9.3
Authorized reseller of Meer van Sonos

Sonos One SL + Google Nest Mini

1

€ 199,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 199,00

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 239,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

De Sonos One SL levert een rijk geluid in een compact ontwerp en een verrassend krachtige bass. Het geluid is van zeer hoge kwaliteit. Bijkomend voordeel is dat je de Google Nest Mini bij de bundel krijgt. De spraakassistent is je ideale hulp voor thuis en entertainer in één. De kleine speaker onderzoekt feiten, maakt afspraken of haalt berichten op en kan zelfs andere smart home apparaten bedienen.


De voordelen van de Sonos One SL + Google Nest Mini in één oogopslag:

 • Stereo mogelijkheden na de upgrade
 • Multiroom
 • Mini-spraakassistent
 • Veelzijdige toepasbaarheid

Expert review
9.3
Getest door tink expert
Moritz

Het is een uitstekend pakket met een slimme spraakassistent en een speaker met geweldige geluidskwaliteit. De One SL is een uitgebalanceerde slimme luidspreker met multiroom functie. In combinatie met een tweede One SL is zelfs stereogeluid mogelijk. De Google Nest Mini organiseert, onderzoekt, bestuurt smart home apparaten en heeft veel kennis dankzij de uitgebreide database.

Productinformatie

 • Instappen met Sonos: De One SL is de meest compacte luidspreker in de Sonos serie. Je maakt verbinding met je smartphone via wifi en kunt deze vervolgens probleemloos streamen.
 • Stereo mogelijkheden na upgrade: Heb je thuis al een Sonos One SL? De aansluiting van een tweede Sonos speaker maakt het mogelijk om je muziek in stereogeluid af te spelen.
 • Multiroom: De One SL beschikt ook over de Multiroom functie. In combinatie met andere Sonos luidsprekers kun je zelfs je eigen 5.1 surround sound-systeem creëren.
 • Mini-spraakassistent: De tweede luidspreker in het pakket kan nog meer doen: de Google Nest Mini vertelt je de weersverwachting, de huidige verkeerssituatie, beheert je kalender en nog veel meer.
 • Veelzijdige toepasbaarheid: Je kunt je Sonos speaker ook bedienen met de Google Assistant. Je kunt dus je muziek via spraakbesturing via de Google Nest Mini laten afspelen.

Sonos One SL + Google Nest Mini in actie

De One SL kan nu worden bestuurd door de Google Nest Mini. Je gebruikt de Nest Mini meer als een kleine radio dan als luidspreker om naar muziek te luisteren. Voor een apparaat met een diameter van slechts 9,8 cm en een hoogte van 4,2 cm is het volume, de lage tonen en de algemene balans nog steeds van prima kwaliteit. De Sonos One SL zorgt voor de beste muzikale ervaringen, terwijl je deze kunt bedienen via een spraakopdracht van de Nest Mini.

Geavanceerde spraakherkenning

Het is geweldig hoe ver spraakassistenten vandaag de dag ontwikkeld zijn. Je kan heel eenvoudig je stem gebruiken om taken te laten uitvoeren en Google Assistant kan je stem herkennen en onderscheiden van anderen. Zo kun je bijvoorbeeld via de Google Home Mini een afspraak inplannen met je collega, vragen hoe lang het duurt om naar je werk te reizen of je favoriete album af te laten spelen op de Sonos One SL.


De Google Home Mini zal op verzoek alle afspraken van de dag vertellen, het weerbericht lezen of andere slimme apparaten thuis besturen. De Sonos One SL is ook een van de meest veelzijdige luidsprekers op de markt. Ondanks het compacte formaat is de geluidskwaliteit in balans. Zelfs zeer hoge of lage frequenties worden, afhankelijk van de omstandigheden, zeer goed weergegeven.

Lees meer
Expert review
9.3
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Afmetingen Google Nest MiniDoorsnede: 9,8 cm
Hoogte: 4,2 cm
Gewicht Google Nest Mini173 g
Afmetingen One SL12 x 12 x 16,2 cm
Gewicht One SL1.8 kg
Versterker One SL2 x Klasse D
Speaker1 x Hoog-, 1 x Middelspeaker
Aansluitingen One SL1 x Ethernet
Installatie
FAQs
Kan ik de Sonos One SL met de Google Nest Mini in één netwerk opnemen?

Ja, de Sonos One SL en de Google Nest Mini zijn eenvoudig toe te voegen aan een netwerk.

Is het ook mogelijk om de PLAY:1 als stereopaar aan te sluiten op de nieuwe One SL?

Nee, dat is niet mogelijk. Stereo werkt alleen tussen apparaten van dezelfde serie.

Welke smart home apparaten kan ik bedienen via Google Nest Mini?

De Google Nest Mini geeft je toegang tot onder andere Philips Hue, Osram Lightify, tado° thermostaten, Netatmo en Google Nest. De lijst met compatibele apparaten wordt ook voortdurend uitgebreid.

Kan ik ook twee Google Nest (Mini) apparaten in één huishouden gebruiken?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt meerdere Google Home's en Google Nest Mini's bij je thuis installeren. Ze beschikken over multiroom en kunnen met elkaar worden verbonden.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie