Optimaal geluid voor thuis en onderweg met Marshall

Met Marshall luidsprekers heb je verschillende mogelijkheden om je muziek af te spelen. Of het nu gaat om een oldschool aux kabel, bluetooth, wifi, airplay of zelfs voice assistant. De geluidskwaliteit blijft gelukkig op alle kanalen optimaal. Zelfs bij een hoog volume is er geen vervorming van de hoge en lage tonen. In combinatie met de multiroom functie vormen de Marshall luidsprekers het ideale geluidssysteem voor je huis.

Filter

Marshall

Geweldig design

Marshall springt meteen tussen de andere speakers uit met zijn karakteristieke design en zijn geweldige geluid. De speakers en hoofdtelefoons zijn verkrijgbaar in verschillende maten en varianten maar het design van Marshall is altijd te herkennen.

Altijd en overal hoogwaardig geluid

Hoogwaardig geluid staat centraal bij Marshall en dat allemaal voor thuis en ook voor onderweg. Thuis kun je genieten van je favoriete muziek met de Marshall speakers en onderweg heb je altijd muziek van de hoogste kwaliteit bij je met de koptelefoons of portable speakers. Daarnaast hoef je je ook niet druk te maken dat je geen muziek meer kunt luisteren wanneer de batterij van de draadloze koptelefoon leeg is want een headphone-jack kabel wordt meegeleverd bij bijvoorbeeld de Major III.