8.9

Netatmo Radiatorthermostaat Starter Set met 3 Thermostaten + Google Nest Mini

1

€ 199,99 € 179,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 199,99 € 179,95

1

€ 79,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 79,99

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 289,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

De Netatmo Radiatorthermostaat Starter Set met 3 thermostaten + Google Nest Mini voorziet een grote ruimte van een slim verwarmingssysteem. Daarnaast zit er in de set ook een Google Nest Mini, waarmee je je Netatmo radiatorthermostaten met een spraakopdracht kunt bedienen.

De voordelen van de Netatmo Starter Set + Google Nest Mini in één oogopslag:

 • Slimme thermostaat bediening
 • Innovatieve verwarmingsschema's
 • Instelbare temperatuur
 • Handmatige besturing

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Rust je smart home uit met een slim verwarmingssysteem met de Netatmo Radiatorthermostaat Starter Set met 3 thermostaten + Google Nest Mini. Maak schema's en gebruik de verschillende instellingen om energie te besparen en er toch altijd warmpjes bij te zitten. De Google Nest Mini is ook inbegrepen, zodat je de temperatuur met behulp van je stem kunt regelen.

Productinformatie

 • Wat je allemaal kunt met een slimme verwarming: Je kunt elke radiatorthermostaat afzonderlijk bedienen via de smartphone app. Of je nu onderweg bent of gewoonweg comfortabel op de bank zit. Je kunt de temperatuur in verschillende kamers eenvoudig regelen.
 • Alles verloopt volgens plan: Je kunt de app gebruiken om de tijden in te stellen wanneer je de radiatoren wilt verwarmen. Zo kan je de temperatuur aanpassen aan je dagelijkse routine en Netatmo doet de rest. Dit zorgt ervoor dat jij meer tijd hebt voor andere dingen en hoef je je nergens druk over te maken.
 • Google Nest Mini: De Google Nest Mini fungeert als je slimme assistent in het dagelijks leven. Je radiatorthermostaten kunnen eenvoudig worden bediend met de Google Nest Mini via spraakbesturing. Daarnaast kun je informatie opvragen zoals weerberichten, het laatste nieuws of verkeersberichten, of luisteren naar je favoriete muziek.
 • Voel je altijd goed: Met drie radiatorthermostaten kun je individuele comfortabele temperaturen voor verschillende ruimtes instellen.
 • Handmatig nog steeds mogelijk: Je kunt ook de temperatuur direct via de radiatorthermostaat regelen.

Netatmo Starter Set met 3 Thermostaten + Google Nest Mini in actie

Met de Netatmo radiatorthermostaat starter set 3-pack + Google Nest Mini kun je tot drie kamers van je huis uitrusten met het slimme Netatmo verwarmingssysteem. Via de gratis smartphone app heb je overal en altijd toegang tot je verwarmingssysteem. Om de verwarming aan te passen kan je tijdschema's maken zodat je Netatmo systeem automatisch begint te verwarmen. Een handige manier om energiekosten te besparen.

Uitgebreide functies

Slimme modules zoals de nachtmodus, zijn in staat om je slaapkamer te verwarmen terwijl de rest van het huis nog niet verwarmd wordt. De eco- en comfortmodus, maken je Netatmo verwarmingssysteem efficiënt en energiebesparend. De radiatorthermostaat kan zijn omgeving in real time analyseren en de verwarming aan bijvoorbeeld de hoeveelheid zonlicht aanpassen. Anderzijds kan je ook in de winter een comfortabel huis creëren en zo je gasten met een aangename binnentemperatuur ontvangen.


De Netatmo radiatorthermostaat starter set 3-pack zorgt voor slimme bediening en bespaart je tijd, moeite en energie. De slimme radiatorthermostaat analyseert in real time zijn omgeving en past zich, bijvoorbeeld aan de hand van de hoeveelheid zonlicht in de kamer, aan. De Google Nest Mini kan je vervolgens helpen om de thermostaten te bedienen met behulp van spraakopdrachten.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingNetatmo radiatorthermostaat: 80 x 58 x 58 cm
ProductgewichtNetatmo radiatorthermostaat: 195 g
Google Nest Mini: 181 gram
ConnectiviteitGoogle Assistant
Apple HomeKit
StroomvoorzieningNetatmo radiatorthermostaat: 2 x AA-batterijen
Google Nest Mini: netstroom
SensorsTemperatuur (meting): 0°C tot 50°C, Nauwkeurigheid: ±0,5°C, temperatuur (instelpunt): 5°C tot 30°C, in stappen van 0,5°C.
Inhoud doos4x Netatmo radiatorthermostaten, 1x Google Nest Mini, 1x korte handleiding, 2x voeding en kabel, 6x radiatoradapter (M30x1,5 M30x1,0 M28x1,5 Danfoss RAVL Danfoss RA Giacomini), 4x kleursticker, 2 x AA-batterijen, aansluitmodule
Installatie
FAQs
Voor welke besturingssystemen is de Netatmo-app ontworpen?

Voor het aansturen van de Netatmo radiatorthermostaten is minimaal iOS 9 of Android 4.2 vereist.

Met welke systemen zijn Netatmo apparaten compatibel?

Met warmwatertoestellen en Netatmo systemen.

Aan welke eisen moet mijn internetverbinding voldoen om het Netatmo systeem goed te kunnen gebruiken?

Een snelle draadloze internetverbinding. Openbare hotspots worden niet ondersteund.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.