9.1
Authorized reseller of Meer van Google Nest

Google Nest Hello + Google Nest Hub

Google Nest Hello videodeurbel

€ 279,00 € 229,95

1

€ 279,00 € 229,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Google Nest Hello - Slimme Videodeurbel

Google Nest Hello videodeurbel

€ 279,00 € 229,95
Aanpassen
Aantal:

1

€ 279,00 € 229,95

1

€ 89,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 89,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink € 0,00

€ 299,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
De camera resolutie is 1080p (Full HD).
1080p HD Camera
Geeft ook bij beperkt licht een goed beeld
Nachtzicht
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Ondersteunt Google Cast om muziek af te spelen.
Chromecast
Ondersteunt Spotify Connect om muziek af te spelen.
Spotify Connect
Kan draadloos communiceren met andere Bluetooth apparaten
Bluetooth
Naast het ontvangen van beeld en geluid op de smartphone, kun je via een smartphone ook met de persoon voor de camera praten.
2-richtings communicatie
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Gegevens kunnen veilig op internet opgeslagen worden, zodat u deze altijd en overal kunt ophalen.
Cloud-opslag
Het apparaat kan u op de hoogte brengen van vooraf bepaalde gebeurtenissen via e-mail, SMS of pushberichten in de smartphone app.
E-Mail/SMS/App Alarm
Het product is weerbestendig en kan buitenshuis worden gebruikt / gemonteerd.
Weerbestendig
Detecteert bewegingen
Bewegingsdetector
Eenvoudige Installatie

De Google Nest Hello laat je weten wie er voor de deur staat. Zo mis je geen enkele bezoeker en weet je wanneer je pakket aankomt. De deur cam kan het verschil tussen een persoon en een object detecteren en je vervolgens waarschuwen. Het grote display van de Google Nest Hub speelt de video's dag en nacht af met een hoge resolutie. De Google Assistant kondigt vervolgens de bekende gezichten met spraak aan.


De voordelen van de Google Nest Hello + Google Nest Hub in één oogopslag:

 • Dag en nacht beeld in HD
 • Handige notificaties en duidelijke antwoorden
 • Alarmeringsgebied
 • Bezoekersmelding
 • Slaapstand

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie

Met de Google Nest Hello en de Google Nest Hub krijg je een veelzijdige set in huis. We vonden het vooral leuk dat we een slaapstand konden instellen. In de slaapstand schakelt de slimme deurbel het geluid van de bel uit. Zo kun je in alle rust een dutje doen zonder dat de hond blaft of de baby wakker wordt. Een betrouwbaar pakket dat bescherming en veiligheid in je huis brengt.

Meer details
Productinformatie

 • Dag en nacht beeld in HD: Dankzij HD-resolutie met HDR zorgt de slimme videobel dag en nacht voor heldere beelden, zelfs onder moeilijke lichtomstandigheden. Speel ze scherp en duidelijk af op je smartphone of op het grotere scherm van de Google Nest Hub.
 • Slimme notificaties en duidelijke antwoorden: De Google Nest Hello informeert je over bezoekers en stelt je in staat om overal met hen te praten. De slimme deurbel wordt ook geleverd met vooraf ontworpen korte antwoorden. Dus geef je bezoekers ook berichten als je geen tijd heeft.
 • Alarmeringsgebied: De slimme deurcamera is intelligent genoeg om een persoon van een object te onderscheiden. Het waarschuwt je ook voor hun aanwezigheid wanneer de persoon niet aanbelt. Met het Nest Aware abonnement sla je de video-opnamen van de laatste 30 dagen op voor herhaling. Dit zorgt voor meer veiligheid.
 • Bezoekersmelding: In combinatie met de gezichtsherkenning van het Nest Aware abonnement kan de Google Nest Hello bekende van vreemde gezichten onderscheiden. De Google Nest Hub kondigt dan je bekende bezoekers aan via de speaker met hun naam.
 • Slaapstand: Als je niet gestoord wilt worden, stel je gewoon de slaapstand in. Hierdoor wordt de bel gedurende een geselecteerde periode uitgeschakeld.
 • Smart home controle op een centraal punt: De Google Nest Hub heeft een handig display dat het eenvoudig maakt om al je smart home apparaten centraal te beheren. De spraakassistent stelt je in staat om dezelfde controle over je huis te hebben, alleen met je stem.

Google Nest Hello + Google Nest Hub in actie

Met de slimme video-intercom deurbel van Google Nest breng je veiligheid en comfort bij je voordeur. De ingebouwde 4:3 camera met HDR en nachtzicht geeft mensen in ware grootte weer en scherpte in alle lichtomstandigheden. Met een Nest Aware abonnement geeft de deurbel ook aan of ze bekend zijn of niet. De functie "Spreken en luisteren in HD-kwaliteit" onderdrukt achtergrondgeluiden en vermindert de echo-effecten. Zo hoor je alles luid en duidelijk en kun je met je bezoekers communiceren.

Video naar smartphone en Google Nest Hub

Zoals je van Google gewend bent, is het ontwerp van de Google Nest Hello eenvoudig maar stijlvol. De installatie is zo doorlopen. Omdat je de Google Nest deurbel permanent van stroom voorziet heb je geen problemen met batterijen. Het video systeem in combinatie met het Nest Aware abonnement stelt je in staat om opnames tot 30 dagen ononderbroken af te spelen. Via de app ontvang je een pushbericht waarmee je vervolgens de beelden op je Google Nest Hub kunt bekijken. Als je bijvoorbeeld aan het koken bent, kondigt de Google Nest Hub het bezoek van je buren aan via de luidspreker en toont je de opname van de video deurbel op het 7-inch scherm.


Het pakket van de Google Nest Hello en Google Nest Hub is een uitstekend begin voor meer veiligheid en comfort in je smart home. De slimme deurbel zorgt ervoor dat je weet wat er voor je deur gebeurt. Intussen kun je met de slimme spraakassistent van de Google Nest Hub al je slimme thuisapparaten in één dashboard bedienen. Voeg andere Google Nest Series-producten toe aan het systeem en beveilig een nog uitgebreidere smart home.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 8

Voor het installeren van de deurbel is duidelijk geen expert nodig, maar er is wel wat gereedschap vereist. Hierna zal de Google Nest Hub binnen enkele minuten bruikbaar zijn.

Productkwaliteit 10

Google Nest speelt een grote rol in de luxe klasse van smart home. Deze set past wat dat betreft ook perfect in het straatje.

App/Software 9

De app biedt een brede keuze aan functies. Het geeft je een volledig overzicht van wat er in elke situatie aan de hand is. De gebruikersinterface is eenvoudig en intuïtief.

Functionaliteit 10

De Google Nest Hub is de slimme allrounder voor thuis, van waaruit je je hele huis centraal kunt beheren.

Betrouwbaarheid 10

De slimme deurbel van Google Nest is absoluut betrouwbaar en eenvoudig te bedienen. Het zorgt voor een gevoel van veiligheid en zekerheid.

Ontwerp 10

Google Nest doet het altijd goed op gebied van design. De producten zien er in elke situatie stijlvol uit.

Gegevensbescherming 8

Hoge beveiligingsstandaard en verificatie op meerdere niveaus.

Prijs-kwaliteit 9

Met deze set breng je een uitgebreide veiligheid starter set in je smart home. Met een abonnement kun je zelfs extra functies toevoegen.

Voor het installeren van de deurbel is duidelijk geen expert nodig, maar er is wel wat gereedschap vereist. Hierna zal de Google Nest Hub binnen enkele minuten bruikbaar zijn.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

AfmetingenGoogle Nest Hello: 11,7 x 4,3 x 2,6 cm
Google Nest Hub: 11,8 x 17,85 x 6,73 cm
GewichtGoogle Nest Hello: 122 g
Google Nest Hub: 480 g
EANGoogle Nest Hello: 813917020975
Google Nest Hub: 842776107268
VerbindingGoogle Nest Hello: 802.11b/g/n (2,4 GHz) wifi; ondersteunt WEP-, WPA- en WPA2-codering - 802.15.4 (2,4 GHz) - bluetooth Low Energy
Google Nest Hub: wifi 802.11b/g/n/ac (2,4 GHz/5 GHz) voor hoogwaardige streaming, bluetooth ondersteuning.
StroomvoorzieningGoogle Nest Hello: 16V AC-24V AC; vereist een 10VA-transformator en een bedrade deurbel
Google Nest Hub: 1,5 m netsnoer.
Vermogen [W]Google Nest Hub: Stand-by: 2,5 watt. Gemiddeld: 4,5 watt. Maximaal: 15 Watt
Inhoud doosGoogle Nest Hello: Nest Hello video deurbel, stroomkabel, gereedschap, raamsticker, montageplaat, verlengkabel, muurbeugels, schroeven, handleiding
Google Nest Hub: Google Nest Hub, stroomvoorziening, handleiding, veiligheids- en garantiegegevens.
Installatie
FAQs
Moet ik de Google Nest Hello aansluiten op stroom in mijn huis als ik alleen de camera wil gebruiken?

De Google Nest Hello heeft een permanente stroombron nodig. Sluit hem dus aan op de kabels die naar de transformator en de deurbel leiden. Check voor installatie of je huidige stroomvoorziening geschikt is voor de Google Nest Hello. Dit kan hier: https://nest.com/support/article/How-to-install-your-Nest-Hello-video-doorbell.

Heb ik snel internet nodig voor het gebruik van de Google Nest Hello?

Meer informatie over de vereisten voor de snelheid van het internet vind je hier: https://nest.com/support/article/How-much-bandwidth-will-Nest-Cam-use.

Hoe verbind ik de Google Nest Hello met de Google Nest Hub?

De verbinding wordt gemaakt via de Google Nest Hub. Van daaruit kun je apparaten toevoegen die compatibel zijn met Google Assistant.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.