9.0
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 34,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 34,99 Incl. btw
  • Levertermijn: 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

De Philips Hue White Ambiance GU10 Bluetooth Ledspot is een slimme bluetooth lamp die geen Hue Bridge nodig heeft. Zonder centrale besturing ervaar je nog steeds het gemak van slimme verlichting. Verlicht je huis met het juiste licht door de juiste witte kleur te kiezen die past bij jouw behoeften.


De voordelen van de Philips Hue White Ambiance GU10 Bluetooth Ledspot in één oogopslag:

  • Lamp op bluetooth
  • Spraakbesturing met Google Assistant of Amazon Alexa
  • Warm en koel licht
  • Bedien tot 10 apparaten tegelijk

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Het aanpassen van het licht aan je behoeften en wensen zonder een externe bridge is wat deze lamp een echte toevoeging aan je woning maakt. De Philips Hue White Ambiance Bluetooth Ledspot is gericht op nieuwkomers die willen genieten van het gemak van Hue-verlichting zonder een Hue Bridge te hoeven kopen. Natuurlijk kan het op een later tijdstip worden geüpgraded naar het volledige Hue-systeem om te profiteren van extra handige functies zoals scènes en schema's.

Productinformatie

  • Lamp op bluetooth: Met bluetooth heb je toegang tot je verlichting zonder bedieningseenheid. Je gebruikt simpelweg je smartphone en stelt het licht in volgens jouw behoeften via de app. Als je je bridge wilt gebruiken, kan dat ook dankzij de compatibiliteit met ZigBee.
  • Spraakbesturing met Google Assistant of Amazon Alexa: Philips Hue White Ambiance is compatibel met Alexa en Google Assistant. Met een eenvoudig spraakopdracht kun je het licht aan of uitdoen zonder de lichtschakelaar te hoeven bedienen.
  • Warm en koel licht: Kies uit een breed scala aan tinten, van warm tot koud wit. Het licht helpt je om in de juiste stemming te komen. Stel een koel licht in om je werkdag productief te beginnen of een warme, rustgevende lichttint om 's avonds te ontspannen.
  • Bedien tot 10 apparaten tegelijk: Het instellen van de lamp gebeurt via de app en vanuit daar kun je tot 10 apparaten tegelijk bedienen.

Philips Hue White Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot in actie

Met de Philips Hue White Ambiance GU10 Bluetooth Ledspot kun je gemakkelijk de wereld van de slimme verlichting betreden. Je hebt geen Hue Bridge nodig vanwege de bluetooth functie. Je hebt alleen je smartphone nodig om je lamp te bedienen. De installatie is zeer eenvoudig. Schroef de lamp in de overeenkomstige GU10 fitting en schakel de lamp in. Sluit vervolgens de lamp aan in de Hue Bluetooth-app en stel je lamp in naar wens. Een koele, felle witte tint om de dag te beginnen en warm wit licht om te ontspannen na het werk. In de app kun je dit zo instellen als je wilt.

Altijd het juiste licht

Tijdens het avondeten met je gezin zorgt een warme lichte tint wit voor de juiste sfeer. Dankzij bluetooth is je verlichting niet gebonden aan een internetverbinding. Dus ook je barbecue feestje in de tuin heeft de juiste verlichting, die je naar wens in de app kunt instellen. Als je geen telefoon bij de hand hebt, kun je het licht ook bedienen via een spraakopdracht in combinatie met Amazon Alexa of Google Assistant.


De Philips Hue White Ambiance Bluetooth lamp geeft je het comfort van de slimme Hue-lichtwereld in één enkele lamp. Zonder de Hue Bridge bestuur je de lamp vanaf je smartphone en selecteer je de kleurtemperatuur van een aantal koele tot warme lichtniveaus die precies bij je stemming passen.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen5,7 x 5 x 5,7 cm
Gewicht50g
ConnectiviteitBluetooth, ZigBee
Energie efficiëntie klasseA+
Stroomvoorziening220-240 Volt
Wattage5,5 W
Levensduur15.000 uur
Kleurtemperatuur2200-6500K
FittingGU10
Lichtsterkte250 lumen bei 4000 K
Inhoud doos1x GU10 lamp
Installatie
FAQs
Kan ik de Philips Hue White Ambiance GU10 Bluetooth Ledspot aansluiten op mijn Hue Bridge?

Ja, de Philips Hue White Ambiance GU10 Bluetooth kan worden aangesloten op de Hue Bridge en worden bediend via de Hue app.

Hoe ver reikt het bluetooth bereik van de Philips Hue White Ambiance Bluetooth lamp?

Een besturing met bluetooth reikt meestal tot 10 meter.

Kan ik de Philips Hue White Ambiance Bluetooth lamp ook bedienen via de lichtschakelaar?

Ja, zoals gewoonlijk kun je de lamp via de lichtschakelaar in- en uitschakelen.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie