d-link Marken Header Bild

D-Link - slimme beveiligingscamera's, routers en veel meer

Het D-Link-systeem laat weinig te wensen over. Het aanbod bestaat uit slimme beveiligingscamera's, wifi versterkers, slimme bewegingssensoren en nog veel meer die je allemaal zullen helpen om je huis veiliger en prettiger te maken. Bij D-Link heb je de controle over al je producten door middel van de gratis app. Aansluiten, verbinden en je kunt alle beveiligingsfuncties voor je huis gebruiken.

Filter

Waarom kiezen voor D-Link?

D-Link heeft een ruime keuze aan camera’s. Of je nu op zoek bent naar het bekijken van videobeelden of graag twee-weg audio tot je beschikking hebt, er is altijd een D-Link camera voor jou. D-Link heeft Full HD- oplossingen, nachtzicht en Apple HomeKit compatibiliteit. Met de cloud-recording stuurt D-Link direct de video-opnames naar een beveiligde locatie in de mydlink cloud. Profiteer daardoor van gratis beeldopslag. De installatie is super eenvoudig en is in luttele minuten gebeurt.

Handige D-Link app

Stel je camera van D-Link binnen enkele minuten in via de mydlink app. Hiermee kun je thuis of onderweg je camera’s beheren en snel handelen indien nodig. Alle mydlink smart producten werken samen in de mydilink app. Je kunt eenvoudig nieuwe apparaten van D-Link installeren met de eenvoudige installatie wizard om zo voor meer veiligheid in je smart home te zorgen. Alles binnen handbereik dus!

Optimaliseer je wifi thuis met D-Link

De D-link netwerkproducten hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Je gebruikt de routers om een goede netwerkverbinding bij je thuis te creëren. Met de Powerline en wireless range extenders zorg je voor een stabiel wifi netwerk thuis. Zo heb je in elke kamer snel, eenvoudig en een veilige verbinding voor al je smart home apparaten. Wat D-Link bijzonder maakt is dat ze gebruik maken van wat zij noemen ‘Covr’. Dit zijn hybride PowerLine- en wifi technologieën. Deze voorkomen dat je dode hoeken hebt in je huis en zorgen ervoor dat je altijd wifi hebt. Ook zorgt het ervoor dat je apparaat verbindt met het sterkste signaal wanneer je jezelf in huis verplaatst.

De voordelen van D-Link in één oogopslag:

  • 24/7 cloudopslag
  • Handige installatiewizard
  • Alle apparaten gekoppeld in de mydlink app
  • Wifi mesh systeem
  • Eenvoudig uitbreiden
  • Twee-weg audio
  • Meer veiligheid in huis
Resultaten weergeven