9.0
Authorized reseller of Meer van tado

tado° Slimme Draadloze Temperatuursensor

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 99,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 89,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

Dankzij de tado° Slimme Draadloze Temperatuursensor meet je de kampertemperatuur niet meer direct bij de radiator, maar precies waar jij dat wilt. Zo wordt de temperatuur nauwkeuriger gemeten en kun je je binnenklimaat efficiënt aanpassen. Om de draadloze temperatuursensor te gebruiken heb je de tado° Internet Bridge nodig.


De voordelen van de tado° Slimme Draadloze Thermostaat in één oogopslag:

 • Kamertemperatuur nauwkeuriger meten
 • Compatibel met spraakassistenten
 • Eenvoudige installatie
 • Kan meerdere apparaten aansturen
 • Modern design met led display

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Sonik

De tado° Slimme Draadloze Temperatuursensor heeft in de test veel indruk op ons gemaakt. Het is een uitstekende accessoire voor de tado° Starter Kits en kan er snel en eenvoudig in worden geïntegreerd. Met de temperatuursensor konden we niet alleen de temperatuur, maar ook de luchtvochtigheid nauwkeuriger meten. Verbind de sensor met een van de compatibele spraakassistenten en je krijgt ook de mogelijkheid om scènes te maken. Als de sensor dan bijvoorbeeld een bepaalde temperatuur meet, zet hij je verwarming automatisch hoger.

Productinformatie

 • Kamertemperatuur nauwkeuriger meten: Thermostaten worden meestal direct aan de radiator bevestigd en dus wordt daar ook de temperatuur gemeten. In de buurt van de radiator is het warmer en de meetwaarden wijken dus af van de temperatuur in de kamer. De tado° Slimme Draadloze Thermostaat lost dit probleem op, je kunt hem namelijk overal plaatsen waar je wilt.
 • Compatibel met spraakassistenten: Aangezien de slimme sensor compatibel is met de spraakassistenten Amazon Alexa, Google Assistant en Siri (Apple HomeKit), kun je hem ook gemakkelijk bedienen met een spraakopdracht. Zo kun je de temperatuur ook opvragen als je niet in de kamer bent en deze zo nodig aanpassen.
 • Eenvoudige installatie: De tado° Slimme Draadloze Thermostaat is in een handomdraai ingesteld en geïnstalleerd. Je stelt hem via de intuïtieve app in en monteert hem vervolgens met het meegeleverde montagemateriaal aan de muur of plaatst hem op een tafel of kast, precies waar je de temperatuur wilt meten.
 • Modern design met led display: Met zijn minimalistische en moderne ontwerp past de draadloze temperatuursensor in elke kamer en is hij allesbehalve storend. Het ingebouwde display geeft altijd de exacte temperatuur weer.

tado° Slimme Draadloze Temperatuursensor in actie

De tado° draadloze temperatuursensor meet niet alleen de kamertemperatuur maar ook de luchtvochtigheid. Vooral de luchtvochtigheid heeft een aanzienlijke invloed op het binnenklimaat en zorgt er vaak voor dat de werkelijke temperatuur kouder of warmer voelt dan deze in werkelijkheid is. Door de externe meting, verder weg van de radiator, meet je precies waar je het grootste deel van de tijd daadwerkelijk verblijft en kun je dus doelgerichter instellen.

Creëer scènes en verwarm slim

Omdat de tado° draadloze temperatuursensor compatibel is met HomeKit, Google Assistant en Alexa, haal je meer uit het product. De bediening is namelijk nog makkelijker en sneller via spraakbediening. Je kunt ook scènes maken die de verwarming automatiseren. Stel in de app de temperatuur in waar je je het meest comfortabel bij voelt. Als de temperatuursensor een lagere temperatuur in je huis meet, wordt dit doorgegeven aan de verwarmingsthermostaat. De thermostaat regelt dan de temperatuur zodat de optimale omstandigheden worden hersteld.


De draadloze temperatuursensor van tado° is aan te raden als je al in het bezit bent van een slimme thermostaat en de tado° Bridge of van plan bent er een te kopen. Het is de optimale accessoire en maakt je verwarming in huis nog efficiënter en slimmer.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Sonik

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen104 x 104 x 18 mm
Gewicht137 g
VerbindingFrequentie: 868 MHz
Stroomvoorziening4.5V DC (3 AAA Batterijen, 1200 mAh)
Fabrieksgarantie2 jaar
Inhoud doosDraadloze Temperatuursensor
3x AAA batterijen
Plakstrip
Bevestigingsmateriaal
Installatie
FAQs
Kan ik de tado° Slimme Draadloze Temperatuursensor zonder bridge gebruiken?

Nee, de tado° Slimme Draadloze Temperatuursensor is een accessoire. Een bridge is noodzakelijk om hem te kunnen gebruiken.

Meet de tado° Slimme Draadloze Temperatuursensor naast de temperatuur nog andere waarden?

Ja, naast de temperatuur meet hij ook de luchtvochtigheid.

Hoeveel tado° apparaten kan ik met elkaar verbinden?

Je kunt maximaal 25 tado° apparaten met elkaar verbinden.

Video’s over dit product
Productinformatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie