9.0
Authorized reseller of Meer van Apple , eve

Apple TV (2021) + Eve Energy (2020) 2-pack

1

€ 159,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Apple TV (2021) - Multimedia-Player
Aantal:

1

€ 159,00
Aanpassen
€ 159,00

2

€ 39,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
€ 39,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 238,90 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Apple HomeKit

De 4e generatie Apple TV geeft je de vrijheid om films, tv-programma's, muziek en je favoriete apps op je tv te bekijken. Met de Siri-afstandsbediening kun je rechtstreeks Apple TV bedienen of de nieuwste games bedienen. In combinatie met de Apple HomeKit wordt Apple TV de hub voor je slimme huis. Met de slimme Eve Energy slimme stekker kun je het stroomverbruik van elk huishoudelijk apparaat regelen en meten met je iPhone, iPad of iPod touch.

De voordelen van Apple TV + Eve Energy 2-pack in één oogopslag:

 • 3 in 1
 • Smart home besturing
 • Data-analyse
 • Apparaten aan- en uitzetten

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Een uitstekend pakket voor de smart home liefhebber. De Apple TV maakt het niet alleen makkelijk om je favoriete films en muziek naar je tv te streamen, hij vormt ook het centrum van je Apple HomeKit systeem. Zo kun je bijvoorbeeld de Eve Energy stekkers altijd en overal bedienen. De slimme stekkers zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van het energieverbruik van je apparaten en dat je ze op afstand aan- en uit kunt zetten. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor de energierekening.

Productinformatie

 • 3 in 1: Gebruik Apple TV als een streaming box, gameconsole en centrale besturingseenheid voor je smart home.
 • Smart home besturing: Alle HomeKit-compatibele producten van andere fabrikanten (zoals eve) kunnen via de Apple TV worden geïntegreerd en via de HomeKit App worden aangestuurd.
 • Data-analyse: Met de app heb je altijd een overzicht van het stroomverbruik van je elektrische apparaten en kun je stroomvreters monitoren en lokaliseren.
 • Apparaten aan- en uitzetten Via de slimme Eve Energy stekkers kun je je apparaten altijd op afstand in- en uitschakelen en dit zelfs via tijdschema's automatiseren.

Apple TV + Eve Energy 2-pack in actie

Met de vierde generatie Apple TV in de 32GB-versie krijg je een veelzijdig entertainmentsysteem in huis. Er wordt bovendien een handige afstandsbediening met Siri meegeleverd. Zodra je je Apple TV hebt aangesloten op je tv, kun je je Apple TV bedienen en beheren met de afstandsbediening en Siri. Ontdek iTunes, muziek, films, de nieuwste apps, games en meer. Ook dient de Apple TV als Hub voor al je Apple HomeKit compatibele producten, zoals bijvoorbeeld de Eve Energy stekkers.

Energieverbruik meten en beheren

Met de Eve Energy slimme stekkers kun je je traditionele huishoudelijke apparaten, zoals een koffiezetapparaat, een radio of een lamp, eenvoudig in een nieuw jasje steken. De apparaten zijn vervolgens te besturen via de Eve app (alleen beschikbaar voor iOS) en zijn via bluetooth verbonden met je iPhone of iPad. In combinatie met de Apple TV kun je ook elk aangesloten apparaat op de smart plugs bedienen via Siri spraakopdrachten.


Met de sensor heb je nu met één druk op de knop een overzicht van het stroomverbruik van alle aangesloten apparaten. Bekijk de verbruiksstatistieken (dag, maand, jaar) in de Eve-app en vind snel de grootste stroomgebruikers. Je kunt je apparaten hun eigen naam geven of ze samenvoegen om de besturing en spraakopdrachten beter te coördineren.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Apple TV (4th gen) - Multimedia-Player

Product afmetingenApple TV: 35 x 98 x 98 mm afstandsbediening: 124 x 38 x 6 3 mm
GewichtApple TV: 425 g afstandsbediening: 45 g
Opslag32 GB
Siri afstandsbedieningBluetooth 4.0 infrarood versnellingsmeter en gyrosensor Lightning Connector voor het opladen oplaadbare batterij met enkele maanden per lading (voor normaal dagelijks gebruik)
AansluitingenHDMI 1.43 802.11ac wifi met MIMO 10/100BASE-T Ethernet bluetooth 4.0 infraroodontvanger USB-C geïntegreerde voedingseenheid
Video formaatHEVC SDR tot 1080p MPEG-4 Video: tot 2 5 Mbps 640 x 480 Pixels
ProcessorA8-chip met 64-bits architectuur
CompatibiliteitApple TV is compatibel met HD TV's met HDMI. Apple TV is compatibel met bluetooth toetsenborden.

Eve Energy - Stroomsensor en schakelaar

Productafmetingen56 x 56 x 79 cm
StroomvoorzieningIngang: AC 100-240 V 50/60 HZ Uitgang: AC 100-240 V Max. 11A / 2500 W
CompatibiliteitStekkerdozen: Type E & F apparaten: Type C & F
ConnectiviteitBluetooth Low Energy
Installatie
FAQs
Zijn er maandelijkse of extra kosten voor het gebruik?

Nee, het blijft bij de eenmalige aanschafkosten voor de Apple TV.

Kan ik mijn Android-telefoon gebruiken om muziek over te brengen naar mijn luidsprekers via dit toestel of wordt Airplay alleen ondersteund?

Nee, je kunt alleen muziek vanaf Apple-apparaten afspelen.

Is er een bridge of extra hub nodig?

Nee, zolang de Apple TV via wifi op het internet is aangesloten, zijn er geen verdere aankopen nodig.

Hoe stel ik mijn Eve Energy op de juiste manier in?

De meegeleverde instructies leiden je door het installatieproces.

Hoe kan ik mijn Eve Energy resetten?

Als je de energiemeter van Eve Energy opnieuw wilt instellen op 0 00 kWh kan je deze stappen volgen:

 • 1) Ga naar Instellingen in de Eve-app en selecteer Eve Energy onder apparaten.

 • 2) Onderaan het scherm zie je de optie apparaat verwijderen. Selecteer deze optie.

 • 3) Bevestig je selectie en verwijder alle historische gegevens.

 • 4) Eve Energy wordt gereset. Steek de sensor in een stopcontact. Druk op de knop aan de zijkant totdat de rode LED begint te knipperen.

 • 5) Nu kan je Eve Energy opnieuw toevoegen in de Eve-app.
Heeft Eve Energy overspanningsbeveiliging?

Nee momenteel heeft Eve Energy geen eigen overspanningsbeveiliging. Toch kan je de sensor aansluiten op een stopcontact met overspanningsbeveiliging.

Kunnen Eva scenario's worden geautomatiseerd?

Met regels kun je automatisch scenario's activeren op basis van triggers zoals locatie wijzigingen of fluctuerende temperatuurmetingen waardoor je dagelijks leven gemakkelijker wordt.

Kunnen de historische gegevens van Eve-apparaten geëxporteerd en beveiligd worden?

Versie 1.2 van de Eve-app biedt je de mogelijkheid om historische gegevens zoals luchtkwaliteit temperatuur luchtvochtigheid luchtdruk energieverbruik te exporteren en extern te beveiligen. Je kan de geëxporteerde gegevens direct op je iPhone of iPad weergeven in Numbers of Excel.

Kunnen andere mensen je uitnodigen voor Apple HomeKit?

Met Apple HomeKit heb je toegang tot jouw Eve-apparaten. Je kan dus ook andere mensen uitnodigen om toegang te krijgen tot jouw sensoren. Als je andere mensen wilt uitnodigen om jouw apparaten via Apple HomeKit te bedienen moet je je binnen het bereik van de Eve-apparaten bevinden. Voor deze functie is iOS 9 of hoger vereist.

Staat de Eve-app push-meldingen toe?

Nee aangezien Eve Energy-apparaten compatibel zijn met Apple HomeKit wordt end-to-end codering gebruikt bij het verzenden en opslaan van gegevens. Niemand anders kan jouw gegevens zien en je push-berichten sturen op jouw smartphone.

Hoe kan ik de Eve App-instellingen volledig resetten?

Als je de Eve-app volledig wilt wijzigen verwijder dan alle Eve-apparaten die erop zijn aangesloten en selecteer in de instellingen van je iOS-apparaat 'Privacy> HomeKit' en tik vervolgens op 'HomeKit-configuratie opnieuw instellen'. Alle instellingen op je iOS-apparaten met dezelfde iCloud-ID worden dan verwijderd maar ook die van alle andere gebruikers (vanaf iOS 9).

Wat kan ik doen met onjuiste meetresultaten?

Als de meetwaarden van jouw op batterijen werkende Eve Energy onjuist zijn moet je eerst de batterijen 15 seconden uit het apparaat nemen en ze vernieuwen. Met deze soft reset kan het probleem vaak verholpen worden. Als het probleem niet kan worden opgelost met de soft reset moet je een volledige reset uitvoeren.

Wat kan ik doen als mijn Eve Energy niet langer wordt herkend door de app?

Het kan voorkomen dat Eve-apparaten niet langer worden herkend zelfs niet na de firmware-update in de app. Dit komt vaak omdat de Apple HomeKit database niet correct is geüpdate. Probeer om eerst je iPhone of iPad te herstarten. Als dit niet genoeg is kun je de meegeleverde gebruikershandleiding gebruiken om een ​​harde reset uit te voeren.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie