• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

9.1

Sonos One Five Multiroom Set

2

€ 229,00 € 219,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Sonos One - Slimme speaker met spraakbesturing
Aantal:

2

€ 229,00 € 219,95
Aanpassen
€ 229,00 € 219,95

Sonos Five - Wifi-speaker

€ 649,00 € 519,00

1

€ 649,00 € 519,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Sonos Five - Wifi Speaker
Aantal:

1

€ 649,00 € 519,00
Aanpassen
€ 649,00 € 519,00

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 999,95 incl. btw en verzendkosten

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

Twee stereo-installaties in één pakket. De Sonos One Multiroom Set bevat de krachtige Five stereoluidspreker en twee van de innovatieve Sonos One-luidsprekers. De opstelling van de apparatuur is aan jou en kan op elk moment worden gewijzigd. Plaats de Five in een kamer, en daarnaast kun je twee One speakers in dezelfde ruimte als stereopaar installeren of je kan de One speakers apart in verschillende kamers plaatsen. Je kunt de muziek ook via Multiroom overal op hetzelfde moment synchroon of individueel afspelen op elke luidspreker. Je bestuurt de speakers centraal vanaf één punt. Dit kan via de app of je kunt de ingebouwde Google Assistant spraakassistent van de SONOS One gebruiken.

Alle voordelen van de Sonos One Multiroom set in één oogopslag:

 • Uitstekende geluidskwaliteit
 • Trueplay
 • Spraakassistentie via Google Assistant
 • Multiroom
 • Far-field spraakherkenning

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie

Een pakket dat verschillende muzieksmaken bedient. De Sonos One Multiroom Set bevat de Five, de grootste luidspreker in het Sonos-assortiment. Daarnaast komt de set ook met twee van de innovatieve Sonos One-luidsprekers. Je gebruikt de speakers om je muziekbibliotheek en de Multiroom-functie te besturen door middel van een spraakopdracht. De geluidservaring wordt nog beter vanwege de stereo functie. Dit zorgt voor een dynamische, multi-dimensionale geluidservaring.

Productinformatie

 • Stereo keer twee: Stereomuziek klinkt dynamischer en ruimtelijker dan mono. Met de Sonos One Multiroom Set profiteer je van twee keer zoveel voordeel. De twee Sonos One speakers kunnen worden gekoppeld aan een stereoset. De Five heeft vanwege zijn ontwerp de stereofunctie al inbegrepen.
 • Dit zit in de speakers: Ten minste vier Klasse D-versterkers en ten minste twee tweeters en midrange-drivers zorgen voor het optimale geluid. Het resultaat is geweldig. De balans tussen hoge en lage frequenties is zeer stabiel met Sonos.
 • Geen onderbrekingen: Heb je een feestje thuis gepland en zijn er verschillende muziek smaken? Dankzij Multiroom is dit geen probleem. In de woonkamer kan dansmuziek worden afgespeeld, in de hal jaren 60 muziek en in de keuken kun je een bar-sfeer creëren met ingetogen lounge-muziek.
 • Drie kamers: Multiroom is niet alleen iets voor een feestavond. De functie is ook perfect voor meerdere personen in het huishouden. De Sonos One is vochtbestendig en kan daarom ook in de badkamer worden geïnstalleerd.
 • Meer dan muziek: De Sonos One is een van de eerste luidsprekers met ingebouwde spraakassistentie. Je hebt toegang tot de spraakassistent en al haar functies met Google Assistant. Je kunt je muziekbibliotheek op elk moment bedienen via een spraakopdracht, zoekopdrachten, je dag organiseren en nog veel meer.

De Sonos One Multiroom Set in actie

Je bent op zoek naar een flexibel muzieksysteem? Dan is de Sonos One Multiroom Set precies de juiste investering. Je kunt elke luidspreker in een enkele kamer gebruiken, twee kamers voorzien van het beste stereogeluid, of je favoriete muziek afspelen in een kamer. En dat binnen een paar minuten. Sluit simpelweg de twee Sonos One en de Five luidsprekers aan op het netstroom en gebruik vervolgens de Sonos-app om het systeem automatisch in te stellen.

Trueplay functie

De Trueplay-functie is vooral een waardige toevoeging. Het analyseert de ruimtekarakteristieken en past het geluid aan aan de ruimte waar de speaker staan. Je hoeft dus niet technisch onderlegd te zijn om de maximale geluidskwaliteit uit de luidsprekers te halen. Als je nog steeds zelf de instellingen wilt aanpassen, beschikt de Sonos-app over een automatische equalizer. Hiermee kun je de hoogte- en dieptepunten van elke luidspreker handmatig aanpassen aan je voorkeuren.

Vooral de Five onderscheidt zich dankzij de geïntegreerde stereo-installatie met gedetailleerd, dynamisch geluid. Maar ook de opvolger van de Play:1, de Sonos One, heeft veel in zijn mars. Ondanks zijn compactheid is de bas vrij krachtig voor de grootte van de luidspreker. Door middel van het koppelen van de twee Sonos One speakers van deze set krijg je ook dynamisch stereogeluid.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenSonos One: 11,97 x 11,97 x 16,15 cm
Sonos Five: 36,4 x 15,4 x 20,3 cm
Gewicht productSonos One: 1,85 kg
Sonos Five: 6,36 kg
VersterkerSonos One: 2 klasse D-versterker per luidspreker
Sonos Five: 6 klasse D-versterker
BesturingSonos One: 1 midrange, 1 tweeter per luidspreker
Sonos Five: 3 tweeters, 3 midrange-luidsprekers
Installatie
FAQs
Welke spraakopdrachten zijn er voor muziek op Google Assistant?

Google Assistant geeft je toegang tot 47 verschillende aanbieders van streaming diensten. Tijdens het afspelen van een nummer kun je het volume regelen, pauzeren en het volgende nummer afspelen.

Kan ik muziek ook rechtstreeks van Google Assistant ontvangen?

Ja, de functie om muziek rechtstreeks via een spraakopdracht af te spelen is beschikbaar voor verschillende muziek streaming diensten.

Wat is het voordeel van stereogeluid?

Stel je voor, je zit in het orkest. Links spelen de violen, rechts een piano. Met monoluidsprekers is alle akoestiek afkomstig vanuit één bron. In stereo worden melodieën, instrumenten en stemmen verdeeld over beide luidsprekers. Dit resulteert in een meer dynamisch en natuurlijk klinkend geluid.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie