d-link Marken Header Bild

D-Link - slimme beveiligingscamera's, routers en veel meer

Het D-Link-systeem laat weinig te wensen over. Het aanbod bestaat uit slimme beveiligingscamera's, wifi versterkers, slimme bewegingssensoren en nog veel meer die je allemaal zullen helpen om je huis veiliger en prettiger te maken. Bij D-Link heb je de controle over al je producten door middel van de gratis app. Aansluiten, verbinden en je kunt alle beveiligingsfuncties voor je huis gebruiken.

Filter

D-Link

D-Link - de perfecte toevoeging voor je smart home

D-Link maakt gebruik van Z-Wave en deze standaard garandeert dat producten van verschillende fabrikanten met elkaar kunnen communiceren. De standaard heeft een bereik van maximaal 30 meter. Via een Z-Wave-bridge dat op de router is aangesloten, is het mogelijk om een ​​compleet netwerk van apparaten in te stellen zonder dat omslachtige bedrading nodig is. Het toevoegen van nieuwe apparaten is vrijwel hetzelfde als het verbinden van je smartphone met luidsprekers via Bluetooth. Afhankelijk van de complexiteit en fabrikant, worden de Z-Wave-producten vervolgens bestuurd en ingesteld via een browser- of via de smartphone-app. Het bedienen van de producten hoeft niet alleen handmatig, je kunt ook bijvoorbeeld tijdschema's instellen zodat op een bepaald moment bijvoorbeeld de verwarming aangezet wordt. Met een Z-Wave-thermostaat kan bijvoorbeeld de verwarming automatisch worden uitgeschakeld zodra de raamsensor een open raam in de kamer signaleert. Kost het dan niet veel tijd om alle apparaten in je huis te plaatsen? Nee het is allemaal heel eenvoudig te installeren en is in een paar korte stappen klaar voor gebruik. Tijdens de installatie hoeft alleen de draadloze verbinding met het Z-Wave-bedieningspaneel tot stand worden gebracht.

Slimme beveiliging voor thuis met D-Link

D-Link producten kunnen worden verdeeld in twee productcategorieën: smart home en beveiliging voor thuis. Smart home producten bestaan uit Z-Wave-producten die je dagelijks leven een stukje gemakkelijker maken. Beveilgingsproducten voor in je huis zorgen ervoor dat je thuis op tijd wordt gewaarschuwd indien er gevaar op de loer licht. Beide categorieën kunnen dankzij de Z-Wave-standaard in een netwerk worden gebruikt. D-Link biedt bewakingscamera's, watersensoren, bewegingssensoren, alarmsirenes en slimme stekkers. Hiermee kun je een groot aantal verschillende gevaarlijke scenario's voorkomen. Als zowel een bewegingsdetector als een slimme sirene op een netwerk zijn aangesloten, kun je instellen dat wanneer je van huis bent en er wordt een beweging gedetecteerd dat de sirene ingeschakeld wordt en je ontvangt direct een melding op je smartphone. Bovendien kan de waterdetector ook worden verbonden met de sirene volgens hetzelfde principe, alleen kun je dan dezelfde sirene gebruiken. Het is dus over het algemeen mogelijk om verschillende functies op een Z-Wave-apparaat te combineren. D-Link biedt een hele reeks aan producten die ervoor zorgen dat je huis beter beveiligd wordt. Andere apparaten die nog niet op de markt zijn verschenen, kunnen dankzij Z-Wave eenvoudig worden toegevoegd in een bestaand Z-Wave-systeem. Daarnaast worden de functies steeds verder uitgebreid en kun je steeds meer verschillende dingen instellen.