8.3
Authorized reseller of Meer van Foscam

Foscam FI9900P Outdoor HD Camera 2.0 MP 2-pack

2

€ 119,95 € 105,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Foscam FI9800P Outdoor HD Camera 1.0 MP

Foscam FI9900P Outdoor HD Camera 2.0 MP

€ 119,95 € 105,95
Aanpassen
Aantal:

2

€ 119,95 € 105,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 209,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

De Foscam FI9900P Outdoor HD Camera 2.0 MP 2-pack is een set slimme beveilingscamera's die ervoor zorgt dat je buitenruimte dag en nacht bewaakt worden. De camera's leveren beeld in full HD en kunnen ook in het donker scherp opnemen met behulp van de ingebouwde infrarood leds.


De voordelen van de Foscam FI9900P 2-pack in één oogopslag:

 • Full HD livestream
 • Infrarood nachtzicht
 • Intelligente bewegingsdetectie
 • Compatibel met slimme spraakassistenten
 • Weerbestendig

Expert review
8.3
Getest door tink expert
Annemarie

Dit handige pakket van Foscam is ideaal om met slimme beveiliging kennis te maken. Het meest indrukwekkend zijn de pushmeldingen. Wanneer je een Foscam Cloud Service abonnement hebt, laten deze namelijk een foto zien van het moment dat de bewegingssensor werd getriggerd. Daardoor kun je onmiddelijk ingrijpen, mocht er iets aan de hand zijn. Daarnaast is de Foscam app erg handig. Je krijgt een mooi overzicht van al je Foscam camera's en kunt eenvoudig de instellingen wijzigen.

Productinformatie

 • Full HD livestream: Je kunt het HD beeldmateriaal dat de Foscams opnemen live bekijken, waar je ook bent.
 • Infrarood nachtzicht: De camera's zijn uitgerust met 30 infrarood leds die ervoor zorgen dat je 's nachts tot wel 20 meter ver kunt zien.
 • Intelligente bewegingsdetectie: De geavanceerde bewegingsdetectie zorgt ervoor dat je optimaal beschermd bent zonder dat om het minste of geringste een vals alarm wordt getriggerd.
 • Compatibel met slimme spraakassistenten: Foscam is compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant waardoor je de camera met spraakopdrachten kunt bedienen.
 • Weerbestendig: De Foscam FI9900P is IP66-gecertificeerd wat betekent dat hij stof- en waterdicht is. Je kunt hem dus het hele jaar door buitenshuis gebruiken.

Foscam FI9900P Outdoor HD Camera 2.0 MP 2-pack in actie

Beveilig je tuin, terras of oprit met de Foscam FI9900P Outdoor Camera's. De slimme beveiligingscamera's zijn volledig water- en stofdicht en zijn daardoor bestand tegen de elementen. Strenge winters en tropische hittegolven zijn geen enkel probleem. Dankzij het infrarood nachtzicht blijven ze ook in complete duisternis hun werk doen.

Meer dan alleen camera's

De resolutie van 2 megapixel zorgt voor een helder beeld en daarnaast hebben de camera's een brede kijkhoek waardoor je een groot gebied kunt zien. Maar de Foscam FI9900Ps leveren niet alleen indrukwekkend beeldmateriaal; slimme bewegingsdetectie zorgt ervoor dat de beveiligingscamera's je alleen een melding sturen wanneer er een mens wordt gedetecteerd. Een huisdier of vallende bladeren triggeren dus geen vals alarm. Daarnaast kun je onder andere het detectiegebied instellen en de tijden waarop meldingen verstuurd kunnen worden. In de Foscam app kun je te allen tijde de livestreams bekijken, waar je ook bent.


Na de proefperiode van een maand heb je een abonnement nodig om van de clouddienst gebruik te maken. Hiervoor zijn verschillende, in prijs variërende opties mogelijk. Veel functies blijven zonder abonnement bewaard, echter kun je geen pushmeldingen ontvangen en geen gebruik maken van opslag in de cloud.

Lees meer
Expert review
8.3
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productgewicht375 g
Afmetingen97 x 67 x 64 mm
Video1080p (H.264)
25 fps
Bedrijfstemperatuur-20 °C tot 60 °C
Kijkhoek90°
VerbindingWifi
Ethernet
Garantie2 jaar op fabrieksfouten
IP-certificeringIP66
Lensf: 2.8 mm
OpslagMicro SD kaart (max. 128 GB)
Cloudopslag
Installatie
FAQs
Hoeveel beeldmateriaal van de Foscam FI9900P Outdoor HD Camera 2.0 MP 2-pack kan ik in de Foscam cloud opslaan?

De opslag in de Foscam cloud is ongelimiteerd.

Kan ik de Foscam FI9900P Outdoor HD Camera's op afstand laten draaien en kantelen?

Nee, de Foscam FI9900P Outdoor HD Camera's moeten handmatig gedraaid en gekanteld worden. Er zijn echter andere Foscam modellen verkrijgbaar die wel een Pan-Tilt functie hebben.

Beschikken de Foscam FI9900P Outdoor HD Camera's over een interne luidspreker en microfoon?

Nee, de Foscam FI9900P Outdoor HD Camera's hebben geen interne luidspreker en microfoon. Wel kun je een externe microfoon en luidspreker op de camera's aansluiten waardoor tweerichtingscommunicatie mogelijk wordt.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.