9.1
Authorized reseller of Meer van Google Nest

Google Nest Mini (Gen. 2) 3-pack

3

€ 59,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Google Nest Mini - Slimme Speaker
Aantal:

3

€ 59,00
Aanpassen
€ 59,00

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 99,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Matter
Works with Hey Google

De voordelen van de Google Nest Mini 3-pack in één oogopslag:

 • Compleet entertainmentpakket
 • Je persoonlijke assistent in het dagelijks leven
 • 's Werelds kleinste smart home center
 • Compact entertainment pakket
 • Stream op je televisie
 • Gezinsvriendelijke hulpje
 • Matter & Thread border router

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Richard

Met de Google Nest Mini 3-pack haal je een compact entertainmentpakket in huis. Met heldere hoge tonen en een redelijk krachtige bas heb je zeker waar voor je geld. Met spraakbediening kun je talloze slimme apparaten uit het Google Nest-segment en diverse andere fabrikanten aansturen. En de persoonlijke assistent beantwoordt betrouwbaar vragen en helpt je met het organiseren van je dagelijks leven. Bovendien kun je het fraaie design aan de muur hangen.

Meer details
Productinformatie

 • Compact entertainmentpakket: De slimme speakers zijn meer dan alleen een stemassistent. Wifi geeft je toegang tot een verscheidenheid aan streaming diensten, waaronder Spotify, Google Play Music, YouTube Music en TuneIn. De kleine, krachtige luidsprekers zijn verbeterd ten opzichte van haar voorganger om een nog helderder, rijker geluid met meer bas te leveren.
 • Je persoonlijke assistent in het dagelijks leven: De Google Assistant is het perfecte hulpje in het dagelijks leven. Met toegang tot 's werelds grootste database, beantwoordt het al je vragen. Het herinnert je aan je afspraken, leest je berichten voor en zoekt desgewenst naar de weersverwachting.
 • 's Werelds kleinste smart home center: Met een diameter van minder dan tien centimeter is de Nest Mini uiterst compact. Achter de luidspreker bevindt zich echter een krachtig controlecentrum voor je slimme woning. De Google Assistant is compatibel met verschillende slimme apparaten. Je verbindt ze eenvoudigweg via de app en bestuurt ze met je stem via de taalassistent.
 • Stream op je televisie: Via de Google Nest Mini kun je ook je Chromecast beheren. Je kunt Netflix-video's of YouTube-video's van Chromecast eenvoudigweg met spraakopdrachten naar je tv streamen.
 • Gezinsvriendelijke hulpje: Gebruik het ouderlijk toezicht om de tijd die je kinderen op het scherm doorbrengen te beperken en inhoud te vergrendelen die voor hen ongeschikt is. Met meerdere Google Nest-speakers in huis kan het hele gezin eenvoudig van kamer naar kamer communiceren of elkaar spraakberichten sturen vanaf hun smartphones.
 • Thread border router en Matter-compatibiliteit: De Google Nest Mini maakt het mogelijk gebruik te maken van Thread-verbinding naast wifi. Hiermee creëer je een mesh-systeem waardoor je slimme apparaten ook direct met elkaar kunnen communiceren. De Nest Mini is een Thread border router waardoor tussenkomst van een bridge of hub niet nodig is en alle Thread-apparaten in het netwerk verbonden worden met het internet. Ook werkt de Nest Mini met de smart home standaard genaamd Matter, waarmee een brug wordt gelegd tussen verschillende smart home systemen.

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Richard
Installatie 10

Voeg gewoon je apparaten toe via de Google Home-app. Het enige wat je hoeft te doen is de luidspreker zelf te verbinden met je wifi en Google-account.

Productkwaliteit 9

De grootste database ter wereld maakt Google Assistant de beste taalassistent. De stevige behuizing is gemaakt van een hoog percentage gerecycled plastic voor meer duurzaamheid.

App/Software 9

De app biedt een brede keuze aan functies. Het geeft je een volledig overzicht van wat er in elke situatie aan de hand is. De gebruikersinterface is eenvoudig en intuïtief.

Functionaliteit 10

De luidspreker streamt muziek, organiseert je dagelijks leven en is tevens een controlecentrum voor je slimme woning.

Betrouwbaarheid 10

Dankzij meerdere hoge-resolutie microfoons werkt de spraakherkenning betrouwbaar en maakt zelfs onderscheid tussen verschillende gebruikers. Spraakcommando's zijn snel geïmplementeerd.

Ontwerp 8

Met een minimalistisch ontwerp past de luidspreker perfect in elk interieur.

Gegevensbescherming 9

Hoge beveiligingsstandaard en verificatie op meerdere niveaus.

Prijs-kwaliteit 8

De rijkdom aan functies in zo'n compact apparaat maakt de prijs onverslaanbaar.

Voeg gewoon je apparaten toe via de Google Home-app. Het enige wat je hoeft te doen is de luidspreker zelf te verbinden met je wifi en Google-account.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

AfmetingenDiameter: 9,8 cm, hoogte: 4,2 cm, kabellengte: 1,5 meter
Gewicht181 gram
ConnectiviteitWifi 802.11b/g/n/ac (2,4 GHz / 5 GHz)
Bluetooth 5.0
Thread (border router)
Matter
StroomvoorzieningNetstroom
Verpakkingsinhoud3x Google Nest Mini
3x Kabel
3x Installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Kan ik de microfoon van de Google Nest Mini 3-pack uitzetten?

Ja, er zit een schakelaar op de achterkant van de Google Nest Mini waarmee je de microfoons kunt uitschakelen.

Kan ik telefoneren met de Google Nest Mini?

Helaas is het niet mogelijk om een telefoongesprek te voeren via een smart speaker van Google. Toch zijn de mogelijkheden verder niet beperkt: je kunt namelijk wel contactpersonen bellen door Google hier opdracht voor te geven door een spraakopdracht. Google Assistant zal vervolgens de persoon bellen, via je smartphone. Hierbij kun je enkel gebruik maken van de microfoon op je telefoon, dus deze moet alsnog bij de hand liggen.

Met welke mobiele apparaten werkt de Google Nest Mini?

De Google Home app- en daarmee Google Assistant is compatibel met Android 4.4+ en iOS 9.1+.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie