9.1
Authorized reseller of Meer van tado

tado° Slimme Radiatorknop 2-pack

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 159,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 145,00 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Met de slimme radiatorthermostaat van tado° zal je het thuis nooit meer koud hebben in de winter. Bovendien kun je nog steeds op verwarmingskosten besparen zonder dat de verwarming continu actief is. Dit tado° duo pack is een extra product voor je bestaande Starter Kit. Zo kan je meerdere kamers of zones van je woning beheren.

De voordelen van de tado° 2-pack in één oogopslag:

 • Eenvoudige installatie
 • Slimme besturing
 • tado° Bridge noodzakelijk
 • Nog meer comfort
 • Hoge compatibiliteit

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Sonik

De tado° radiatorthermostaten zijn echt indrukwekkend. Door de hoge compatibiliteit kun je de thermostaat gemakkelijk vanaf je bank bedienen. Functies zoals tijdschema's helpen je om verwarmingskosten te besparen door de verwarming op het juiste moment uit te schakelen. Met het duo pack kan je de temperatuur in meerdere kamers tegelijk in de gaten houden in de app en zo heb je altijd een goed overzicht!

Meer details
Productinformatie

 • In een paar stappen klaar voor gebruik: De thermostaat kan direct op alle radiatoren worden aangesloten met radiatorventielen zonder verdere benodigde onderdelen. Voor de installatie is geen extra gereedschap nodig.
 • Verwarmen kan zo eenvoudig zijn: De slimme radiatorthermostaat is voor iedereen een perfecte toevoeging! Het past zich niet alleen aan de omstandigheden van je huis aan, het verzendt ook informatie over wanneer je het beste de verwarming kunt activeren of deactiveren. Informatie zoals de lokale weersvoorspelling kan hierbij helpen. Om de thermostaat perfect op jou af te stemmen, kun je ook individuele tijdschema's maken.
 • Volledig comfort met de tado° bridge: Om je slimme tado° radiator thermostaten te kunnen gebruiken heb je de tado° bridge nodig als centrale eenheid van je verwarmingssysteem.
 • Voor de ideale temperatuur: De extra uitbreiding geeft je nog meer comfort. Zo kun je elke ruimte verwarmen naar je eigen behoeften en zelfs tot 31% op je verwarmingskosten besparen!
 • Eenvoudig en gemakkelijk uit te breiden: De tado° radiator thermostaten werken met bijna alle radiatoren, oud of nieuw. Dit betekent dat oudere radiatoren ook achteraf kunnen worden omgebouwd. De bediening is ontzettend makkelijk en is zeer eenvoudig via de app te bedienen of met behulp van spraakcommando's via Google Home, Apple HomeKit en Amazon Echo. Maar de slimme thermostaat is ook compatibel met IFTTT, waardoor hij ideaal is voor centrale verwarmingssystemen.
 • Auto-Assist communicatie: Wanneer tado° detecteert dat de laatste het huis verlaat of wanneer er een raam wordt geopend, wordt je gevraagd om de verwarming uit te schakelen. Auto-Assist zorgt ervoor dat de locatie-afhankelijke besturing volledig wordt geautomatiseerd. Daarnaast wordt het detecteren van een open raam ook geautomatiseerd door Auto-assist. Zo kan je de controle overlaten aan tado° en genieten van nog meer comfort. De Auto-Assist is beschikbaar voor €2,99 per maand via de tado° app en kan op elk moment geannuleerd worden.

tado° Slimme Radiatorthermostaat 2-pack in actie

De tado° 2-pack tilt je huis naar een ander niveau op het gebied van energie efficiëntie. De slimme radiator thermostaten met horizontaal display helpen je om verwarmingskosten te besparen en het comfort van je woonruimtes te verhogen. Zo kan je tijdens het koude seizoen ontspannen en je woonruimtes naar eigen wens verwarmen.

Wat is er beter dan 1 slimme radiator thermostaat?

Twee slimme radiator thermostaten van tado° natuurlijk! Vanaf nu hoef je je geen zorgen meer te maken over het uitschakelen van de verwarming voordat je op vakantie gaat of gewoon naar je werk gaat. Met de slimme tijdschema's kun je individueel instellen wanneer en hoeveel verwarming je wilt gebruiken afhankelijk van je dagelijkse leven. Met de extra geofencing functie kun je zelfs de verwarming onderweg inschakelen zodra je het huis nadert. Met de Auto-Assist functie, die tegen betaling beschikbaar is, neemt het tado° systeem het automatisch over. Het abonnement kost €2,99 per maand en kan flexibel worden opgezegd.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 9

Omdat dit een uitbreidingsproduct is, hoeft de slimme radiatorthermostaat alleen maar aan de radiator te worden bevestigd en in de app worden toegevoegd.

Productkwaliteit 9

De materialen zijn van hoge kwaliteit en erg robuust.

App/Software 9

De tado° app werkt probleemloos en betrouwbaar. De interface is eenvoudig en overzichtelijk!

Functionaliteit 10

Besturing op basis van je locatie, handmatige bediening, weergave van de actuele instellingen op het led display, via de app en via spraakassistent. Dit werkt alleen met een centrale bridge van tado°.

Betrouwbaarheid 9

Als alles goed ingesteld is, werkt de thermostaat perfect!

Ontwerp 9

Modern, helder en minimalistisch design. Past perfect in elk interieur.

Gegevensbescherming 9

Alle gegevens worden versleuteld verzonden tussen de tado° cloud van de bridge en de verschillende apparaten.

Prijs-kwaliteit 9

De prijs is een goede afspiegeling van de reeks aan functies wat je met de tado° kan doen - je krijgt er een prachtig, energiebesparend product voor terug.

Omdat dit een uitbreidingsproduct is, hoeft de slimme radiatorthermostaat alleen maar aan de radiator te worden bevestigd en in de app worden toegevoegd.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen78 x 52 x 52 mm
Productgewicht110 g
ConnectiviteitGoogle Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Apple HomeKit
Stroomvoorziening3V DC batterij (telkens 2 x AA batterijen)
Weergave en bedieningLed display, handmatig op het draaischijf of via app
SensorenTemperatuur, luchtvochtigheid, omgevingslicht
Doos inhoud2x slimme radiatorthermostaat, 2x 2 AA batterijen, 2x adapter
Installatie
FAQs
Kan ik mijn tado° Radiatorthermostaat zelf installeren?

Ja, je kunt je tado° thermostaat zelf installeren. Het enige wat je hoeft te doen is de oude thermostaat los te draaien en de nieuwe op het opzetstuk draaien.

Kan ik de tado° Radiatorthermostaat ook handmatig bedienen?

Ja, het kan handmatig, automatisch of via een app worden bediend.

Waarom toont de tado° app me al na een paar maanden een laag batterijniveau?

De maximale opgegeven levensduur van de tado° Radiatorthermostaten komt nog niet overeen met de werkelijke levensduur. tado° werkt hier aan en zal binnenkort de software gratis updaten.

Video’s over dit product
Productinformatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.