8.3
Authorized reseller of Meer van OPUS

OPUS BRiDGE Dimmer

Aanbevolen verkoopsprijs € 127,10

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 127,10 Incl. btw
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Apple HomeKit

Dankzij de OPUS BRiDGE dimmer heb je altijd het juiste licht in huis. De lichtschakelaar kan in combinatie met de OPUS SmartHome Gateway via Apple HomeKit worden aangestuurd en beheerd. De OPUS BRiDGE dimmer is een van de eerste stappen op weg naar je smart home, en je kunt nog veel meer slimme functies aan je huis toevoegen.


De voordelen van de OPUS BRiDGE Dimmer in één oogopslag:

 • Eenvoudige installatie
 • Apple HomeKit compatibel
 • Dimbare lampen
 • Toegang op afstand
 • Schema's

Expert review
8.3
Getest door tink expert
Moritz

Met de OPUS BRiDGE dimmer kun je je verlichting precies de juiste helderheid geven. Met de Apple HomeKit integratie en de verbinding via de EnOcean technologie is deze BRiDGE een goed begin en een perfecte uitbreiding voor je smart home. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, moet je zeker een kijkje nemen bij de andere OPUS producten voor nog meer uitgebreide functies.

Productinformatie

 • Eenvoudige installatie: De OPUS BRiDGE dimmer past in elke standaard inbouwschakelaar. Dankzij de OPUS Config App is de integratie via de OPUS SmartHome Gateway en dus in Apple HomeKit eenvoudig via een QR-code.
 • Apple HomeKit compatibel: OPUS BRiDGE Dimmer en Apple HomeKit sluiten naadloos op elkaar aan. Spraakbesturing met Siri, toegang op afstand en automatiseringsfuncties zijn slechts een greep uit de handige functies.
 • Dimbare lampen: Niets is vervelender dan flikkerende lampen of zoemende lampen. De OPUS BRiDGE Dimmer zorgt er gegarandeerd voor dat je hier geen last van hebt en zorgt in een handomdraai voor een stijlvolle sfeer. Dankzij Apple HomeKit werkt het ook met spraakopdrachten.
 • Toegang op afstand: Ben je thuis weggegaan en vergeten het licht uit te doen? Dankzij de Apple HomeKit en de OPUS BRiDGE dimmer hoef je je nooit meer om te draaien en terug naar huis te gaan. Ook onderweg ben je volledig in controle.
 • Schema's: Schema's voor lampen besparen geld en verhogen de veiligheid. Alle lichten zijn uitgeschakeld wanneer je dat wilt en wanneer je op vakantie bent kun je eenvoudig simuleren alsof je thuis bent.

OPUS BRiDGE Dimmer in actie

De installatie van de OPUS BRiDGE Dimmer is heel eenvoudig. De dimmer is geschikt voor elke standaard inbouwschakelaar en met behulp van de geïntegreerde EnOcean draadloze technologie, is het ook een instapoplossing voor je slimme woning, zonder dat er grote ombouw werkzaamheden nodig zijn. De behuizing van de OPUS BRiDGE Dimmer kan worden gecombineerd met schakelaars van vele schakelaarfabrikanten.

Perfect dimmen van je licht

Met de OPUS BRiDGE dimmer krijg je perfect dimbare lampen, die ook in je Apple HomeKit kunnen worden geïntegreerd met de OPUS SmartHome Gateway. Automatiseringen, regels, scènes en toegang op afstand zijn dan een fluitje van een cent. Zo zorg je niet alleen voor meer sfeer in je woning met een druk op de knop, maar ook via een spraakopdracht. In combinatie met andere OPUS Smart Home componenten kun je de mogelijkheden nog verder uitbreiden en je smart home naar een hoger niveau tillen.


Apple HomeKit en OPUS zijn betrouwbaar met elkaar te integreren. Met de OPUS BRiDGE Dimmer kun je snel en eenvoudig het gewenste licht in je huis of appartement instellen. Voor Apple HomeKit gebruikers dus een echte toevoeging.

Lees meer
Expert review
8.3
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Stroomsterkte230 V~ 50 / 60 Hz
Schakelvermogen5 A
BeschermingsklasseIP20
Inhoud doosOPUS BRiDGE Dimmer
Gebruikershandleiding
Montagemateriaal
Installatie
FAQs
Kan ik mijn OPUS BRiDGE Dimmer bedienen met Siri?

Als je de OPUS BRiDGE Dimmer eenmaal hebt geïntegreerd in je Apple HomeKit zal hij iedere spraakopdracht uitvoeren.

Heb ik een OPUS SmartHome Gateway nodig om de dimmer te kunnen gebruiken?

Ja, het is noodzakelijk om de Gateway in je systeem te hebben om gebruik te kunnen maken van de dimmer.

Welke beschermingsklasse heeft de OPUS BRiDGE dimmer?

De dimmer heeft een IP20-classificatie.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie