8.8
Authorized reseller of Meer van eve

Eve Cam + Eve Energy

1

€ 149,95 € 139,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Eve Cam - Smarte Innenkamera frontale Ansicht
Aantal:

1

€ 149,95 € 139,95
Aanpassen
€ 149,95 € 139,95

1

€ 39,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
€ 39,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 169,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Apple HomeKit

Laat Eve je woning slim maken en geniet van een veilig gevoel, waar je ook bent. De Eve Cam bewaakt je huis zowel overdag als 's nachts dankzij nachtzicht en een infrarood sensor. De Full HD resolutie en enorme kijkhoek zorgen er bovendien voor dat niks onopgemerkt blijft. De Eve Energy is een handige stekker waarmee je een bestaand product slim kunt maken en hem via je iPhone of iPad kunt bedienen.

De voordelen van Eve Cam + Eve Energy in één oogopslag:

 • Livestream bekijken via de app
 • Tweerichtingscommunicatie
 • Push notificaties
 • Compatibel met HomeKit
 • Slimme stroomschakelaar

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Twee handige Apple HomeKit producten die zorgen voor meer comfort en veiligheid in je smart home. De Eve Cam beveiligt op een slimme en betrouwbare manier je huis, hij analyseert namelijk in real-time de opname om geavanceerde bewegingsdetectie mogelijk te maken. Wanneer er een onverwachte beweging wordt gedetecteerd, krijg je meteen een pushmelding. Door de Eve Energy aan één van je bestaande apparaten te koppelen kun je het stroomverbruik van dat apparaat meten en hem op afstand aan- en uitzetten en zelfs automatiseren met tijdschema's.

Productinformatie

 • Livestream bekijken via de app: De Eve Cam neemt op betrouwbare wijze live en in full HD op vanuit je huis en stelt je daarvan op de hoogte via de app. In de app kun je verdere instellingen voor de bewegingsregistratie maken, deze personaliseren of de camera automatisch uitschakelen wanneer je thuiskomt.
 • Tweerichtingscommunicatie: De ingebouwde speaker en microfoon maken het mogelijk om tegen de persoon voor de camera te praten en andersom.
 • Push notificaties: De Eve Cam herkent al je voorgedefinieerde instellingen met betrekking tot beweging of privacy in real time. De slimme indoor camera waarschuwt je dan onmiddellijk via push-meldingen in de app.
 • Compatibel met HomeKit: Integreer de Eve Cam en Eve Energy in je bestaande of nieuwe HomeKit systeem en bedien ze met het grootste gemak, bijvoorbeeld via Siri. Om de Eve Cam te kunnen gebruiken heb je een Apple bedieningscentrum nodig. Een iPad of Apple TV is hiervoor perfect.
 • Slimme stroomschakelaar: De Eve Energy is een slimme stroomsensor en schakelaar in één. Hij maakt het mogelijk om een apparaat via je iPhone of iPad aan- en uit te kunnen zetten en tegelijk het stroomverbruik te kunnen zien.

Eve Cam + Eve Energy in actie

De slimme indoor camera van Eve is geschikt voor elke kamer, elk huishouden en elke woning. De bewakingscamera, die beschikt over een strak zwart design, kenmerkt zich door zijn gebruiksvriendelijkheid. De Eve Cam is vooral interessant voor Apple-liefhebbers, want de slimme bewakingscamera is exclusief afgestemd op de functies en interfaces van Apple HomeKit.

Slimme beveiliging voor een slim huis

De Eve Cam is een echte must-have voor iedereen die meer veiligheid wilt thuis. De slimme beveiligingscamera kan worden gepersonaliseerd door alle instellingen naar wens aan te passen. Mocht je eerder thuiskomen van je werk, dan herkent de camera je automatisch en schakelt zichzelf uit. Dit zorgt ervoor dat je privacy behouden blijft, zonder de veiligheid te verminderen. Als je al enkele Eve-apparaten bezit en deze via HomeKit aanstuurt, kun je de Eve Cam zonder problemen in het systeem integreren. Je iPad of Apple TV is het centrale bedieningselement in huis. Als je op de bank zit en handmatige aanpassingen of veranderingen wilt doorvoeren, kunt je dit gemakkelijk doen via deze apparaten.


Met de Eve Energy maak je een bestaand apparaat in één klap slim. Stel schema's in voor het in- en uitschakelen, meet het energieverbruik en zet het apparaat aan- en uit op afstand. Dit doe je eenvoudig via je iPhone of iPad en je kunt hiervoor zelfs Siri gebruiken. Erg handig voor bijvoorbeeld verlichting of airconditioning.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details


Eve Cam - Slimme Indoor Beveiligingscamera

Productafmetingen 122 x 65 x 60 mm
Verbinding Wifi (2,4 GHz/5 Ghz)
Stroomvoorziening 5V via usb
Resolutie 1080p (Full-HD)
Kijkhoek 150°
Inhoud doos Eve Cam
Montageonderdelen
USB-kabel

Eve Energy - Stroomsensor en schakelaar

Productafmetingen 4,9 x 4,9 x 7,3 cm
Productgewicht 150g
Stroomvoorziening Ingang: AC 100-240 V 50/60 HZ Uitgang: AC 100-240 V Max. 11A / 2500 W
Benodigde iOS versie iOS 10.3 of nieuwer
Comptabliteit Stekkerdozen: Type E & F apparaten: Type C & F
Connectiviteit Bluetooth Low Energy
Installatie
FAQs
Kan de Eve Cam ook 's nachts mijn huis beveiligen?

Ja ook 's nachts neemt de Eve Cam haarscherp beeld op met behulp van de infrarood nachtmodus. De nachtmodus heeft een bereik van ongeveer 5 meter.

Kan ik de Eve Cam ook buitenshuis gebruiken?

Nee de Eve Cam is voor gebruik binnenshuis ontworpen.

Kan ik de Eve App ook op mijn Android smartphone installeren?

Nee de Eve App werkt alleen op Apple besturingssystemen.

Hoe stel ik mijn Eve Energy op de juiste manier in?

De meegeleverde instructies leiden je door het installatieproces.

Hoe kan ik mijn Eve Energy resetten?

Als je de energiemeter van Eve Energy opnieuw wilt instellen op 0 00 kWh kan je deze stappen volgen:

 • 1) Ga naar Instellingen in de Eve-app en selecteer Eve Energy onder apparaten.

 • 2) Onderaan het scherm zie je de optie apparaat verwijderen. Selecteer deze optie.

 • 3) Bevestig je selectie en verwijder alle historische gegevens.

 • 4) Eve Energy wordt gereset. Steek de sensor in een stopcontact. Druk op de knop aan de zijkant totdat de rode LED begint te knipperen.

 • 5) Nu kan je Eve Energy opnieuw toevoegen in de Eve-app.
Heeft Eve Energy overspanningsbeveiliging?

Nee momenteel heeft Eve Energy geen eigen overspanningsbeveiliging. Toch kan je de sensor aansluiten op een stopcontact met overspanningsbeveiliging.

Kunnen Eva scenario's worden geautomatiseerd?

Met regels kun je automatisch scenario's activeren op basis van triggers zoals locatie wijzigingen of fluctuerende temperatuurmetingen waardoor je dagelijks leven gemakkelijker wordt.

Kunnen de historische gegevens van Eve-apparaten geëxporteerd en beveiligd worden?

Versie 1.2 van de Eve-app biedt je de mogelijkheid om historische gegevens zoals luchtkwaliteit temperatuur luchtvochtigheid luchtdruk energieverbruik te exporteren en extern te beveiligen. Je kan de geëxporteerde gegevens direct op je iPhone of iPad weergeven in Numbers of Excel.

Kunnen andere mensen je uitnodigen voor Apple HomeKit?

Met Apple HomeKit heb je toegang tot jouw Eve-apparaten. Je kan dus ook andere mensen uitnodigen om toegang te krijgen tot jouw sensoren. Als je andere mensen wilt uitnodigen om jouw apparaten via Apple HomeKit te bedienen moet je je binnen het bereik van de Eve-apparaten bevinden. Voor deze functie is iOS 9 of hoger vereist.

Staat de Eve-app push-meldingen toe?

Nee aangezien Eve Energy-apparaten compatibel zijn met Apple HomeKit wordt end-to-end codering gebruikt bij het verzenden en opslaan van gegevens. Niemand anders kan jouw gegevens zien en je push-berichten sturen op jouw smartphone.

Hoe kan ik de Eve App-instellingen volledig resetten?

Als je de Eve-app volledig wilt wijzigen verwijder dan alle Eve-apparaten die erop zijn aangesloten en selecteer in de instellingen van je iOS-apparaat 'Privacy> HomeKit' en tik vervolgens op 'HomeKit-configuratie opnieuw instellen'. Alle instellingen op je iOS-apparaten met dezelfde iCloud-ID worden dan verwijderd maar ook die van alle andere gebruikers (vanaf iOS 9).

Wat kan ik doen met onjuiste meetresultaten?

Als de meetwaarden van jouw op batterijen werkende Eve Energy onjuist zijn moet je eerst de batterijen 15 seconden uit het apparaat nemen en ze vernieuwen. Met deze soft reset kan het probleem vaak verholpen worden. Als het probleem niet kan worden opgelost met de soft reset moet je een volledige reset uitvoeren.

Wat kan ik doen als mijn Eve Energy niet langer wordt herkend door de app?

Het kan voorkomen dat Eve-apparaten niet langer worden herkend zelfs niet na de firmware-update in de app. Dit komt vaak omdat de Apple HomeKit database niet correct is geüpdate. Probeer om eerst je iPhone of iPad te herstarten. Als dit niet genoeg is kun je de meegeleverde gebruikershandleiding gebruiken om een ​​harde reset uit te voeren.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie