• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.7

Hombli Smart Radiator Thermostat Starterkit incl. 2-pack radiatorknoppen

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 179,95

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 89,95 incl. btw en verzendkosten

-50% -50%
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

De voordelen van de Hombli Smart Radiator Thermostat Starterkit in één oogopslag:

 • Bespaar tot 30% energiekosten
 • Slimme en overzichtelijke weekplanning
 • Open raam en deurdetectie
 • Verbruiksoverzicht
 • Spraakbediening
 • Lange batterijduur
 • Regel alles in één handige app

Expert review
8.7
Getest door tink expert
Sonik

Met de slimme radiatorknoppen van Hombli kun je de temperatuur per ruimte aanpassen. Hierdoor hoef je niet meer jouw hele huis te verwarmen, maar alleen de ruimtes waar je aanwezig bent. Met de handige weekplanning kom je altijd comfortabel thuis en stook je nooit onnodig. Door de energiekosten die je bespaart met dit product, betaalt deze zichzelf snel terug. De simpele installatie en bediening maken het product erg prettig in gebruik.

Meer details
Productinformatie

 • Bespaar tot 30% energiekosten: Door alle slimme energiebesparende functies van deze radiatorknop bespaar je tot wel 30% op jouw energiekosten. Met de slimme radiatorknoppen van Hombli kun je de temperatuur namelijk per ruimte aanpassen. Hierdoor hoef je niet meer jouw hele huis te verwarmen, maar alleen de ruimtes waar je aanwezig bent. Super efficiënt.
 • Slimme en overzichtelijke weekplanning: Kom altijd thuis in een comfortabel warm huis door de handige weekplanning. Hier stel je eenvoudig per kamer in op welke tijdstippen de temperatuur omhoog of omlaag moet. Deze instellingen kun je eenvoudig voor meerdere dagen aanpassen. Ga je tijdelijk weg? Zet de thermostaat dan op afwezig zodat de temperatuur laag blijft.
 • Open raam en deur detectie: De radiatorknop detecteert automatisch als de temperatuur ineens hard daalt door een open raam of deur, en stopt dan tijdelijk met verwarmen om energieverspilling te voorkomen. Deze functie kun je gratis activeren in de app, en automatisch geld besparen op jouw energiekosten.
 • Inzicht in je verbruik: In de app kun je in een overzichtelijke grafiek bekijken wat de ingestelde en werkelijke temperatuur in jouw huis is. Hier kun je ook nauwkeurig per uur zien hoeveel minuten de verwarming heeft aangestaan. Zo weet je exact wanneer je onnodig aan het stoken bent en hoeveel je bespaart als je de temperatuur lager zet. Ook kun je per dag, week, maand zien hoeveel de verwarming in totaal heeft aangestaan, hiermee heb je direct inzicht in het totale verbruik van jouw verwarming.
 • Handig te bedienen met je stem: Deze slimme radiatorthermostaten werken naadloos samen met Amazon Alexa, Google Assistant en Siri Shortcuts voor handsfree spraakbediening. Gebruik je stem om de verwarming uit te schakelen wanneer je vroeg naar bed gaat en bespaar moeiteloos energie door je huis minder lang te verwarmen.
 • Lange batterijduur: Door de Bluetooth Low Energy-technologie gaan de twee meegeleverde AA-batterijen tot wel anderhalf jaar mee. Doordat de radiatorknoppen via de Hombli Bluetooth Bridge aan het internet zijn verbonden kun je ze altijd en overal via de Hombli-app aansturen.
 • Regel alles in één handige app: Alle apparaten van Hombli kun je toevoegen in één handige app, hierdoor kunnen ze slim samenwerken. Zet bijvoorbeeld met een geofencing scenario automatisch de verwarming lager, Hombli slimme verlichting uit en de Hombli Indoor en Outdoor beveiligingscamera aan, op het moment dat je jouw huis verlaat. Of plaats contactsensoren op een raam of deur en stel in dat de verwarming automatisch uitgaat als deze worden geopend.

Expert review
8.7
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 9

Vervang elke radiatorthermostaatknop in een handomdraai voor de Hombli Smart Radiator Thermostaat

Productkwaliteit 9

Het product en de app zijn beide van erg hoge kwaliteit.

App/Software 8

De app is simpel en daardoor duidelijk. Alle apparaten van Hombli kun je toevoegen in één handige app, hierdoor kunnen ze slim samenwerken.

Functionaliteit 9

Het regelen van temperatuur in je huis op afstand, ook met behulp van tijdschemas.

Betrouwbaarheid 9

Het product is erg betrouwbaar.

Ontwerp 9

Het ontwerp van het product is strak en compact en daardoor makkelijk in gebruik.

Gegevensbescherming 8

Hombli gaat zorgvuldig om met gegevens.

Prijs-kwaliteit 9

De prijs-kwaliteit verhouding is goed. Vooral omdat het product zich over tijd terug verdient.

Vervang elke radiatorthermostaatknop in een handomdraai voor de Hombli Smart Radiator Thermostaat

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Afmetingen55 x 94,5 mm
Gewicht250 g
Radiator aansluitingM30 x 1.5mm
MateriaalPlastic
KleurWit
max. afstand bridge-radiator10m
max. afstand bridge-router50m
VerbindingBluetooth Low Energy
Batterijen6x AA (worden meegeleverd)
Bridge inbegrepen?Ja
Verpakkingsinhoud2x Hombli Smart Radiator Thermostat
1x Hombli Smart Radiator Bridge USB
1x USB-Kabel
2x Danfoss adapter (Ø 23 mm)
2x Caleffi adapter (Ø 21 mm)
2x Giacomini adapter (Ø 22 mm)
6x AA-batterij
1x Handleiding
Installatie
FAQs
Kan ik een slimme radiatorknop monteren op elke soort radiator?

Nee, slimme radiatorknoppen kun je alleen plaatsen op een verwarming waar eerder een thermostatische radiatorknop op zat. Je kunt deze knop herkennen aan de cijfers 1 tot en met 5 die hierop staan. Een standaard radiatorkraan zonder cijfers erop is niet geschikt voor het installeren van een slimme radiatorknop. Je kunt deze door een vakman laten vervangen en een thermisch ventiel plaatsen. Dan kun je er wel een slimme radiatorknop op installeren.

Werkt de Hombli Smart Radiator Thermostat met mijn CV-ketel?

Nee, aangezien Hombli geen kamerthermostaat verkoopt, is het niet mogelijk om de Hombli thermostaten te laten samenwerken met je CV-ketel. Je kunt deze thermostaten wel gebruiken met stadsverwarming.

Hoeveel bespaart de Hombli Smart Radiator Thermostat gemiddeld?

Door alle slimme energiebesparende functies van deze radiatorknop bespaar je tot wel 30% op jouw energiekosten. Voor een gemiddeld Nederlands huishouden komt dit neer op een terugverdientijd van 1 tot 3 maanden, daarna begint het besparen echt!

Is de Hombli Smart Radiator Thermostat Starterkit te besturen met spraakbediening?

Ja, dit product werkt met de spraakbediening van Amazon Alexa, Google Home en Siri.

Kan ik meerdere radiatoren tegelijk aansturen?

Heb je meerdere radiatoren in een kamer? Dan kun je alle slimme radiatorknoppen in deze kamer eenvoudig koppelen. De instellingen zullen dan automatisch veranderen op alle gekoppelde radiatorthermostaten. Dus als je op één radiatorknop de temperatuur verhoogt door aan de knop te draaien zal dit op alle gekoppelde knoppen worden aangepast.

Wat is een Hombli Smart Radiator Bridge USB?

De Hombli Smart Radiator Bridge USB is een onderdeel dat zorgt voor de verbinding van de Smart Radiator Thermostat naar de Hombli-app. De bridge wordt ook meegeleverd.

Hoe werkt de installatie van de Hombli Smart Radiator Thermostat?

Vervang elke radiatorthermostaatknop in een handomdraai voor de Hombli Smart Radiator Thermostaat. Schroef eenvoudig de bevestiging van jouw huidige thermostaatknop los, extra adapters voor Danfoss, Caleffi, Giacomini kranen worden meegeleverd die compatibel zijn met de meeste radiatortypes.

Hoe kan ik de temperatuur regelen met de Hombli Smart Radiator Thermostat?

Je kunt de temperatuur regelen via de app, of door aan de knop op de radiatorthermostaat te draaien. Het duidelijke display toont de temperatuur nadat je deze hebt gewijzigd of wanneer je op de knop drukt.

Hoe voorkomt de Hombli Smart Radiator Thermostat de opbouw van kalkaanslag?

Als de radiator een lange tijd uit staat, kan er zich aanslag en kalk ophopen aan de binnenkant van de leidingen en in de radiator. Hierdoor wordt de radiator na verloop van tijd minder efficiënt. De slimme radiatorthermostaat heeft een ingebouwde functie om dit te voorkomen. Hij opent automatisch elke twee weken de kraan gedurende 30 seconden. Hierdoor zorg je dat de radiator ook na de zomer nog optimaal werkt.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie