• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

9.4

Google Wifi 3-pack

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 199,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
- € 199,99
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Hey Google

De voordelen van de Google Wifi 3-pack (2021) in één oogopslag:

 • Wifi versterking
 • Mesh-technologie
 • WPA2/PSK Standaard
 • App besturing
 • Compact en duurzaam design
 • Compatibel met Google Nest Wifi

Expert review
9.4
Getest door tink expert
Richard

Het unieke Google Wifi mesh-systeem geeft indrukwekkende resultaten. Voor wie door het hele huis wilt genieten van een stabiele internetverbinding is de Google Wifi 3-pack in het bijzonder geschikt. Tot wel 420 m² kan met deze bundel worden voorzien van een stabiele netwerk verbinding. De snelheid van je internet is afhankelijk van je provider en modem, maar dankzij de Google Wfi 3-pack zal de maximale capaciteit worden benut. Prioriteer apparaten waaraan jij de meeste waarde hecht wat betreft internetsnelheid en deze zullen voorrang krijgen op andere apparaten binnen je netwerk. Een onderscheidend en zeer intuïtief systeem, met grote uitbreidingsmogelijkheden.

Meer details
Productinformatie

 • Oplossingen voor alle maten: De Google Wifi versterker/router versterkt niet alleen het wifi netwerk, maar het is ook een aanvulling op je router met een geïntegreerde modem. Google adviseert tot 140 m² één Google Wifi te gebruiken, tot 280 m² twee en tot 420 m² drie apparaten voor een stabiele wifi verbinding in de gehele woning.
 • Zo gaat de Google Wifi in zijn werk: In tegenstelling tot wifi repeaters, creëert het Google Wifi-systeem een samenhangend netwerk (mesh-technologie). Hiervoor is een apparaat verbonden met de router of modem. De andere toegangspunten kunnen door het hele appartement of huis worden verdeeld.
 • Een apparaat dat meedenkt: De Google Wifi zoekt altijd naar de snelste verbinding. Hij schakelt automatisch tussen de 2.4GHz- en 5GHz-frequentiebanden, zodat jij op ieder moment van het snelste internet bent voorzien.
 • De oplossing voor een sterke verbinding: Via de Google Home app kunnen apparaten op het netwerk voor een beperkte tijd als prioriteit worden ingesteld (bijvoorbeeld, je laptop twee uur lang om een 4K-film te streamen).
 • Veilig in gebruik: De Google Wifi router beveiligt de wifi verbinding volgens de WPA2 / PSK-standaard. Daarnaast heeft het apparaat een eigen firewall die regelmatig automatisch wordt bijgewerkt. Google denkt aan jouw privacy en zorgt voor beveiliging tegen hackers.
 • Alles onder controle: Je kunt de app gebruiken om tijden op te geven, om bijvoorbeeld voor het avondeten of voor het slapengaan van de kinderen het wifi af te sluiten voor individuele apparaten. Dit geeft je de volledige controle over alle apparaten. Voor je visite kun je gemakkelijk en snel een gastnetwerk opzetten en je gasten toegang geven tot het netwerk.
 • Duurzaam en compact design: Het stijlvolle compacte design past niet alleen in ieder huishouden maar is daarnaast geproduceerd met het gebruik van duurzame materialen. Zo haal je dus niet alleen comfort en kwaliteit in huis, maar maak je ook een verantwoorde keuze.
 • Combineer met Google Nest Wifi: De Google Wifi 3-pack sluit naadloos aan op de Google Nest Wifi. Niet alleen het design past perfect bij dat van de Google Nest Wifi, maar ook softwarematig werken de producten naadloos samen. Maak via de Google Home app je netwerk nog betrouwbaarder en groter door deze producten aan elkaar te koppelen.

Expert review
9.4
Getest door tink expert
Richard
Installatie 10

Een Google Wifi-toegangspunt is verbonden met de modem of router. Het apparaat wordt ingesteld via de app. De wizard begeleidt je stap voor stap door de installatie. Verdere apparaten worden vervolgens in de kamer verspreid.

Productkwaliteit 9

De kleine router ondersteunt de nieuwste beveiligings- en internetstandaarden. Via de app ervaar je een nieuwe manier om je wifi te beheren.

App/Software 9

In de app kun je netwerkapparaten controleren en beheren. Je hebt ook toegang tot functies zoals prioriteiten kiezen en tijd schema's maken.

Functionaliteit 9

De router van Google zorgt voor een efficiëntere distributie van wifi in het hele huishouden. Bovendien kun je altijd prioriteiten toewijzen aan individuele laptops of mobiele apparaten.

Betrouwbaarheid 10

Bijzonder positief: mocht één Google Wifi tijdelijk offline gaan, dan is de verbinding gegarandeerd via de andere apparaten.

Ontwerp 10

Qua ontwerp van de behuizing heeft Google alles goed gedaan. Google Wifi wordt gekenmerkt door zijn eenvoud en past in elk interieur. Vergeleken met zijn voorganger bovendien compacter en duurzamer.

Gegevensbescherming 9

Google-apparaten zijn uitgerust met een firewall die automatisch wordt bijgewerkt. De gegevens worden gecodeerd versleuteld.

Prijs-kwaliteit 9

Het apparaat is met name geschikt voor woningen waar de router of de modem ongunstig geplaatst is of wanneer er veel apparaten gebruik maken van de wifi verbinding. Met Google Wifi heb je overal goede wifi.

Een Google Wifi-toegangspunt is verbonden met de modem of router. Het apparaat wordt ingesteld via de app. De wizard begeleidt je stap voor stap door de installatie. Verdere apparaten worden vervolgens in de kamer verspreid.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Afmetingen106.12 x 68.75 mm
Gewicht340 g
Geheugen512 MB RAM, 4 GB eMMC flash
ProcessorQuad-core ARM
In- en uitgangenDual Gigabit ethernet-poorten, voedingsspanning via barrel jack
Stroomvoorziening15W power adapter
ConnectiviteitWifi, bluetooth
BereikTot 420 m²
Wifi optimalisatieAutomatische 802.11.k/v client roaming
Proactieve bandsturing; leidt apparaten naar kanalen met de beste prestaties
Zelf-herstellend netwerk
Uitzenden van beamforming
Duurzame materialen49% van het gewicht van de plastic onderdelen van het apparaat is gemaakt van gerecycled materiaal.
Inhoud levering3 x Google Wifi (2021) point
1x Ethernet kabel (2m)
3x power adapter
Installatie
FAQs
Heb ik een router nodig om de Google Wifi 3-pack (2021) te gebruiken?

Ten minste één modem is vereist om de draadloze Google Wifi 3-pack te gebruiken. De verbinding kan ook via een bestaande router verlopen, omdat een Google Wifi-toegangspunt via ethernet met de internetverbinding moet zijn verbonden.

Kan ik de Google Wifi 3-pack als een extender gebruiken?

De Google Wifi router kan niet worden gebruikt als extender voor je huidige router. Google Wifi vult je router aan met één of meer Google Wifi punten. Het apparaat maakt gebruik van de nieuwe 'Mesh' wifi technologie van Google: meerdere wifi punten werken samen voor een snelle en betrouwbare wifi dekking in je hele huis.

Wat is een Mesh-netwerk?

Een Mesh-netwerk is een groep routers die draadloos communiceren en één groot draadloos netwerk vormen.

Wat zijn de voordelen van een mesh-netwerk?

Flexibele dekking: er kunnen extra wifi-punten worden toegevoegd voor een betere dekking in moeilijk te bereiken plekken. Zelfherstellend: In een traditioneel wifi netwerk wordt de verbinding tussen je apparaten verstoord wanneer een router uitvalt. Dit is niet het geval in een mesh-netwerk. Wanneer een wifi toegangspunt wordt uitgeschakeld, wordt de communicatie eenvoudig doorgeschakeld naar een ander wifi toegangspunt. Opmerking: dit is alleen van toepassing als er een extra wifi punt is geïnstalleerd en niet als je primaire wifi punt (verbonden met je modem) offline gaat. Directe verbinding: Omdat alle wifi toegangspunten zijn verbonden, kunnen gegevens via meerdere verbindingen naar het modem verzonden worden - de snelste verbinding van punt A naar punt B wordt altijd gekozen.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie