9.1
Authorized reseller of Meer van Google Nest

Google Wifi 3-pack + Google Nest Hub (Gen. 2)

Google Wifi 3-pack

€ 199,99 € 169,00

1

€ 199,99 € 169,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Google Wifi 3-pack

Google Wifi 3-pack

€ 199,99 € 169,00
Aanpassen
Aantal:

1

€ 199,99 € 169,00

1

€ 99,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 99,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 219,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

De voordelen van Google Wifi (2021) 3-pack + Google Nest Hub (Gen. 2) in één oogopslag:

 • Wifi versterking
 • Mesh-technologie
 • Automatische schakeling 2.4 / 5 GHz
 • Sleep Sensing en handgebaren
 • Nauwkeurige spraak-response
 • Duurzaam design

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie

De perfecte bundel voor een stabiel, groot en betrouwbaar smart home netwerk. De Google Wifi 3-pack maakt gebruik van mesh-technologie en haalt een bereik van wel 420 vierkante meter! Er wordt automatisch verbinding gemaakt met het minst belaste toegangspunt voor de snelst mogelijke verbinding. De Google Nest Hub zorgt op zijn beurt dat je jouw smart home vanaf één plek kan aansturen, via touch óf spraakgestuurd.

Meer details
Productinformatie

 • Oplossingen voor alle maten: De Google Wifi (2021) versterker/router versterkt niet alleen het wifi netwerk, maar het is ook een aanvulling op je router met een geïntegreerde modem. Google adviseert tot 140 m² één Google Wifi te gebruiken, tot 280 m² twee en tot 420 m² drie apparaten voor een stabiele wifi verbinding in de gehele woning.
 • Zo gaat de Google Wifi in zijn werk: In tegenstelling tot wifi repeaters, creëert het Google Wifi-systeem een samenhangend netwerk (mesh-technologie). Hiervoor is een apparaat verbonden met de router of modem. De andere toegangspunten kunnen door het hele appartement of huis worden verdeeld.
 • Een apparaat dat meedenkt: De Google Wifi zoekt altijd naar de snelste verbinding. Hij schakelt automatisch tussen de 2.4GHz- en 5GHz-frequentiebanden, zodat jij op ieder moment van het snelste internet bent voorzien.
 • Centrale bediening smart home: De Google Nest Hub is de centrale om je smart home aan te sturen. Bedien via de Hub alle aangesloten apparaten, zoals bijvoorbeeld de Google Wifi 3-pack. Via de Google Home-app of via spraakopdrachten.
 • Soli sensor brengt meer mogelijkheden: Dankzij de ingebouwde Soli sensor kan de Google Nest Hub bewegingen detecteren. Deze bewegingsdetector kan je slaap analyseren en gericht advies geven dankzij Sleep Sensing. Daarnaast maakt deze sensor het mogelijk de Hub te bedienen met handgebaren zonder het touchscreen aan te raken; ideaal voor als je vieze handen hebt.
 • Accurate respons dankzij 3 Far-field microfoons: Spraakopdrachten verlopen extra soepel dankzij 3 ingebouwde Far-field microfoons. Je kunt met gemak de Hub bedienen vanaf de andere kant van een kamer terwijl je met iets anders bezig bent. Google Nest maakt het gemakkelijk voor je
 • Gemaakt van 54% gerecycled plastic: Het fraaie ontwerp van de Google Nest Hub bestaat uit 54% gerecycled plastic. Naast dat het product bestaat uit milieuvriendelijk materiaal, fungeert de Google Nest Hub ook als digitale fotolijst. De Hub transformeert automatisch in een haarscherpe digitale fotolijst en is op deze manier een sfeervolle toevoeging aan je huis.

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 10

Een Google Wifi-toegangspunt is verbonden met de modem of router. Het apparaat wordt ingesteld via de app. De wizard begeleidt je stap voor stap door de zeer eenvoudige installatie. De Google Nest Hub stel je ook stapsgewijs in via de Google Home-app.<

Productkwaliteit 9

De kleine routers ondersteunen de nieuwste beveiligings- en internetstandaarden. Via de app ervaar je een nieuwe manier om je wifi te beheren, eenvoudig te bedienen vanaf de hub.

App/Software 9

In de app kun je netwerkapparaten controleren en beheren. Je hebt ook toegang tot functies zoals prioriteiten kiezen en tijdschema's maken.

Functionaliteit 9

De router van Google zorgt voor een efficiëntere distributie van wifi in het hele huishouden en heeft handige functies zoals het toewijzen van prioriteiten. De Hub maakt deze set compleet met gemakkelijke aansturing van je smart home en extra entertain

Betrouwbaarheid 10

Bijzonder positief: mocht één Google Wifi tijdelijk offline gaan, dan is de verbinding gegarandeerd via de andere apparaten. Bediening zal via de hub dus bijna altijd mogelijk blijven.

Ontwerp 9

Qua ontwerp van de behuizing heeft Google alles goed gedaan. Google wordt gekenmerkt door zijn eenvoud en past in elk interieur. Vergeleken met zijn voorgangers bovendien duurzamer.

Gegevensbescherming 8

Google-apparaten zijn uitgerust met een firewall die automatisch wordt bijgewerkt. De gegevens worden gecodeerd versleuteld.

Prijs-kwaliteit 9

Voordelige set, met name geschikt voor mensen die in een grote woning willen beschikken over betrouwbare verbinding van smart home apparatuur en andere wifi afhankelijke apparaten.

Een Google Wifi-toegangspunt is verbonden met de modem of router. Het apparaat wordt ingesteld via de app. De wizard begeleidt je stap voor stap door de zeer eenvoudige installatie. De Google Nest Hub stel je ook stapsgewijs in via de Google Home-app.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Google Wifi (2021) 3-pack

Afmetingen106.12 x 68.75 mm
Gewicht340 g
Geheugen512 MB RAM, 4 GB eMMC flash
ProcessorQuad-core ARM
In- en uitgangenDual Gigabit ethernet-poorten, voedingsspanning via barrel jack
Stroomvoorziening15W power adapter
ConnectiviteitWifi, bluetooth
BereikTot 420 m²
Wifi optimalisatieAutomatische 802.11.k/v client roaming
Proactieve bandsturing; leidt apparaten naar kanalen met de beste prestaties
Zelf-herstellend netwerk
Uitzenden van beamforming
Duurzame materialen49% van het gewicht van de plastic onderdelen van het apparaat is gemaakt van gerecycled materiaal.
Inhoud levering3 x Google Wifi point
1x Ethernet kabel (2m)

Google Nest Hub (Gen. 2) - Smart Display

Productafmetingen69,5 x 177,4 x 120,4 mm
Gewicht558 g
ConnectiviteitWifi 802.11b/g/n/ac (2,4 GHz/5 GHz)
Bluetooth® 5.0
Geïntegreerde Chromecast-technologie
802.15.4 (op 2 4 GHz) Thread (Functionaliteit binnenkort beschikbaar)
Stroomkabel1,5 m
Luidspreker en microfoonFull-range luidsprekers met 43,5 mm drivers
3 Far-Field-microfoons
Microfoon uit-schakelaar
Google Assistant ingebouwd
Voice Match technologie
Ultrasone detectie
Vermogen15 Watt
ProcessorQuad-core 64-bit 1,9 GHz ARM CPU
Krachtige ML hardware-engine
Inhoud leveringGoogle Nest Hub (2e generatie)
Stroomadapter
Handleiding
Privacybeleid
Informatie over veiligheid en garantie
Installatie
FAQs
Heb ik een router nodig om de Google Wifi 3-pack te gebruiken?

Ten minste één modem is vereist om de draadloze Google Wifi 3-pack te gebruiken. De verbinding kan ook via een bestaande router verlopen, omdat een Google Wifi-toegangspunt via ethernet met de internetverbinding moet zijn verbonden.

Kan ik de Google Wifi 3-pack als een extender gebruiken?

De Google Wifi router kan niet worden gebruikt als extender voor je huidige router. Google Wifi vult je router aan met één of meer Google Wifi punten. Het apparaat maakt gebruik van de nieuwe 'Mesh' wifi technologie van Google: meerdere wifi punten werken samen voor een snelle en betrouwbare wifi dekking in je hele huis.

Wat is een Mesh-netwerk?

Een Mesh-netwerk is een groep routers die draadloos communiceren en één groot draadloos netwerk vormen.

Wat zijn de voordelen van een mesh-netwerk?

Flexibele dekking: er kunnen extra wifi-punten worden toegevoegd voor een betere dekking in moeilijk te bereiken plekken. Zelfherstellend: In een traditioneel wifi netwerk wordt de verbinding tussen je apparaten verstoord wanneer een router uitvalt. Dit is niet het geval in een mesh-netwerk. Wanneer een wifi toegangspunt wordt uitgeschakeld, wordt de communicatie eenvoudig doorgeschakeld naar een ander wifi toegangspunt. Opmerking: dit is alleen van toepassing als er een extra wifi punt is geïnstalleerd en niet als je primaire wifi punt (verbonden met je modem) offline gaat. Directe verbinding: Omdat alle wifi toegangspunten zijn verbonden, kunnen gegevens via meerdere verbindingen naar het modem verzonden worden - de snelste verbinding van punt A naar punt B wordt altijd gekozen.

Wat houdt de Voice Match-functie van de Google Nest Hub (2e generatie) in?

De Voice Match van Google Nest Hub (2e generatie) geeft meerdere personen toegang tot gepersonaliseerde overzichten video's afspraken enz. Dus de Google Nest Hub (2e generatie) weet met wie het communiceert.

Heb ik aparte boxen nodig om muziek af te spelen?

Nee de Google Nest Hub (2e generatie) heeft ingebouwde luidsprekers met volledig bereik.

Is Google Nest Hub (2e generatie) te integreren met andere Google Nest producten?

Google Nest Hub (2e generatie) werkt feilloos samen met alle Google Nest producten. Door het scherm van de Google Nest Hub (2e generatie) zijn de Google Nest producten die beschikken over een video functie goed weer te geven op de Hub.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.