• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

9.1
Authorized reseller of Meer van tado

tado° Slimme Radiatorknop

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 89,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 89,95

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

Breid je tado°-systeem uit en bedien een extra radiator via de tado°-app, via spraakbesturing of via geofencing. Zo bespaar je eenvoudig nog meer energie en geld. Om de radiatorknop te gebruiken heb je een tado° Internet Bridge nodig.


De voordelen van de tado° Slimme Radiatorknop in één oogopslag:

 • Bedien je verwarming op afstand
 • Verwarmingszones instellen
 • Bespaar op je verwarmingskosten
 • Eenvoudige installatie
 • Compatibel met slimme spraakassistenten

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Sonik

Met de tado° Slimme Radiatorknop kun je een extra kamer in je huis voorzien van slimme verwarming. De radiatorknop is binnen een paar eenvoudige stappen geïnstalleerd en ook het verbinden met de app is snel en moeiteloos. tado° zit vol slimme technologieën om zo veel mogelijk energie te besparen, bijvoorbeeld Geofencing, Open Raam Detectie en instelbare tijdschema's. Voor je het weet heb je de tado° Slimme Radiatorknop dus weer terugverdiend.

Meer details
Productinformatie

 • Bedien je verwarming op afstand: Dankzij de handige tado° app bedien je je gehele verwarmingssysteem gemakkelijk met je smartphone. In de app vind je ook een rapport van het temperatuurverloop in huis en wanneer je radiator ingeschakeld was.
 • Verwarmingszones instellen: Als je meerdere slimme radiatorknoppen hebt, kun je ze groeperen en ze als geheel bedienen. Zo stel je bijvoorbeeld de temperatuur van de bovenverdieping met één druk op de knop in.
 • Bespaar op je verwarmingskosten: Met tado kun je tot 31% op je verwarmingskosten per jaar besparen. Een grafisch rapport van je gebruik geeft aan wanneer je mogelijk onnodig verwarmt. De energiebesparingen worden onder andere mogelijk gemaakt door Geofencing (via een abonnement verkrijgbaar) en het detecteren van open ramen.
 • Eenvoudige installatie: De installatie van een tado° Slimme Radiatorknop is binnen een minuut gebeurd. Je hoeft alleen je oude radiatorknop los te schroeven en de nieuwe op je radiator te schroeven.
 • Compatibel met slimme spraakassistenten: Gebruik Siri, Google Assistant of Amazon Alexa om je verwarming aan te sturen met spraakbediening. Als je het koud hebt is een simpele spraakopdracht genoeg om je verwarming een graadje hoger te zetten.

tado° Slimme Radiatorknop met horizontaal display in actie

Met tado° denk je tegelijk aan het milieu en aan je portemonnee. In de app krijg je een handig overzicht van de activiteiten van je radiator. Je kunt zien wanneer hij aan en uit ging en hoe het temperatuurverloop in huis was. Dit maakt het makkelijk om te zien op welke momenten van de dag je energie verspilt. De slimme radiatorknop heeft niet voor niets het energielabel A+++.

Ontdek hoe slim verwarming kan zijn

Het is handig om je radiator op afstand te kunnen bedienen, maar daar houden de functies van tado° nog lang niet op. Met Geofencing laat je de Internet Bridge de afstand van je smartphone tot je huis meten. Op die manier weet je tado° systeem of je het huis hebt verlaten. Als je niet thuis bent wordt de verwarming automatisch uitgezet en de tijdschema's die je voor je tado° systeem hebt ingesteld onderbroken. Je verwarmt voortaan dus geen leeg huis meer. De Open Raam Detectie zorgt ervoor dat je verwarming automatisch uitgaat wanneer je een raam open zet, wat op zijn beurt voor verdere energiebesparing zorgt.


De tado° Slimme Radiatorknop is een uitbreiding voor je bestaande tado° systeem en werkt niet zonder tado° Internet Bridge. Je kunt je tado° systeem tot wel 25 apparaten uitbreiden.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 9

Omdat dit een uitbreidingsproduct is, hoeft de slimme radiator thermostaat alleen maar aan de radiator te worden bevestigd en in de app toegevoegd worden.

Productkwaliteit 9

Zeer goed afgewerkte behuizing en de led display is ook zeer praktisch en chique.

App/Software 9

Overzichtelijk design en eenvoudige bediening.

Functionaliteit 10

Onafhankelijke bediening, handmatige bediening via de app en via spraakcommando's. Weergave van de actuele instellingen via het led display, werkt alleen met een centrale bedieningseenheid van tado°.

Betrouwbaarheid 9

Als alle instellingen worden gevolgd, werkt alles perfect. De levensduur van de batterij is nog een beetje kort. Toch kan je met het systeem veel energie besparen.

Ontwerp 9

Simpelweg minimalistisch, elegant en modern. Het led display is een echte toevoeging en ziet er erg modern uit.

Gegevensbescherming 9

Voor de apparaten vertrouwt tado° op protocollen voor gegevensbeveiliging die ook gebruikt worden bij online banking.

Prijs-kwaliteit 9

De prijs is acceptabel, zeker als je bedenkt dat je na een jaar al op verwarmingskosten kunt besparen.

Omdat dit een uitbreidingsproduct is, hoeft de slimme radiator thermostaat alleen maar aan de radiator te worden bevestigd en in de app toegevoegd worden.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen78 x 52 mm
Productgewicht178 g
Stroomvoorziening3 V DC (2 AA batterijen 1200 mAh)
Weergave en bedieningLed-display
Handmatig op de draaiknop, via de app of via spraakbediening
SensorenTemperatuur, luchtvochtigheid
Compatibiliteit van taalassistentenGoogle Assistant, Apple HomeKit, Amazon Alexa
Inhoud doos1x tado° Slimme Radiatorknop
Installatie
FAQs
Kan ik een slimme radiatorknop monteren op elke soort radiator?

Nee, slimme radiatorknoppen kun je alleen plaatsen op een verwarming waar eerder een thermostatische radiatorknop op zat. Je kunt deze knop herkennen aan de cijfers 1 tot en met 5 die hierop staan. Een standaard radiatorkraan zonder cijfers erop is niet geschikt voor het installeren van een slimme radiatorknop. Je kunt deze door een vakman laten vervangen en een thermisch ventiel plaatsen. Dan kun je er wel een slimme radiatorknop op installeren.

Kan ik de tado° Slimme Radiatorknop zelf installeren?

Ja, je kunt de tado° Slimme Radiatorknop zelf installeren. Het enige wat je hoeft te doen is de oude knop losdraaien en de nieuwe op het opzetstuk draaien.

Kan ik de tado° Slimme Radiatorknop ook handmatig bedienen?

Ja, hij kan handmatig, automatisch of via een app worden bediend.

Detecteert de tado° Slimme Radiatorknop geopende ramen?

Ja, als je de tado° Slimme Radiatorknop als meetapparaat hebt ingesteld kan hij een open raam detecteren en vervolgens de verwarming uitzetten.

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie