B-Hyve banner

Specialist in slimme bewatering met B-Hyve

Iedere tuin heeft behoefte aan water. Natuurlijk kun je over het algemeen stellen dat er in de zomer meer bewatering nodig is, maar ook in andere seizoenen komen planten regelmatig water tekort. Bij B-Hyve begrijpt men dat het regelmatig sproeien van je tuin makkelijk te vergeten is en bovendien tijdrovend kan zijn. Met de B-Hyve zorg je ervoor dat je water en geld kunt besparen. Slim irrigeren is waar B-Hyve specialist in is.

Wat biedt B-Hyve?

B-Hyve biedt een oplossing voor het moeiteloos en slim bewateren van je tuin. Sluit een slimme Tap Timer aan op je buitenkraan en B-Hyve maakt het mogelijk om via je smartphone de kraan te bedienen. Het robuuste design is weersbestendig en bovendien beschermd tegen lekken. Via de app heb je vervolgens de mogelijkheid om tijdschema’s in te stellen en je tuin automatisch te bewateren op tijdstippen naar jouw wens. Daar hoef je dus niet eens voor thuis te zijn.

Wat maakt B-Hyve uniek?

Het verspillen van water is wel het allerlaatste wat je wilt. Met B-Hyve hoef je niet bang te zijn dat je tuin wordt gesproeid vlak nadat het geregend heeft. Continu worden de lokale weersomstandigheden geanalyseerd en indien nodig, wordt het sproeien uitgesteld. Zo wordt er dus alleen gesproeid als het écht nodig is. Als je ondanks de weersomstandigheden wilt sproeien, kun je uiteraard de sproeier alsnog inschakelen. Ook voorziet de app je van uitgebreide verbruiksrapporten.

Eenvoudige bediening via de app

Het bedienen van je B-Hyve bewateringssysteem kan zoals eerder genoemd eenvoudig via de app, maar is ook integreerbaar in je smart home. Via Amazon Alexa of Google Assistant kun je ook kiezen voor spraakbesturing. De slimme Tap Timer staat normaal gesproken in verbinding via bluetooth, maar na aanschaf van de B-Hyve hub kun je het systeem ook via wifi bedienen. Dankzij mesh-netwerk technologie kun je hierna tot wel 60 slimme Tap Timers aansluiten, zonder dat je wifi netwerk wordt overbelast. Als je ervoor kiest de wifi hub aan te schaffen, kun je dus vanaf overal je slimme bewateringssysteem aansturen en bovendien kun je realtime push-meldingen ontvangen.

Voordelen van B-Hyve in één oogopslag:

  • Automatische bewatering
  • Tijdschema’s instellen
  • Bedien via wifi of bluetooth (met of zonder wifi hub)
  • Smart home integratie via Google Assistant of Amazon Alexa
  • Analyseert lokale weersomstandigheden
  • Uitgebreide verbruiksrapporten
  • Mesh-netwerk via hub
  • Weersbestendig en beschermd tegen lekken
Resultaten weergeven