• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.9
Authorized reseller of Meer van Sonos

Sonos Five Stereo Set + Sonos Sub

Sonos Five - Wifi-speaker

€ 649,00 € 579,95

2

€ 649,00 € 579,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Sonos Five - Wifi Speaker
Aantal:

2

€ 649,00 € 579,95
Aanpassen
€ 649,00 € 579,95

Sonos Sub Gen. 3 - Wifi Subwoofer

€ 899,00 € 798,95

1

€ 899,00 € 798,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Sonos Sub Gen. 3 - Wifi Subwoofer
Aantal:

1

€ 899,00 € 798,95
Aanpassen
€ 899,00 € 798,95

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 1.919,95

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

Deze combinatie van luidsprekers, bestaande uit twee Sonos Five speakers en de Sonos Sub, is de onovertroffen combinatie voor elke muziekliefhebber. Dit zorgt niet alleen voor een geweldige muzieksensatie, maar door de Sub kun je ook genieten van alle lage tonen in hoge kwaliteit. Door middel van de Sonos-app creëer je thuis een intelligent en uitgebreid geluidssysteem.

De voordelen van Sonos Five Stereo Set + Sonos Sub in één oogopslag:

 • Simpele besturing
 • Multiroom functie
 • Compatibel met Google Assistant
 • Trueplay
 • Snelle installatie

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Richard

Dit is een perfecte combinatie voor de echte muziekliefhebber. De Sonos Five stereoset + Sonos Sub is niet zomaar een speaker set, maar een samenstelling van drie hoogwaardige apparaten, die zich onderscheiden door hun slimme functies en kraakheldere geluid. Stereogeluid, een Multiroom-functie en de beste bass maken dit de beste combinatie, en ook nog eens volledig draadloos.

Productinformatie

 • Simpele besturing: Alle functies, radiostations en streaming diensten zijn eenvoudig te bedienen met de gratis Sonos-app. Hier beheer je je volledige muziekbibliotheek en ontdek je voortdurend nieuwe dingen.
 • Hightech: 2 x 6 geïntegreerde luidsprekers, elk met een eigen versterker bieden je een geluidskwaliteit van het hoogste niveau.
 • Multiroom: Laat in verschillende kamers verschillende muziek afzonderlijk afspelen of speel hetzelfde nummer af door het hele huis.
 • Trueplay Tuning: Stem je muziek perfect af op je ruimte en ervaar muziek met authentiek geluid, precies zoals het hoort.
 • Snelle installatie: Het functionele en stijlvolle ontwerp maakt iedere positie in de kamer geschikt als een plek voor de Sonos Sub, zelfs onder de bank.
 • Compatibel met Google Assistant: Alle Sonos luidsprekers kunnen ook worden bediend met een spraakopdracht. Hiervoor is wel een Google Home smart speaker of Sonos One nodig om dit te kunnen doen, waarop Google Assistant standaard geïnstalleerd is.

Sonos Five Stereoset + Sonos Sub in actie

De Sonos Five stereoset + Sonos Sub van Sonos speelt je favoriete liedjes in elke kamer af met een warm, rijk geluid dat kraakhelder blijft op elk volume. Je huis is dus gevuld met muziek van Sonos Five gecombineerd met hifi-geluid en uiterst betrouwbare wifi functie. Het resultaat is een intelligent systeem dat eenvoudig is in te stellen, te besturen en uit te breiden. Het enige dat je hoeft te doen, is de gratis Sonos-app downloaden en de luidsprekers verbinden met je thuisnetwerk. Voeg meer spelers of kamers toe als dat nodig is. Verschillende nummers kunnen in verschillende kamers worden afgespeeld en je kunt ook één nummer synchroon door het hele huis laten klinken. Regelmatige software-updates met nieuwe functies zorgen ervoor dat je speakers en Sub altijd up-to-date blijven.

De muziek beleef je met puur en helder geluid en hierdoor is het net alsof je direct naast de artiest in de opnamestudio staat. De ruimtekalibratiefunctie wordt geanalyseerd door Trueplay: het geluid is perfect afgestemd op de grootte, plattegrond en opstelling van de ruimte, ongeacht waar je je Sonos Five plaatst. De Trueplay ruimte optimalisatie is beschikbaar in de Sonos-app. Daarnaast is de gratis Sonos-app beschikbaar op je smartphone, tablet of computer en bundelt al je favoriete muziek en al je streaming diensten eenvoudig op één plaats.

De Sonos Sub zorgt voor een geweldige en perfect afgestemde bas in je muziek. Om optimaal te genieten van je Sonos-speakers hoef je alleen een Sonos-luidspreker aan te sluiten op je wifi netwerk. Nadat je met succes je Sonos-luidsprekers hebt ingesteld, kun je je Sonos Sub zonder enige bedrading aan een luidspreker toevoegen. De Sub zorgt nu voor precies de juiste bas wat nodig is in combinatie met de toegewezen luidsprekers. Om het optimale uit de bas te halen voor je kamer kan je de instellingen aanpassen in het setup-menu van de gratis Sonos-app, waarin speakers en subwoofers perfect met elkaar moeten samenwerken om de muziek optimaal af te spelen. De innovatieve force-canceling luidsprekers zorgen voor een diep geluid zonder storende geluiden van de behuizing. Het Sonos Surround-pakket geeft je toegang tot een bijna oneindige keuze aan liedjes. Oude, lang vergeten liedjes en nieuwe artiesten zijn allemaal terug te vinden, met genres uiteenlopend van oldies tot indies en van rock tot jazz.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Richard

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenFive: 15,4 x 36,4 x 20,3 cm
Sub (gen. 3): 40,2 x 15,8 x 38,9 cm
Gewicht artikelFive: 6,36 kg
Sub (gen. 3): 16 kg
DriverFive: 3 x tweeter, 3 x midrange
Sub (gen. 3): 2 x Force-cancelling luidspreker
VersterkerFive: 6 x Klasse D
Sub (gen.3): 2 x Klasse-D versterkers
Frequentiebereik Subvanaf 25 Hz
Installatie
FAQs
Ik wil een nieuw systeem opzetten. Wat heb ik hiervoor nodig?

Het enige wat je nodig hebt, is een Sonos-luidspreker voor elke kamer waarin je naar muziek wilt luisteren. De eenvoudigste manier om de wereld van Sonos te betreden is door te kiezen voor een Play:1, Play:3 of Five speaker voor elke kamer waar je je muziek wilt afspelen. Een enkele luidspreker vult een kamer met helder geluid, maar als je nog betere geluidskwaliteit of meer vermogen wilt, kun je twee luidsprekers van hetzelfde type koppelen voor een stereopaar. Als je Sonos in een kamer wilt gebruiken voor zowel het afspelen van muziek als het afspelen van tv-geluid, is een Sonos Arc de oplossing. Je kunt altijd een Sub- en surround luidspreker toevoegen om een geweldige 5.1-geluidservaring te creëren.

Kan ik verschillende nummers tegelijkertijd in verschillende kamers afspelen?

Ja. Sonos is speciaal ontworpen om verschillende nummers in verschillende kamers of dezelfde muziek in alle kamers af te spelen. Als je een Sonos-luidspreker in elke kamer hebt waar je naar muziek wilt luisteren, kun je verschillende nummers in verschillende kamers afspelen. Daarnaast kun je ook verschillende kamers groeperen en dezelfde muziek in deze kamergroep perfect synchroon afspelen. Als je kamers groepeert, kun je het volume voor elke kamer in deze groep afzonderlijk of voor alle kamers regelen.

Werkt Sonos met mijn bestaande apparaten?

Heb je al een stereo? Gebruik dan de Connect. De Connect is speciaal ontworpen voor de aansluiting op een externe versterker/ ontvanger, zodat de Sonos-functies ook op een systeem van derden gebruikt kunnen worden. Als je een Connect met je stereo hebt verbonden, kun je digitale muziekbestanden via je systeem afspelen en vervolgens de muziekselectie en het volume regelen via de Sonos-app. Heb je klassieke speakers? Dan heb je alleen de Connect: Amp nodig. Als je al reeds bedrade luidsprekers hebt die momenteel niet op een versterker zijn aangesloten, kun je deze uitbreiden met behulp van de Connect: Amp en de Sonos-functies. Als je je luidsprekers aansluit op een Connect: Amp, kun je ook hier je digitale muziekbestanden afspelen via deze luidsprekers en de muziekselectie en het volume regelen via de Sonos-app.

Kan ik Sonos op mijn tv aansluiten?

De Arc is de enige soundbar die uitstekend geluid levert voor je tv en ook elk nummer ter wereld afspeelt als een compleet draadloos hifi-systeem. De installatie is eenvoudig, hij is makkelijk te bedienen en kan uitgebreid worden naar alle kamers in je huis. De Arc wordt alleen met een optische kabel op je tv aangesloten en je kunt hem bedienen met een standaard afstandsbediening voor de tv of met de gratis Sonos-app voor iOS, Android, Mac en pc. De Arc functioneert als het centrum van je Sonos-thuisbioscoop systeem. Wil je meer bass in je kamer, dan kun je de draadloze Sub toevoegen. Als je van surround-geluid wilt genieten, kun je twee Play:1-, Play:3- of Five luidsprekers draadloos toevoegen als surround-speakers.

Wat is het bereik van het Sonos-systeem?

Het bereik is afhankelijk of je systeem gebruik maakt van je wifi netwerk of je eigen Sonos-netwerk. Als je Sonos gebruikt op je wifi netwerk, dan wordt het bereik van je systeem beperkt door het bereik van het wifi netwerk. Als je wifi netwerk alle kamers bereikt waarin je een Sonos-product wilt gebruiken, is het bereik geen issue. Als je wifi netwerk echter niet betrouwbaar is of niet alle kamers bereikt waar je je Sonos-systeem wilt gebruiken, kun je een Sonos-component door middel van een Ethernet-kabel met je router verbinden. Hiermee wordt automatisch je eigen draadloze Sonos-netwerk gemaakt. Elk Sonos-product dat je gebruikt, fungeert dan als een draadloze repeater die het bereik van het Sonos-netwerk uitbreidt.

Kan ik Sonos gebruiken zonder een internetverbinding of router?

Sonos is niet ontworpen voor gebruik zonder breedband internetverbinding en routers. Het Sonos-systeem is speciaal ontworpen om draadloos te genieten in elke kamer van elk nummer van de wereld. Je hebt dus een breedband internetverbinding en een router nodig zodat het systeem correct werkt.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie