9.3
Authorized reseller of Meer van Sonos

Sonos One Beam 5.1 Surroundset + Google Nest Mini

1

€ 499,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 499,00

1

€ 849,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 849,00

2

€ 229,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

2

€ 229,00

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 1.669,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

De complete surroundset van Sonos! De Sonos Beam Gen 2, Sonos Sub en twee Sonos One-luidsprekers zorgen ervoor dat je ook thuis van het beste geluid kunt genieten tijdens een film of tv-serie. Bovendien zit in deze set een Google Nest Mini inbegrepen. De set dient als een 5.1-surroundsysteem zodat je het echte bioscoopgevoel ook in je eigen huis ervaart. Ook muziek luisteren is een waar genot dankzij het rijke kamervullende geluid.

de voordelen van Sonos One Beam set + Google Nest Mini in één oogopslag:

 • 5.1 Surround-Sound
 • Multiroom
 • True Play & Voice Control
 • Geen bluetooth, maar wifi
 • Google Nest Mini

Expert review
9.3
Getest door tink expert
Annemarie

Dit pakket vult de woonkamer met echt 5.1-surroundgeluid. En met de Google Nest Mini geniet je van series en muziek met de kwaliteit zoals jij het hebt ingesteld. Dankzij Google Assistant, equalizer, Trueplay, nachtmodus en spraakherkenning til je je home entertainment-ervaring naar een hoger niveau. Zo is het mogelijk om het geluid altijd aan te passen aan de situatie thuis.

Productinformatie

 • 5.1 Surround-Sound: De Sonos One Beam 5.1 surroundset kan snel en eenvoudig worden ingesteld tot een compleet 5.1-surroundsysteem. Zo wordt televisie kijken een ware ervaring.
 • Multiroom: Je kunt zelfs in iedere kamer een ander nummer afspelen als je dat wil. Of kies ervoor om je favoriete nummer door het hele huis te laten horen.
 • Trueplay & Voice Control: Individueel aangepast geluid en kristalhelder begrip van dialogen in films. De ingebouwde technologie maakt het luisteren naar muziek en het kijken naar tv nog aangenamer.
 • Geen bluetooth, maar wifi: De verbinding met je thuisnetwerk zorgt ervoor dat je ongestoord draadloos kunt streamen. De extra functies worden via bluetooth ondersteund.
 • Bedien het systeem met je stem: Met de Google Nest Mini stuur je het entertainment systeem gemakkelijk aan met je stem. Ook biedt de speaker meer mogelijkheden voor je dagelijkse leven, zoals het bedienen van lampen of het opvragen van de weersvoorspelling.
 • Geïntegreerde muziekspeler en equalizer: De Equalizer regelt de hoge tonen en bassen voor elke luidspreker afzonderlijk. En met de muziekspeler selecteer je snel en simpel al je favoriete nummers uit de bibliotheek.

Sonos One Beam 5.1 Surroundset + Google Nest Mini in actie

Het Sonos Beam-pakket zorgt iedere dag weer voor prachtig geluid in huis. Of je nu tv kijkt of naar muziek luistert: met in totaal 11 klasse D-versterkers en 4 wifi-luidsprekers tover je je huis om in een ware bioscoop of concertzaal. En met de Google Nest Mini maak je de beleving compleet. Beheer het systeem met je stem of laat Google meer structuur in je leven brengen. Zo kan Google Home je afspraken beheren, je boodschappenlijstje samenstellen en al je vragen beantwoorden.

Uitgebreid pakket voor perfect geluid in huis

De vier onderdelen in deze set zorgen voor een rijk en gebalanceerd geluid. Zo zorgt de Sonos Sub voor een uitstekende bass en dragen de Sonos One speakers de verantwoordelijkheid voor de hogere tonen. De Beam Gen 2 Soundbar vult beide partijen aan om een nog voller en meer gebalanceerd geluid te creëren. Alle luidsprekers kunnen naar wens onafhankelijk van elkaar worden ingesteld. De set is slechts binnen een paar minuten klaar voor gebruik.


Ruimtevullend en kristalhelder geluid en met functies zoals Trueplay en Voice Control. De stabiele wifi-synchronisatie zorgt ervoor dat de verschillende luidsprekers met elkaar verbonden zijn om zo het 5.1-surroundsysteem te laten horen. Deze Sonos Beam-set heeft nog meer handige functies tot zijn beschikking. Zo zorgt Trueplay voor een helder geluid waarbij je moeiteloos ieder woord tijdens een spannende actiefilm kunt verstaan, ondanks muziek en luide geluiden. De twee Sonos One speakers en de Beam Gen 2 Soundbar beschikken over de slimme spraakassistent Google Assistant. Met je stem bepaal je zonder moeite je muziek, het volume van de tv en andere apparaten in je huis als verlichting en verwarming. Bovendien kan je slimme assistent je ook helpen met dagelijkse taken als boodschappenlijstjes maken, takenlijsten maken of de verwachte verkeerssituatie vertellen.

Lees meer
Expert review
9.3
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenSonos Beam Gen 2: 6,51 x 10 x 6,9 cm, Sonos One: 120 x 120 x 162 mm, Sonos Sub: 380 x 158 x 402 mm, Google Nest Mini: 98 x 98 x 42 mm
GewichtSonos Beam Gen 2: 2 kg, Sonos One: 1,85 kg, Sonos Sub: 16 kg, Google Nest Mini: 181 g
Type stroomvoorziening100 - 240 V, 50 - 60 Hz
Eigenschappen2x Sonos One: 2 D-klasse versterkers (hoge en middelste frequenties), Sonos Beam Gen 2: 1x tweeter midden, 4x elliptische midrange drivers, 3x passieve radiator, Sonos Sub: 2 D-klasse versterkers (2 force-cancelling speakers)
AansluitingenBeam Gen 2, Sub & One: ethernet (UTP). Sonos Beam Gen 2: eARC, optische verbinding (Toslink)
Inhoud verpakking2 x Sonos One wifi-Speaker, 1x Sonos Beam Gen 2 wifi-Soundbar, 1x Sonos Sub wifi-Subwoofer, 1x handleiding, 1x HDMI-kabel & Optische audioadapter, 1x stroomkabel, 1x Google Nest Mini
Installatie
FAQs
Hoe werkt de Far Field-herkenning in het Sonos Beam pakket?

Far Field en Google Assistant zorgen er samen voor dat de Sonos One en Beam Gen 2 Soundbar je stem herkennen, zelfs tijdens het afspelen van harde muziek. Zo zitten er special microfoons in het systeem die werken met ruisonderdrukking en automatisch muziek of tv-geluid dempen om zich volledig op je stem te richten wanneer ze deze horen.

Hoe schakel ik de microfoons uit voor Google Assistant?

Dit kan heel gemakkelijk op de apparaten zelf. Op zowel de Sonos One als de Sonos Beam Gen 2 zit een knop met een microfoon-icoontje. Druk hierop om de microfoons uit te schakelen of ze net zo snel weer te activeren.

Kunnen Google Assistant en de Sonos Beam Gen 2 ook mijn tv bedienen?

Ja, dat kan. Televisies die werken met CEC kunnen ook worden bestuurd via spraakopdrachten. Zo kun je het volume van je televisie of de zender wijzigen met je stem.

Hoe activeer ik de Google Assistant spraakbesturing?

Dit doe je door de functie in de Google Home-app te activeren. Binnen no-time doet Google Assistant alles wat je zegt!

Ondersteunt deze Sonos Beam set ook AirPlay 2?

Ja, de Sonos Beam Gen 2 ondersteunt ook AirPlay 2 voor snellere overdracht van je muziek.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.