8.6
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White and Color Ambiance Bluetooth LightStrip Plus Basis

Aanbevolen verkoopprijs € 89,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
- € 89,99 Incl. btw
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

Maak optimaal gebruik van bepaalde gebieden in je huis met de flexibele Philips Hue White en Color Ambiance Bluetooth LightStrip Plus. Hij kan worden gebogen, ingekort, verlengd en vervolgens worden aangesloten op al een bestaande Lightstrip. De Lightstrip Plus beschikt over een reeks aan functies die horen bij het Hue systeem. Als je de twee meter lange strip wilt verlengen, kun je dit doen met de LightStrip Plus uitbreiding. Hierdoor je de Lightstrip tot 10 meter verlengen.

De voordelen van de Hue Bluetooth LightStrip Plus in één oogopslag:

 • Talrijke besturingsopties
 • 16 miljoen kleuren
 • Scènes, lichtwekker en veel meer
 • Flexibel inzetbaar
 • Bluetooth verbinding

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Richard

De LightStrip Plus van Philips Hue maakt het mogelijk om een aangename sfeer te creëren in je huis door middel van lichtaccenten. De grote verscheidenheid aan kleuren zorgt voor een ideaal sfeerlicht bij een filmavond of tijdens het luisteren naar muziek. De LightStrip Plus is flexibel en eenvoudig achter ladekasten, tafels of rondom randen te bevestigen. Profiteer van vele functies, waaronder lichtwekker, lichtscènes, timers en veel meer. Kortom, ben je opzoek naar een aangenaam achtergrondlicht? Kies dan voor de Philips Hue White en Color Ambiance Bluetooth LightStrip Plus.

Productinformatie

 • Talrijke besturingsopties: Creëer sfeer en bestuur de LightStrip Plus via de app, tablet of spraakassistenten zoals Google Assistant, Amazon Alexa en Siri. De LightStrip Plus kan synchroniseren met muziek en films om een thuis bioscoop te creëren.
 • 16 miljoen kleuren: Je hebt de keuze uit in totaal 16 miljoen kleuren en door de verschillende wit-tonen kun je je kamer omtoveren met één druk op de knop.
 • Scènes, lichtwekker en veel meer: Maak gebruik van lichtrecepten om te ontspannen, te concentreren of om energie te krijgen. Gebruik de lichtwekker om je dag goed te beginnen en de lichtsterkte geleidelijk te laten toenemen.
 • Flexibel inzetbaar: De LightStrip Plus is buigbaar en kan daarom langs randen en hoeken van meubels geplaatst worden. Bovendien kan de Philips Hue LightStrip Plus tot wel tien meter lang worden uitgebreid en 1600 lumen aan lichtopbrengst over de totale lengte leveren.
 • Bluetooth verbinding: Bedien de slimme lamp van Philips Hue nu ook heel eenvoudig via bluetooth. Je hebt dus niet per se een Philips Hue Bridge nodig om de slimme lamp te kunnen bedienen.

Philips Hue White en Color Ambiance Bluetooth LightStrip Plus in actie

De Philips Hue White en Color Ambiance Bluetooth LightStrip Plus is de ideale achtergrondverlichting in je Philips Hue smart home systeem. De LightStrip Plus kan een aangenaam accent geven onder balken, planken of achter je televisie. Tijdens een filmavond in de woonkamer past de Hue LightStrip Plus via apps van derden zelfs het kleurlicht aan het filmgeluid aan. Dankzij de hoge lichtopbrengst tot 1600 lumen biedt de Philips Hue Lightstrip Plus genoeg licht voor zowel een decoratieve als functionele lichtbron.

Slimme bediening

De LightStrip Plus integratie in je systeem vindt plaats via bluetooth en wordt voornamelijk bestuurd via de Hue-app. Andere besturingsmogelijkheden zijn bijvoorbeeld via een dimschakelaar of een bewegingsdetector, die automatisch het licht activeert wanneer iemand voorbij komt. Een meer futuristische aanpak is het gebruik van je stem om het licht aan te doen. Verander kleuren of dim het licht met behulp van Google Assistant, Siri of Amazon Alexa.


Natuurlijk profiteert de LightStrip Plus ook van de vele functies binnen het Hue-netwerk. Of het nu gaat om een ​​lichtwekker, vooraf ingestelde lichtscènes om concentratie en ontspanning te bevorderen, bediening onderweg, etc. Alles is mogelijk met één klik in de app.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Richard

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen0,5 x 200 x 1,5 cm
Gewicht337 g
StroomvoorzieningNetspanning 220 tot 240 V 50 - 60 Hz
Lichtprestatie1.600 Lumen
Levensduurtot 20.000 uur
BeschermingsklasseIP 20: bescherming tegen voorwerpen groter dan 12,5 mm, niet beschermd tegen water.
Installatie
FAQs
Van hoeveel apparaten kan ik de Philips Hue-lampen besturen?

Het Hue-systeem kan bestuurd worden door maximaal 10 apparaten. Het enige wat je hoeft te doen, is de Philips Hue-app op elk apparaat te installeren.

Hoeveel lichtscenario's kunnen gemaakt worden met de Philips Hue Lightstrips Plus?

Je kunt tot maximaal 90 verschillende scenario's maken. Scenario's maken is alleen mogelijk in combinatie met de Philips Hue Bridge.

Heb ik ook onderweg toegang tot de Philips Hue LightStrip Plus?

Dit is alleen mogelijk wanneer je thuis ook een Philips Hue Bridge installeert. De lampen kunnen van overal worden bediend in combinatie met de Bridge.

Hoeveel kleuren kunnen weergegeven worden door het Philips Hue-systeem?

Afhankelijk van de gebruikte lampen, kunnen kleuren of witte lichttinten worden weergegeven. Met de witte en gekleurde lampen heb je de keuze uit 16 miljoen kleuren. Zelfs bij de witte lichttinten, heb je van warm geel licht tot koel wit licht, een breed scala aan mogelijkheden.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie