8.9
Authorized reseller of Meer van Sonos

Sonos Arc 3.1 Home Cinema Set

1

€ 999,00 € 799,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Sonos Arc - Soundbar met Spraakbesturing
Aantal:

1

€ 999,00 € 799,00
Aanpassen
€ 999,00 € 799,00

Sonos Sub Gen. 3 - Wifi Subwoofer

€ 899,00 € 719,00

1

€ 899,00 € 719,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Sonos Sub Gen. 3 - Wifi Subwoofer
Aantal:

1

€ 899,00 € 719,00
Aanpassen
€ 899,00 € 719,00

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 1.349,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

De ideale set om je wegwijs te maken in home cinema. Het pakket bevat de Sonos Sub en de Arc. In combinatie creëren ze een adembenemende bioscoop ervaring bij je thuis. Het beste van alles: naast het geweldige geluid, kan het systeem op elk moment worden geüpgraded naar een 5.1 Home Cinema Set. Het enige wat je nodig hebt zijn twee extra speakers van Sonos.

Voordelen van de Sonos Arc + Sub (Gen.3) in één oogopslag:

 • Geweldige Arc
 • Krachtige Sub
 • Eenvoudige installatie
 • 3 wordt 5
 • Handige spraakbesturing

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Richard

De Sonos Arc + Sub (Gen. 3) is de ideale instap set. De Arc zorgt voor kraakheldere dialogen met hoge precisie via in totaal 8 woofers. Bass, treble en volume kunnen onafhankelijk worden ingesteld om het systeem perfect af te stemmen op je ruimte. De Sonos Sub zorgt in actiescènes voor meer belevingservaring. Maar dat is nog niet alles: het Sonos-systeem beschikt over Multiroom en talloze in-app muziek streaming services zoals Spotify en Deezer. En later kun je nog steeds beslissen of je wilt upgraden naar een 5.1 surroundsysteem met twee Play of Five luidsprekers.

Productinformatie

 • Geweldige Arc: Met de Sonos Arc kun je genieten van spannende dialogen met kraakhelder geluid. De drie ingebouwde tweeters produceren duidelijk en indrukwekkend geluid wat perfect is voor zang en dialogen.
 • Krachtige Sub: Met de Sonos Sub beleef je de actie scènes in films op een indrukwekkende wijze. De Sub haalt lage tonen tot 25 Hertz en zorgt ervoor dat de akoestiek van heftige scènes goed tot zijn recht komen.
 • Eenvoudige installatie: De Sonos Arc en Sub zijn fantastisch op elkaar afgestemd. De automatische equalizer zorgt voor de juiste balans, tussen de hoge- en de middentonen van de Arc en de subwoofers van de Sub.
 • Uitbreiding naar Home Cinema Set: Luister je al naar je favoriete albums op twee Sonos Play of Sonos Five speakers? Dan sluit dit pakket precies op jouw wensen aan. Dit omdat je in combinatie met  deze bundel kan beschikken over een uitgebreid 5.1-surroundgeluid.
 • Optimaal geluid: De Sonos Arc + Sub speelt audio af met DOLBY DIGITAL en stereo. Daarnaast ondersteunt de kleine home cinema set maximaal zes kanalen die de audio op verschillende manieren kan afspelen.
 • Handige spraakbesturing: Door middel van de 4 ingebouwde microfoons van de Sonos Arc kun je je Sonos producten met eenvoudige spraakcommando's bedienen.

Sonos Arc + Sub (Gen. 3) in actie

De Sonos Arc + Sub (Gen. 3) tilt je muziek- en filmervaring naar een hoger niveau. De meegeleverde Arc combineert drie tweeters, zes middentonen en Dolby Surround voor een geweldig geluid. Door middel van de Sonos Sub speelt de home cinema set heftige actie scènes af met een aanwezige bas die je voelt in heel je lichaam.

Ervaar het beste van Sonos

Met deze kleine Sonos-home cinema set hoor je niet alleen het geluid van je film, radio en televisie, je ervaart het ook. Daarnaast is het pakket ook flexibel inzetbaar, omdat het systeem op elk moment kan worden geüpgraded met twee One SL of Five luidsprekers tot een 5.1 full-surround systeem.

Extra functies van het Sonos-systeem zijn de multiroom-compatibiliteit en de Sonos-app. Met deze app heb je de controle over de audio-instellingen en pas je onder andere de bas en het volume precies aan je voorkeuren aan. Je kunt ook rechtstreeks vanuit de app toegang krijgen tot Spotify, Deezer, Soundcloud en vele andere streaming diensten. Hierdoor heb je een betrouwbaar en flexibel thuisbioscoopsysteem.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Richard

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

AfmetingenArc: 8,7 x 114,2 x 8,7 cm
Sub (gen. 3): 38,9 x 40,2 x 15,8 cm
Gewicht Arc: 6,25 kg
Sub (gen. 3): 16 kg
VersterkerArc: 11 x Klasse D
Sub (gen. 3): 2 x Klasse D
TonerArc: 8 x elliptische woofer
Sub (gen. 3): 2 x luidsprekers met force-cancelling
IngangArc:  1 x Ethernet, optische invoer
Sub (gen. 3): 1 x ethernet
StroomvoorzieningUniversele voeding 100-240 V, 50-60 Hz
Installatie
FAQs
Is mijn wifi voldoende voor de standaardinstelling?

Als je merkt dat andere draadloze apparaten in je huis vaak hun verbinding met je wifi verliezen, het lang duurt om webpagina's te laden of video's te streamen, overweeg dan om een Boost-instelling te gebruiken. Dit geldt vooral als je je huis wilt uitrusten met veel Sonos componenten, of als je muziekdiensten wilt gebruiken die bestanden met een hoge bitsnelheid streamen, zoals FLAC muziekbestanden.

Welke luidsprekerconfiguratie ondersteunt Trueplay?

Trueplay is compatibel met individuele luidsprekers maar ook met twee luidsprekers die zijn geconfigureerd als een stereopaar. Bovendien ondersteunt Trueplay deze configuraties in combinatie met de Sub.

Waarom werkt Trueplay niet met Android-apparaten?

We weten dat veel huidige en potentiële Sonos-gebruikers gebruik maken van Android-apparaten en Trueplay-Tuning voor hun Sonos-speakers vanaf hun smartphone of tablet willen bedienen. Door de diversiteit van apparaten met een Android-platform dat gebruik maakt van verschillende softwareversies, microfoons en audio verwerkingsfuncties, is Sonos er niet in geslaagd om een consistente en betrouwbare Trueplay-tuningervaring te bieden. Sonos is vastbesloten om Trueplay ondersteuning voor Android te implementeren en zijn erg ontevreden over het gebrek aan ondersteuning voor Android.

Wat is Trueplay?

De indeling van een kamer en de positie van een speaker kunnen een aanzienlijke invloed hebben op het geluid. Trueplay gebruikt de microfoon op je iOS-apparaat om te meten hoe het geluid wordt gereflecteerd door muren, meubels en andere oppervlakken in een kamer en past je Sonos-speaker aan voor geweldig geluid, waar je hem ook plaatst. Sonos-speakers klinken hoe dan ook fantastisch, maar Trueplay maakt het geluid van een nog hoger niveau. Het duurt in totaal ongeveer drie minuten om de Trueplay-instelling voor een kamer in te stellen.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie