een hoge temperatuur is gemeten gedurende de dag zodat je je thermostaat hierop kunt aanpassen. Ook ontvang je via de app notificaties als het alarm afgaat bij bijvoorbeeld brand beneden in de woonkamer wanneer je ligt te slapen. Een echte toevoeging aan je smart home dus!

De voordelen van Minut in één oogopslag:

  • Snel geïnstalleerd
  • Draadloos
  • Ontvang direct meldingen op je smartphone
  • Detecteert andere alarmen
  • Beveiliging zonder privacy in te leveren
  • Geen opnames