• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.6
Authorized reseller of Meer van eve

Alles van eve

Eve Thermo + Eve Door & Window Matter

2

€ 79,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Eve Thermo - Radiator-Thermostaat met scherm & aanraakpaneel
Aantal:

2

€ 79,95
Aanpassen
€ 79,95

1

€ 49,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Aanpassen
€ 49,95

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 179,95

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Matter
Works with Apple Home

De voordelen van de Eve Thermo + Eve Door & Window in één oogopslag:

 • Thread, HomeKit en Matter
 • Spraakbediening
 • Slimme scenario's
 • Helder led display
 • Innovatieve geofencing

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Sonik

De Eve set voor het slimme verwarmen helpt je om je huis kostenefficiënt en comfortabel te verwarmen. De verwarming kan naar wens (automatisch) in- en uitschakelen op de momenten dat het nodig is. De bijgeleverde Eve Door & Window is voor de energie-efficiëntie. Bij het ventileren wordt de verwarming automatisch uitgeschakeld totdat het raam weer wordt gesloten. Je hebt er dus geen omkijken meer naar.

Meer details
Productinformatie
 • Verbinding via Thread: Zowel de Eve Thermo als de Eve Door & Window maken het mogelijk gebruik te maken van Thread-verbinding binnen Apple HomeKit. Hiermee creëer je een mesh-systeem, waardoor je slimme apparaten ook direct met elkaar kunnen communiceren in plaats van via een bridge of hub. Thread is daarnaast het belangrijkste communicatieprotocol van de smart home standaard genaamd Matter, waarmee een brug wordt gelegd tussen verschillende smart home systemen.
 • Eve Thermo: Slimme timers en handmatige bediening via Siri, of direct op het apparaat zorgen voor een comfortabele, energiezuinige verwarming.
 • Eve Door & Window: Het raamcontact geeft een seintje aan de radiatorthermostaat wanneer je ventileert. De verwarming schakelt dan automatisch uit.
 • Apple HomeKit: De Eve-serie is compatibel met iOS-apparaten. Spraakbesturing is direct geïntegreerd. Handmatige bediening onderweg en de koppeling met apparaten van andere fabrikanten is mogelijk via een extra bedieningspaneel.
 • Handige functies: Tijdsschema's maken een efficiënte automatische verwarming mogelijk. De thermostaat kan op elk moment handmatig worden bediend als er storingen optreden.

De Eve Thermo + Eve Door & Window Set in gebruik

Met dit pakket heb je huis goed en kostenefficiënt verwarmd. Slimme timers vormen de basis van de set en zorgen dat de verwarming zich aanpast aan je dagelijkse ritme. Eerder thuis? Geen probleem. De handmatige bediening werkt ook via de draaiknop. Tevens kun je de Eve Thermo + Eve Door & Window bedienen via de app en Siri (spraak). Goed om te weten is dat de Eve Thermo werkt met bijna alle gangbare radiatoren. Bij de levering zijn verschillende aanpassingen voor de montage inbegrepen.
Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 10

Goed uitgelegd en snel gemonteerd op de radiator.

Productkwaliteit 9

Eve Thermo heeft een stevige behuizing.

App/Software 9

Alle apparaten kunnen worden bekeken en bediend in het overzicht. De Drop-Down-Menus zijn eenvoudig te navigeren.

Functionaliteit 9

Optionele handmatige regeling van de verwarming of de configuratie van tijdschakeling. Ook compatibel met producten van andere fabrikanten via HomeKit en onderweg bestuurbaar.

Betrouwbaarheid 9

Betrouwbare signaaloverdracht via Bluetooth. De HomeKit maakt ook verbinding via WLAN mogelijk.

Ontwerp 9

Minimalistisch wit ontwerp.

Gegevensbescherming 8

End-to-end codering beschermt je gegevens op betrouwbare wijze.

Prijs-kwaliteit 10

Kwaliteit voor een lage prijs.

Goed uitgelegd en snel gemonteerd op de radiator.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische Details

Afmetingen
Eve Thermo: 8,5 x 5,4 x 6,7 cm
Eve Door & Window: 5,2 x 2,4 x 2,3 cm
GewichtEve Thermo: 130 g
Eve Door & Window: 15 g
Stroomvoorziening
Eve Thermo: 2 x AA batterijen
Eve Door & Window:1 x ½ AA (ER14250 3 6V) batterij
KlepM 30 x 1 5 meegeleverde adapters: Danfoss RA RAVL RAV
Draadloze verbindingBluetooth Low Energy, Thread
Installatie
FAQs
Kan ik Eve Thermo resetten?

Zelfs als je Eve Thermo uit uw HomeKit-configuratie verwijdert, blijven de geschiedenis en het geselecteerde schema op het apparaat aanwezig. Als je Eve Thermo wilt verkopen of doorgeven, moet je een reset uitvoeren. Open daarvoor het deksel van Eve Thermo en druk ongeveer 15 seconden op de reset-knop met een paperclip.

Kunnen Eve-scènes automatisch worden geactiveerd?

Aan de hand van regels kun je automatisch scènes activeren op basis van triggers, zoals locatiewijzigingen of fluctuerende temperatuurmetingen.

Kunnen andere mensen worden uitgenodigd voor de HomeKit?

HomeKit biedt toegang tot je Eve-apparaten. Je kunt ook andere mensen uitnodigen om toegang te krijgen tot jouw apparaten. Als je anderen echter wilt uitnodigen voor HomeKit, moet je je binnen het bereik van de Eve-apparaten bevinden. Voor deze functie is iOS 9 vereist.

Staat de Eve-app pushmeldingen toe?

Omdat Eve-apparaten zijn uitgerust met HomeKit-technologie, wordt eind-tot-eind codering gebruikt voor het overbrengen en opslaan van gegevens. Daarom kan niemand anders uw gegevens zien behalve u. Dus geen server of service kan toegang krijgen tot deze gegevens die pushmeldingen naar u kunnen verzenden.

Kan men Eve-apparaten slechts met 1 iPhone, iPad of iPod Touch te koppelen?

Alle HomeKit-apparaten - inclusief de Eve-producten - kunnen alleen worden gekoppeld aan een Master iOS-apparaat. Om Eve-apparaten te delen, kunt u andere iOS-apparaten met dezelfde Apple ID instellen. iCloud synchroniseert je HomeKit-installatie met alle iOS-apparaten - dit kan tot 2 uur duren. Nadat de synchronisatie is voltooid, gebruikt Eve automatisch de instellingen van het masterapparaat op iOS-apparaten. U kunt HomeKit-gegevens laten synchroniseren via iCloud door de iCloud-sleutelhangerfunctie bij Instellingen> iCloud> Sleutelhanger op uw iOS-apparaten in te schakelen.

Hoe kan ik de Eve App-instellingen volledig resetten?

Als je de Eve-app volledig wilt vernieuwen, verwijder dan alle Eve-apparaten die erop zijn aangesloten en selecteer in de instellingen van je iOS-apparaat 'Privacy> HomeKit' en tik vervolgens op 'HomeKit-configuratie resetten'. Alle instellingen worden dus verwijderd op uw iOS-apparaten met dezelfde iCloud-ID, maar ook die van alle andere gebruikers (vanaf iOS 9+).

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie