9.3
Authorized reseller of Meer van Google Nest

Google Nest Hello + Google Nest Hub (Gen. 2)

1

€ 279,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Google Nest Hello - Slimme Videodeurbel
Aantal:

1

€ 279,00
Aanpassen
€ 279,00

1

€ 99,99

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Google Nest Hub (Gen. 2) - Smart Display
Aantal:

1

€ 99,99
Aanpassen
€ 99,99

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 339,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Hey Google

De Google Nest Hello laat je weten wie er voor de deur staat. Zo mis je geen enkele bezoeker en weet je wanneer je pakket aankomt. De deur cam kan het verschil tussen een persoon en een object detecteren en je vervolgens waarschuwen. Het 7 inch display van de Google Nest Hub (Gen. 2) speelt de video's dag en nacht af met een hoge resolutie. Bedien slimme apparaten op één plek met je stem of door te tikken op het scherm.


De voordelen van de Google Nest Hello + Google Nest Hub (Gen. 2) in één oogopslag:

 • Dag en nacht beeld in HD
 • Handige notificaties en duidelijke antwoorden
 • Alarmeringsgebied
 • Sleep Sensing en handgebaren
 • Nauwkeurige spraak-response
 • Duurzaam design

Expert review
9.3
Getest door tink expert
Annemarie

Met de Google Nest Hello en de Google Nest Hub (Gen. 2) krijg je een veelzijdige set in huis. We vonden het vooral een handige functie dat we een slaapstand konden instellen. In de slaapstand schakelt de slimme deurbel het geluid van de bel uit. Zo kun je in alle rust een dutje doen zonder dat de hond blaft of de baby wakker wordt. Een betrouwbaar pakket dat bescherming en veiligheid in je huis brengt.

Meer details
Productinformatie

 • Dag en nacht beeld in HD: Dankzij HD-resolutie met HDR zorgt de slimme videobel dag en nacht voor heldere beelden, zelfs onder moeilijke lichtomstandigheden. Speel ze scherp en duidelijk af op je smartphone of op het grotere scherm van de Google Nest Hub.
 • Slimme notificaties en duidelijke antwoorden: De Google Nest Hello informeert je over bezoekers en stelt je in staat om overal met hen te praten. De slimme deurbel wordt ook geleverd met vooraf ontworpen korte antwoorden. Dus geef je bezoekers ook berichten als je geen tijd heeft.
 • Alarmeringsgebied: De slimme deurcamera is intelligent genoeg om een persoon van een object te onderscheiden. Het waarschuwt je ook voor hun aanwezigheid wanneer de persoon niet aanbelt. Met het Nest Aware abonnement sla je de video-opnamen van de laatste 30 dagen op voor herhaling. Dit zorgt voor meer veiligheid.
 • Soli sensor brengt meer mogelijkheden: Dankzij de ingebouwde Soli sensor kan de Google Nest Hub bewegingen detecteren. Deze bewegingsdetector kan je slaap analyseren en gericht advies geven dankzij Sleep Sensing. Daarnaast maakt deze sensor het mogelijk de Hub te bedienen met handgebaren zonder het touchscreen aan te raken; ideaal voor als je vieze handen hebt.
 • Accurate respons dankzij 3 Far-field microfoons: Spraakopdrachten verlopen extra soepel dankzij 3 ingebouwde Far-field microfoons. Je kunt met gemak de Hub bedienen vanaf de andere kant van een kamer terwijl je met iets anders bezig bent. Google Nest maakt het gemakkelijk voor je.
 • Gemaakt van 54% gerecycled plastic: Het fraaie ontwerp van de Google Nest Hub bestaat uit 54% gerecycled plastic. Naast dat het product bestaat uit milieuvriendelijk materiaal, fungeert de Google Nest Hub ook als digitale fotolijst. De Hub transformeert automatisch in een haarscherpe digitale fotolijst en is op deze manier een sfeervolle toevoeging aan je huis.

Expert review
9.3
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 10

Voor het installeren van de deurbel is duidelijk geen expert nodig, maar er is wel wat gereedschap vereist. Hierna zal de Google Nest Hub binnen enkele minuten bruikbaar zijn.

Productkwaliteit 9

Google Nest speelt een grote rol in de luxe klasse van smart home. Deze set past wat dat betreft ook perfect in het straatje.

App/Software 9

De app biedt een brede keuze aan functies. Het geeft je een volledig overzicht van wat er in elke situatie aan de hand is. De gebruikersinterface is eenvoudig en intuïtief.

Functionaliteit 10

De Google Nest Hub is de slimme allrounder voor thuis, van waaruit je je hele huis centraal kunt beheren.

Betrouwbaarheid 10

De slimme deurbel van Google Nest is absoluut betrouwbaar en eenvoudig te bedienen. Het zorgt voor een gevoel van veiligheid en zekerheid.

Ontwerp 9

Google Nest doet het altijd goed op gebied van design. De producten zien er in elke situatie stijlvol uit.

Gegevensbescherming 9

Hoge beveiligingsstandaard en verificatie op meerdere niveaus.

Prijs-kwaliteit 8

Met deze set breng je een uitgebreide veiligheid starter set in je smart home. Met een abonnement kun je zelfs extra functies toevoegen.

Voor het installeren van de deurbel is duidelijk geen expert nodig, maar er is wel wat gereedschap vereist. Hierna zal de Google Nest Hub binnen enkele minuten bruikbaar zijn.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

AfmetingenGoogle Nest Hello: 11,7 x 4,3 x 2,6 cmGoogle Nest Hub (Gen. 2): 12, x 17,74 x 6,95 cm
GewichtGoogle Nest Hello: 122 gGoogle Nest Hub (Gen. 2): 558 g
Stroomvoorziening16V AC-24V AC; vereist een 10VA-transformator en een bedrade deurbel
Google Nest Hub (Gen. 2): 1,5 m netsnoer
Vermogen [W]Google Nest Hub: Stand-by: 2,5 watt. Gemiddeld: 4,5 watt. Maximaal: 15 Watt
Inhoud doosGoogle Nest Hello: Nest Hello video deurbel, stroomkabel, gereedschap, raamsticker, montageplaat, verlengkabel, muurbeugels, schroeven, handleiding
Google Nest Hub (Gen. 2): Google Nest Hub (Gen. 2), stroomvoorziening, handleiding, veiligheids- en garantiegegevens
Installatie
FAQs
Moet ik de Google Nest Hello aansluiten op stroom in mijn huis als ik alleen de camera wil gebruiken?

De Google Nest Hello heeft een permanente stroombron nodig. Sluit hem dus aan op de kabels die naar de transformator en de deurbel leiden. Check voor installatie of je huidige stroomvoorziening geschikt is voor de Google Nest Hello. Dit kan hier: https://nest.com/support/article/How-to-install-your-Nest-Hello-video-doorbell.

Heb ik snel internet nodig voor het gebruik van de Google Nest Hello?

Meer informatie over de vereisten voor de snelheid van het internet vind je hier: https://nest.com/support/article/How-much-bandwidth-will-Nest-Cam-use.

Wat houdt de Voice Match-functie van de Google Nest Hub (2e generatie) in?

De Voice Match van Google Nest Hub (2e generatie) geeft meerdere personen toegang tot gepersonaliseerde overzichten, video's, afspraken, enz. Dus de Google Nest Hub (2e generatie) weet met wie het communiceert.

Heb ik aparte boxen nodig om muziek af te spelen?

Nee, de Google Nest Hub (2e generatie) heeft ingebouwde luidsprekers met volledig bereik.

Werkt Google Nest Hub (2e generatie) met Google Nest producten?

Google Nest Hub (2e generatie) werkt feilloos samen met alle Google Nest producten. Door het scherm van de Google Nest Hub (2e generatie) zijn de Google Nest producten die werken met video transmissie goed weer te geven op de Hub.

Video’s over dit product
Productinformatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie