• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.8
Authorized reseller of Meer van eve

Eve Cam 2-pack - Slimme Indoor Beveiligingscamera

2

€ 149,95 € 139,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Eve Cam - Slimme Indoor Beveiligingscamera
Aantal:

2

€ 149,95 € 139,95
Aanpassen
€ 149,95 € 139,95

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 269,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Apple Home

Zorg voor een gevoel van veiligheid wanneer je niet thuis bent met de Eve Cam 2-pack. De slimme beveiligingscamera's zitten vol met geavanceerde technologie en nemen haarscherp beeld op met een brede kijkhoek van 150°, zodat je een uitstekend overzicht hebt over de ruimte waar je de camera hebt geplaatst.

De voordelen van Eve Cam 2-pack in één oogopslag:

 • Bekijk de livestream via de app
 • Data-encryptie
 • Compatibel met HomeKit
 • Tweerichtingscommunicatie
 • Push notificaties

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

De Eve Cam 2-pack maakt het eenvoudig om je huis betrouwbaar te beveiligen. Niet alleen kun je de bewegingsdetectie personaliseren om valse alarmen te voorkomen, ook is alles wat de camera's opnemen versleuteld zodat alleen jij toegang hebt tot het beeldmateriaal. Functies als tweerichtingscommunicatie en spraakbesturing maken de camera's nog veelzijdiger en je kunt dus echt van slimme beveiliging genieten.

Productinformatie

 • Bekijk de livestream via de app: De Eve Cams nemen op betrouwbare wijze live en in full HD op vanuit je huis en geven je wanneer nodig meldingen via de app. In de app kun je verdere instellingen voor de bewegingsregistratie maken, deze personaliseren of de camera automatisch uitschakelen wanneer je thuiskomt.
 • Data-encryptie: Het maakt niet uit welke beweging de camera's opnemen, al het materiaal wordt gecodeerd opgeslagen. Dit zorgt ervoor dat zowel Apple als Eve of potentiële hackers niet de kans krijgen om mee te kijken.
 • Compatibel met HomeKit: Integreer de Eve Cams in je bestaande of nieuwe HomeKit systeem. De slimme beveiligingscamera's maken gebruik van HomeKit Secure Video van Apple en hebben daarom een Apple besturingssysteem nodig om het beeldmateriaal te analyseren en om bediening op afstand mogelijk te maken. Een iPad of AppleTV zijn hiervoor perfect.
 • Tweerichtingscommunicatie: De ingebouwde speaker en microfoon maken het mogelijk om tegen de persoon voor de camera te praten en andersom.
 • Push notificaties: De Eve Cams herkennen al je voorgedefinieerde instellingen met betrekking tot beweging of privacy in real time. De slimme indoor camera's waarschuwen je dan onmiddellijk via push-meldingen in de app.

Eve Cam 2-pack - Slimme Indoor Beveiligingscamera in actie

De slimme indoor camera's van Eve zijn geschikt voor elke kamer, elk huishouden en elke woning. De bewakingscamera's, die beschikken over een strak zwart design, kenmerken zich door hun gebruiksvriendelijkheid. De Eve Cams zijn vooral interessant voor Apple-liefhebbers, want de slimme bewakingscamera's zijn exclusief afgestemd op de functies en interfaces van Apple HomeKit.

Slimme beveiliging voor een slim huis

De Eve Cams zijn een echte must-have voor iedereen die meer veiligheid in hun smart home willen hebben. De slimme beveiligingscamera's kunnen worden gepersonaliseerd door alle instellingen naar wens aan te passen. Mocht je eerder thuiskomen van je werk, dan herkennen de camera's je automatisch en schakelen zichzelf uit. Dit zorgt ervoor dat je privacy behouden blijft, zonder de veiligheid te verminderen. Als je al enkele Eve-apparaten bezit en deze via HomeKit aanstuurt, kun je de Eve Cams zonder problemen in het systeem integreren. Je iPad of AppleTV is het centrale bedieningselement in huis. Als je op de bank zit en handmatige aanpassingen of veranderingen wilt doorvoeren, kunt je dit gemakkelijk doen via deze apparaten.


De slimme binnencamera's van Eve combineren alles wat je nodig hebt om je slimme huis de veiligheid te geven die het nodig heeft. Installeer de camera's in bijvoorbeeld je woonkamer en de gang en geniet van een Full HD-weergave met een kijkhoek van 150° en behoud dag en nacht het overzicht.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details


Eve Cam - Slimme Indoor Beveiligingscamera

Productafmetingen 122 x 65 x 60 mm
Verbinding Wifi (2,4 GHz/5 Ghz)
Stroomvoorziening 5V via usb
Resolutie 1080p (Full-HD)
Kijkhoek 150°
Inhoud doos2x Eve Cam
Montageonderdelen
USB-kabel
Installatie
FAQs
Kan de Eve Cam ook 's nachts mijn huis beveiligen?

Ja ook 's nachts neemt de Eve Cam haarscherp beeld op met behulp van de infrarood nachtmodus. De nachtmodus heeft een bereik van ongeveer 5 meter.

Kan ik de Eve Cam ook buitenshuis gebruiken?

Nee de Eve Cam is voor gebruik binnenshuis ontworpen.

Kan ik de Eve App ook op mijn Android smartphone installeren?

Nee de Eve App werkt alleen op Apple besturingssystemen.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie