9.0
Authorized reseller of Meer van Sonos

Sonos Sub Gen. 3 + Tile Mate (2022)

1

€ 849,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Sonos Sub Gen. 3 - WLAN-Subwoofer
Aantal:

1

€ 849,00
Aanpassen
€ 849,00

1

€ 24,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Tile Mate (2022) - Bluetooth Tracker
Aantal:

1

€ 24,99
Aanpassen
€ 24,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 849,00 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-4 werkdagen
 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

Wil je je Sonos-systeem uitbreiden met extra bass? Dan is de Sonos Sub echt iets voor jou. De subwoofer kan worden gecombineerd met alle andere Sonos-luidsprekers om nog meer je filmavond of het afspelen van muziek te halen. Dankzij de buitengewone vorm en constructie zijn er geen storende achtergrondgeluiden hoorbaar, zoals gebrom of geruis van de behuizing, zelfs niet bij een hoog volume. De Sonos Sub heeft een eenvoudige knop om verbinding te maken, om de Sub snel te kunnen gebruiken.

De voordelen van de Sonos Sub Gen. 3 + Tile Mate in één oogopslag:

 • Verbinden met andere Sonos producten
 • Simpele bediening
 • Eenvoudige installatie
 • Tijdloos design
 • Ondersteunt spraakbesturing via Google Assistant
 • Raak nooit meer iets kwijt met de Tile Mate

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie

Muziek moet je niet alleen horen, maar ook voelen door je hele lichaam. De Sonos Sub Gen. 3 ziet er niet alleen stijlvol uit, hij heeft ook veel kracht en brengt je Sonos geluidssysteem naar een hoger niveau. Deze subwoofer zorgt met zijn speciale design ervoor dat ook de lage frequenties optimaal worden ervaren. Met de Tile Mate kun je snel weer van alles vinden. Met een bluetooth bereik van ongeveer 76 meter vind je alles in je woning gemakkelijk terug.

Productinformatie

 • Compatibel: De Sonos Sub kan worden gebruikt met de Sonos One, Sonos One SL, Five, Arc, Beam en CONNECT: AMP-luidsprekers. Stel de subwoofer in om je stereo-installatie aan te vullen of gebruik deze voor meer geluid in je thuisbioscoop.
 • Eenvoudige besturing: Alle functies, radiostations en streaming diensten zijn gemakkelijk toegankelijk via de gratis Sonos Controller-app. Daarnaast beheer je je volledige muziekbibliotheek en kun je altijd nieuwe muziek ontdekken. Dankzij regelmatige software-updates met nieuwe functies en services blijft je Sonos geluidssysteem altijd up-to-date.
 • Snelle installatie: Installatie is snel uit te voeren zonder registratie of het maken van een account. Sluit de Sonos Sub aan op het netstroom en maak verbinding met je smartphone door eenvoudig op de knop verbinden te drukken. Zodra je het aan je systeem hebt toegevoegd, is het klaar voor gebruik.
 • Innovatie: Trueplay is een technologie die de akoestiek in een ruimte analyseert, zoals grootte, meubilair etc. Hierdoor is het geluid van de Sonos luidsprekers aangepast aan de akoestische eigenschappen van de kamer om zo een optimaal geluid te bereiken.
 • Modern design: Het functionele en stijlvolle ontwerp maakt het mogelijk om de Sonos subwoofer op iedere gewenste plek in de kamer te plaatsen, zelfs onder de bank.
 • Google Assistant: Bezitters van een Sonos One of Sonos Beam kunnen ook hun Sonos geluidssysteem besturen via de geïntegreerde Google Assistant met behulp van spraakopdrachten.
 • Tile Mate: Bevestig de Tile Mate aan verschillende attributen die je snel moet kunnen vinden wanneer je ze nodig hebt. Bijvoorbeeld aan je huissleutels, smartphone of je iPad. Wanneer je apparaat in de buurt is, kan je hem via de app een beltoon laten afspelen. Daarnaast kun je ook de locatie bekijken van de Tile Mate via een kaart in de app.

Sonos Sub Gen. 3 + Tile Mate in actie

Muziek moet je door je hele lichaam voelen. De Sonos Sub is hier de ideale speaker voor en zorgt ervoor dat zelfs de lage frequenties in muziek en films veel indrukwekkender worden. Sluit eerst je Sonos Sub aan op je Sonos geluidssysteem met één druk op de knop. Sonos compatibele apparaten zijn de One, One SL, de Five, de Beam, de Arc en de CONNECT: AMP. Voor ruimtes met een slechter wifi signaal is het een goed idee om verbinding te maken via het afzonderlijke draadloze Sonos netwerk of om je thuisnetwerk te stimuleren met de Sonos Boost. De Sub voegt nu de perfecte bass toe aan de muziek van de toegewezen luidspreker. Allereerst kun je in het setup-menu van de SONOS Controller-app het optimale bass-volume instellen voor de ruimte waarin de luidsprekers en Sonos Sub harmonieus moeten samenwerken.


Gecombineerd met de Sonos Beam of Arc, creëer je een verbluffend 3.1 of zelfs 5.1 home theater-systeem met indrukwekkende en krachtige surround kwaliteit. Filmavonden worden zo een echte thuisbioscoop ervaring. De twee zogenaamde force-cancelling speakers zorgen voor een diep geluid zonder storende geluiden uit de behuizing. In tegenstelling tot klassieke subwoofers in de vorm van een kubus, heeft Sonos gekozen voor een nogal ongebruikelijk O-formaat, dat niet alleen visueel opvallend is, maar ook akoestisch veel voordelen biedt. Bij het maken van bass wordt lucht verplaatst. Simpel gezegd, hoe meer de lucht beweegt, hoe intenser de bass. De Sonos Sub heeft twee ingebouwde woofers, die samen veel lucht verplaatsen. De opening in het midden van de Sub helpt dit proces te versterken, omdat de bewegende lucht ongestoord naar voren en naar achteren kan zwaaien. Het resultaat is een zeer sterke en dynamische bass die je niet alleen kunt horen maar ook kunt voelen! Wil je liever de Sub wat meer discreet gebruiken, dan kan je hem ook neerleggen of verstoppen onder de bank. Dankzij de meegeleverde rubbers en viltjes, hoef je je geen zorgen te maken op krassen.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen38 x 15,8 x 40,2 cm
Gewicht Product16 kg
Versterker2 x klasse D
Drivers2 x Force-Cancelling speaker
Knoppen/LichtenVerbindingsknop, statusweergave
Ingang1 x ethernet
StroomvoorzieningUniversele voeding 100-240 V, 50-60 Hz
Inhoud doosSonos Sub, Tile Mate, voedingskabel, handleiding
Installatie
FAQs
Is mijn wifi voldoende voor de standaardinstelling?

Als je merkt dat andere draadloze apparaten in je huis vaak hun verbinding met je wifi verliezen of het lang duurt om webpagina's te laden of video's te streamen, overweeg dan om een BOOST-instelling te gebruiken. Dit geldt vooral als je je hele huis wilt uitrusten met veel Sonos apparaten, of als je muziekdiensten wilt gebruiken die bestanden met een hoge bitsnelheid streamen, zoals FLAC muziekbestanden.

Wat is nodig voor een BOOST-apparaat?

Bij een BOOST-instelling moet een Sonos product via een ethernet kabel permanent op je router zijn aangesloten. Je kunt elk Sonos product op je router aansluiten.

Welke producten worden ondersteund door de Trueplay-instelling?

De Trueplay-instelling ondersteunt de Sonos One, One SL, de Five, de Arc en de Beam. Bovendien ondersteunt Trueplay al deze luidsprekers in combinatie met de SUB.

Welke speaker instellingen ondersteunt Trueplay?

Trueplay is compatibel met losse Sonos-luidsprekers en met twee luidsprekers die zijn geconfigureerd als een stereopaar. Bovendien ondersteunt Trueplay deze instellingen in combinatie met de SUB.

Wat is Trueplay?

De indeling van een kamer en de positie van je luidspreker kunnen een aanzienlijk effect hebben op het geluid. Trueplay gebruikt de microfoon op je iOS-apparaat om te meten hoe het geluid wordt weerkaatst door de muren, meubels en andere oppervlakken in een kamer, en stelt je Sonos luidspreker in voor geweldig geluid, waar je het ook plaatst. Sonos luidsprekers klinken hoe dan ook fantastisch, maar Trueplay zorgt voor nog meer origineel geluid. Het duurt ongeveer drie minuten om de Trueplay-instelling voor een kamer te voltooien.

Hoe werkt Trueplay?

Het geluid van een luidspreker wordt gereflecteerd door de muren, meubels en andere oppervlakken in een kamer voordat deze je oor bereikt. Deze reflectie kan ervoor zorgen dat bepaalde frequenties harder of zachter klinken dan in de studiomix. Terwijl de Trueplay-kalibratietoon wordt afgespeeld, maakt de microfoon op je apparaat een akoestisch profiel van de kamer, waarbij wordt vastgelegd hoe luide en verschillende frequenties klinken als ze door de kamer bewegen. Trueplay gebruikt dan een combinatie van equalizer- en filtertechnieken om deze frequenties te corrigeren en zorgt voor een levensecht geluid van je muziek.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie