lifx

LIFX slimme wifi led lampen

Bedien je slimme verlichting nu ook zonder bridge met de LIFX Led strips en slimme lampen. De LIFX lampen kun je bedienen via je wifi verbinding thuis en daardoor ook als je niet thuis bent. Met slechts één lamp kun je je smart licht avontuur beginnen. Bedien de multikleuren-led lampen eenvoudig via de app op je smartphone, verder heb je niks nodig.

Filter

Wat is bijzonder aan LIFX?

LIFX is een pionier op het gebied van slimme verlichting. Het aanbod bestaat uit slimme lampen voor verschillende situaties, die allemaal via de LIFX-app op je smartphone kunnen worden bediend. LIFX smart lights kunnen ook gekoppeld worden met spraak assistenten zoals Google Assistant en Apple HomeKit voor een volledige handsfree ervaring!

Handige LIFX app

Ben je thuis of onderweg, de slimme verlichting kun je met de LIFX app overal bedienen. Naast het instellen van kleuren, dimmen en de slimme lampen aan- en uitzetten heeft de LIFX app nog een aantal bijzondere voordelen. Met de speciale effecten benut je alle voordelen van slimme verlichting. Geniet van de muziek visualizer, tover je kamer om to een magische plek met de kaars flitsen en stel een kleurencyclus in. Ook kun je de verlichting groeperen om ze tegelijk te bedienen.

Verlichting voor ieder moment van de dag!

Met de LIFX Color lampen kun je schakelen tussen 16 miljoen kleuren en genieten van helder, 800 lumen licht. Voor iedere stemming die je hebt, je beschikt altijd over de verlichting die daarbij past. Of je nu 's avonds op de bank wilt relaxen met een goed boek, vrienden wilt uitnodigen voor een spelletjesavond of een feestje wilt geven, je verlichting kan precies op de juiste manier worden ingesteld!

Om je gezondheid en levensstijl te verbeteren, is de LIFX Day & Dusk lamp iets voor jou. Geïnspireerd door de zon, beschikt de slimme lamp over een functie met een natuurlijke lichtcyclus. Begin je ochtend met zachte heldere verlichting en eindig je avond met een amberkleurige gloed om tot rust te komen tot het licht uiteindelijk zal uitschakelen wanneer je gaat slapen. Zorg dus voor een betere kwaliteit van leven met de slimme lampen van LIFX!

De voordelen van LIFX in één oogopslag:

  • Geen bridge nodig
  • 16 miljoen kleuren
  • Bepaal wie toegang krijgt
  • Alles te bedienen vanuit de app
  • Compatibel met Google Assistant, Apple HomeKit, IFTTT en Amazon Alexa
  • Instellingen opslaan in de Cloud
  • Gepersonaliseerde schema’s en scènes
Resultaten weergeven