Overal in huis de juiste temperatuur met SpeedComfort

Met de SpeedComfort Radiatorventilatoren zorg je er thuis voor dat je snel en comfortabel de juiste temperatuur hebt. Bespaar energie, zorg voor minder temperatuurschommelingen en het is in een handomdraai geïnstalleerd.

Filter

Wat kun je met SpeedComfort?

Met SpeedComfort zorg je ervoor dat je kamer of woning nog sneller op temperatuur komt. Bevestig simpelweg de ventilatoren aan de onderkant van je radiator of op je convector en zo heb je het sneller warm als je bijvoorbeeld thuiskomt na een lange wandeling buiten. Daarnaast kun je ook meerdere SpeedComforts plaatsen wanneer je bijvoorbeeld een grotere ruimte moet verwarmen. Meer comfort en een betere regeling van de temperatuur bij je thuis.

Verhoog het comfort in je huis

De SpeedComfort ventilatoren brengen de warmte versneld uit de radiator in de ruimte. Daardoor is er minder restwarmte in de radiator als de ruimte op temperatuur is. Dit betekent een gelijkmatigere temperatuur. De SpeedComfort ventilatoren circuleren de lucht waardoor de warme lucht niet op één plek blijft hangen maar beter verdeeld wordt door je ruimte.

Bespaar je ook energiekosten met SpeedComfort?

Ja, je bespaart tot wel 30% op je energiekosten met SpeedComfort. Je kunt de kamer in de helft van de tijd op temperatuur krijgen en tegelijkertijd kun je de thermostaat 1 tot 2 graden lager instellen zonder in te leveren op comfort. De SpeedComfort gebruikt nauwelijks energie, omgerekend nog geen €0,16 per jaar.

De voordelen van SpeedComfort in één oogopslag:

  • Eenvoudige installatie
  • Bespaar 30% op energiekosten
  • Nauwelijks energieverbruik
  • Warmte snel en gelijkmatig verdeeld in de ruimte
  • Nagenoeg geluidloos