• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

9.1
Authorized reseller of Meer van eve

Alles van eve

Eve Thermo (2020) 3-pack + Eve Door & Window Matter

3

€ 79,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Eve Thermo - Radiator-Thermostaat met scherm & aanraakpaneel
Aantal:

3

€ 79,95
Aanpassen
€ 79,95

1

€ 49,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Aanpassen
€ 49,95

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 219,95 incl. btw en verzendkosten

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Matter
Works with Apple Home

Met de Eve Thermo kun je je radiatoren via Bluetooth bedienen. Daarnaast kun je de radiatorthermostaat met Apple HomeKit via Thread koppelen, zodat je hem met een spraakopdracht kunt bedienen. Het is ook mogelijk om de temperatuur rechtstreeks in te voeren via het aanraakscherm van de Eve Thermo. Het apparaat kan worden verbonden met Eve Door & Window deur-/raamcontacten. Die herkennen wanneer een raam of deur geopend is. De interface werkt zelfs nog nauwkeuriger dan de geïntegreerde raam-open-detectie van Eve Thermo.


De voordelen van de Eve Thermo 3-pack + Eve Door & Window in één oogopslag:

 • Thread, HomeKit en Matter
 • Eenvoudige montage
 • Slimme bediening
 • Handige schema's

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Moritz

Deze set biedt een uitgebreide introductie tot slimme verwarmingsregeling. Dankzij de drie radiatorthermostaten kun je drie radiatoren uitrusten om ze gemakkelijk via de app te bedienen. Het deur-/raamcontact voegt nog meer comfort toe en regelt de temperatuur automatisch zodra een open deur of raam wordt gedetecteerd.

Meer details
Productinformatie

 • Verbinding via Thread: Zowel de Eve Thermo als de Eve Door & Window maken het mogelijk gebruik te maken van Thread-verbinding binnen Apple HomeKit. Hiermee creëer je een mesh-systeem, waardoor je slimme apparaten ook direct met elkaar kunnen communiceren in plaats van via een bridge of hub. Thread is daarnaast het belangrijkste communicatieprotocol van de smart home standaard genaamd Matter, waarmee een brug wordt gelegd tussen verschillende smart home systemen.
 • Compatibel met HomeKit: Integreer apparaten via Apple TV en bedien ze onderweg. Zet ze in scènes en meer.
 • Eenvoudige montage: Eve Thermo wordt rechtstreeks op de radiator gemonteerd en vervangt de oude radiatorthermostaat. De montage wijst zich vanzelf en het deur-/raamcontact kan nog eenvoudiger worden geïnstalleerd.
 • Slimme bediening: Eve Thermo en Eve Door & Window zijn een echt droomteam. Zodra het deur-/raamcontact detecteert dat een raam of deur open is, kan het deze informatie delen met de radiatorthermostaat, die automatisch de temperatuur verlaagt.
 • Bediening: Je bestuurt de Eve Thermo radiatorthermostaten via de app van Siri of handmatig, rechtstreeks op het apparaat. Het touchscreen toont de doeltemperatuur, handig voor in huis. De functie kan echter ook via de app worden uitgeschakeld.
 • Vrije dagen: Schema's van Eve Thermo kunnen van maandag tot en met vrijdag en in het weekend worden ingepland. Voor iedereen wiens ritme niet overeenkomt met deze indeling, is er nu de "vrije dagen"-functie. In de geïntegreerde kalender in de app voer je vervolgens de dagen van de week in die je wil uitvoeren volgens het weekendschema.

Eve Thermo 3-pack & Eve Door & Window in actie

Met de batterijgevoede radiatorthermostaat Eve Thermo van de nieuwste generatie kun je je huis effectiever verwarmen en kosten besparen. In combinatie met de Eve Door & Window wordt alles nog meer geautomatiseerd, omdat de sensor detecteert wanneer een raam of een deur open is. Eve Thermo verlaagt vervolgens automatisch de temperatuur om energieverspilling te voorkomen. De apparaten communiceren via bluetooth met je iOS-apparaat. Je kunt ze ook integreren via Apple HomeKit om te besturen via wifi, dan wordt je Apple TV of iPad het controlecentrum. Deze regelt de externe toegang tot de thermostaat en beheert automatiseringen zoals het detecteren van een open raam met Eve Door & Window. Natuurlijk zijn spraakopdrachten via Siri ook mogelijk met deze verbinding. Een bridge is niet nodig voor het gebruik van de beide apparaten. Na eenvoudige installatie op de verwarming wordt Eve Thermo bediend via de app. Als alternatief kan de temperatuur worden ingesteld op de radiatorthermostaat zelf met behulp van het touchscreen, in stappen van 0,5 °C. Naast de handmatige bediening kan Eve Thermo worden gebruikt voor het configureren van individuele schema's.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 10

Goed uitgelegd en snel gemonteerd op de radiator. Ook de Door & Window zijn eenvoudig te plaatsen op je ramen of deuren.

Productkwaliteit 9

De apparaten zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Eve Thermo bevat een temperatuursensor die via de app kan worden aangepast voor afwijkingen.

App/Software 9

Het minimalistische drop-down menu is eenvoudig te navigeren en nieuwe apparaten kunnen snel worden toegevoegd met de plus-knop.

Functionaliteit 9

Tijdschema's, handmatige bediening, automatiseringen, vakantiemodus, geopend venster functie. Via HomeKit: scènes met andere compatibele apparaten, controle onderweg.

Betrouwbaarheid 9

Dankzij bluetooth is de verbinding zeer betrouwbaar en heb nauwelijks last van storingen. Alle functies verliepen soepel in de test.

Ontwerp 9

De Eve Thermo kenmerkt zich vooral door zijn compacte, moderne en minimalistische design. Een klein led display aan de bovenzijde toont de huidige temperatuur.

Gegevensbescherming 8

Bluetooth wordt beschouwd als een veilige verbinding en wordt steeds populairder.

Prijs-kwaliteit 10

Deze set is een snelle en veilige introductie tot duurzaam verwarmen. De schema's zorgen ervoor dat je bijna nooit meer op je verwarming hoeft te letten.

Goed uitgelegd en snel gemonteerd op de radiator. Ook de Door & Window zijn eenvoudig te plaatsen op je ramen of deuren.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

AfmetingenEve Thermo: 8,5 x 5,4 x 6,7 cm
Eve Door & Window: 5,2 x 2,4 x 2,3 cm
GewichtEve Thermo: 130 g
Eve Door & Window: 15 g
StroomvoorzieningEve Thermo: 2 x AA batterijen
Eve Door & Window:1 x AAA (ER14250 3 6V) batterij
KlepM 30 x 1,5 meegeleverde adapters: Danfoss RA, RAVL, RAV
ConnectiviteitBluetooth Low Energy, Thread
Installatie
FAQs
Kan ik de Eve Thermo resetten?

Zelfs als je de Eve Thermo uit je HomeKit-configuratie verwijdert, blijven de geschiedenis en het geselecteerde schema op het apparaat aanwezig. Als je de Eve Thermo wilt verkopen of doorgeven, moet je een reset uitvoeren. Open daarvoor het deksel en druk ongeveer 15 seconden op de resetknop met een paperclip.

Kunnen Eve scènes automatisch worden geactiveerd?

Aan de hand van regels kun je automatisch scènes activeren op basis van triggers, zoals locatie wijzigingen of fluctuerende temperatuurmetingen.

Kunnen andere mensen worden uitgenodigd voor de HomeKit?

HomeKit biedt toegang tot al je Eve-apparaten. Je kunt ook andere mensen uitnodigen om toegang te krijgen tot je apparaten. Wil je anderen uitnodigen voor HomeKit, dan moet je je binnen het bereik van de Eve-apparaten bevinden. Voor deze functie is iOS 9 of hoger vereist.

Staat de Eve-app pushmeldingen toe?

Omdat Eve-apparaten zijn uitgerust met HomeKit-technologie, wordt end-to-end-encryptie gebruikt voor het overbrengen en opslaan van gegevens. Daarom kan niemand anders je gegevens zien, behalve jij.

Kan ik Eve-apparaten slechts met één iPhone, iPad of iPod Touch koppelen?

Alle HomeKit-apparaten - inclusief de Eve-producten - kunnen alleen worden gekoppeld aan één iOS-apparaat. Om Eve-apparaten te delen, kun je andere iOS-apparaten met dezelfde Apple ID instellen. iCloud synchroniseert je Homekit-installatie met alle iOS-apparaten. Let op, dit kan tot 2 uur duren. Nadat de synchronisatie is voltooid, gebruikt Eve automatisch de instellingen van het hoofd apparaat op de andere iOS-apparaten. Je kunt HomeKit-gegevens laten synchroniseren via iCloud door de iCloud-sleutelhangerfunctie bij Instellingen > iCloud > Sleutelhanger op je iOS-apparaten in te schakelen.

Hoe kan ik de Eve-app instellingen volledig resetten?

Als je de Eve-app volledig wilt vernieuwen, verwijder dan alle Eve-apparaten die erop zijn aangesloten en selecteer in de instellingen van je iOS-apparaat 'Privacy > HomeKit' en tik vervolgens op 'HomeKit-configuratie resetten'. Alle instellingen worden verwijderd op iOS-apparaten met dezelfde iCloud-ID, maar ook die van alle andere gebruikers (vanaf iOS 9+).

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie