• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.3
Authorized reseller of Meer van Foscam

Foscam FI9800P Outdoor HD Camera 1.0 MP

Aanbevolen verkoopprijs € 79,95

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 74,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies

Bij de Foscam FI9800P Outdoor HD Camera komen scherp beeld, nachtzicht en slimme functies samen. Bekijk dag en nacht live de beelden die de beveiligingscamera opneemt. Een echte voevoeging is de slimme bewegingsdetectie en ontvang pushmeldingen op je telefoon wanneer er iets verdachts wordt waargenomen.


De voordelen van de Foscam FI9800P in één oogopslag:

 • HD livestream
 • Infrarood nachtzicht
 • Intelligente bewegingsdetectie
 • Weerbestendig

Expert review
8.3
Getest door tink expert
Annemarie

De Foscam FI9800P is één van de instapmodellen van de slimme Foscam beveiligingscamera's maar zit desalniettemin vol met slimme technologieën en houdt dag en nacht een oogje in het zeil. Het is erg handig dat de camera volledig waterdicht is, waardoor je volledige vrijheid hebt om de beveiligingscamera te plaatsen waar je dat wilt. In combinatie met een Cloud Service abonnement krijg je direct een pushmelding met een foto op het moment dat de bewegingssensor wordt getriggerd. Hierdoor kun je, indien nodig, meteen reageren.

Productinformatie

 • HD livestream: Je kunt het HD beeldmateriaal dat de Foscam opneemt live bekijken, waar je ook bent.
 • Infrarood nachtzicht: De camera is uitgerust met 30 infrarood leds die ervoor zorgen dat je 's nachts tot wel 20 meter ver kunt zien.
 • Intelligente bewegingsdetectie: De geavanceerde bewegingsdetectie zorgt ervoor dat je optimaal beschermd bent zonder dat om het minste of geringste een vals alarm wordt getriggerd.
 • Weerbestendig: De Foscam FI9800P is IP66-gecertificeerd wat betekent dat hij stof- en waterdicht is. Je kunt hem dus het hele jaar door buitenshuis gebruiken.

Foscam FI9800P Outdoor HD Camera 1.0 MP in actie

Beveilig je tuin, terras of oprit met de Foscam FI9800P Outdoor Camera. De slimme beveiligingscamera is volledig waterdicht en stofdicht en is daardoor bestand tegen de elementen. Strenge winters en tropische hittegolven zijn geen enkel probleem. Dankzij het infrarood nachtzicht blijft hij ook in complete duisternis zijn werk doen.

Meer dan alleen een camera

De Foscam FI9800P levert niet alleen dag en nacht helder beeld maar is ook echt slim. De intelligente bewegingsdetectie zorgt ervoor dat de beveiligingscamera je alleen een melding stuurt wanneer er een mens wordt gedetecteerd. Een huisdier of vallende bladeren triggeren dus geen vals alarm. Daarnaast kun je onder andere het detectiegebied instellen en de tijden waarop meldingen verstuurd kunnen worden. In de Foscam app kun je te allen tijde de livestream bekijken, waar je ook bent.


Na de proefperiode van een maand heb je een abonnement nodig om van de clouddienst gebruik te maken. Hiervoor zijn verschillende, in prijs variërende opties mogelijk. Veel functies blijven zonder abonnement bewaard, echter kun je geen pushmeldingen ontvangen en geen gebruik maken van opslag in de cloud.

Lees meer
Expert review
8.3
Getest door tink expert
Annemarie

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productgewicht381 g
Afmetingen98 x 65 x 62 mm
Video720p (H.264)
23 fps
Bedrijfstemperatuur-20 °C tot 55 °C
Kijkhoek70°
VerbindingWifi
Ethernet
Garantie2 jaar op fabrieksfouten
IP-certificeringIP66
OpslagNAS
Cloudopslag
Installatie
FAQs
Beschikt de Foscam FI9800P Outdoor HD Camera 1.0 MP over een interne luidspreker en microfoon?

Nee, de Foscam FI9800P Outdoor HD Camera 1.0 MP heeft geen interne luidspreker en microfoon. Wel kun je een externe microfoon en luidspreker op de camera aansluiten waardoor tweerichtingscommunicatie mogelijk wordt.

Hoeveel beeldmateriaal van de Foscam FI9800P Outdoor HD Camera 1.0 MP kan ik in de Foscam cloud opslaan?

De opslag in de Foscam cloud is ongelimiteerd.

Kan ik de Foscam FI9800P Outdoor HD Camera 1.0 MP op afstand laten draaien en kantelen?

Nee, de Foscam FI9800P Outdoor HD Camera 1.0 MP moet handmatig gedraaid en gekanteld worden. Er zijn echter andere Foscam modellen verkrijgbaar die wel een Pan-Tilt functie hebben.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie