lifx

LIFX slimme wifi led lampen

De slimme LIFX lampen zijn een geweldige toevoeging voor je smart home met hun rijke kleuren en compatibiliteit met Google Assistant en Apple HomeKit.

Filter

LIFX

Wat is bijzonder aan LIFX producten?

LIFX is een pionier op het gebied van slimme verlichting. Het aanbod bestaat uit slimme lampen voor verschillende situaties, die allemaal via de LIFX-app op je smartphone kunnen worden bediend. LIFX smart lights kunnen ook gekoppeld worden met spraak assistenten zoals Google Assistant voor een volledige handsfree ervaring!

Verlichting voor ieder moment van de dag!

Met een LIFX Mini Color lamp kun je bijvoorbeeld schakelen tussen 16 miljoen kleuren en genieten van helder, 800 lumen licht. Voor iedere stemming die je hebt, je beschikt altijd over de verlichting die bij je past. Of je nu 's avonds op de bank wilt relaxen met een goed boek, vrienden wilt uitnodigen voor een spelletjesavond of een feestje wilt geven, je verlichting kan precies op de juiste manier worden ingesteld!


Om je gezondheid en levensstijl te verbeteren, is de LIFX Mini Day & Dusk lamp iets voor je. Geïnspireerd door de zon, volgt deze lamp een natuurlijke lichtcyclus. Begin je ochtend met zachte heldere verlichting en eindig je avond met een amberkleurige gloed om tot rust te komen tot het licht uiteindelijk zal uitschakelen wanneer je gaat slapen. Zorg dus voor een betere kwaliteit van leven met de slimme lampen van LIFX!