8.6
Authorized reseller of Meer van Google Nest

Google Nest Cam Indoor + Philips Hue White E27 Bluetooth Lamp 2-pack

1

€ 139,99 € 99,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 139,99 € 99,00

1

€ 29,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 29,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 119,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Het product kan gesynchroniseerd worden met andere lampen. Zo kan je bijvoorbeeld vooraf ingestelde lichtcombinaties bij meerdere lampen afspelen
Lichtscenario
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Kan worden bestuurd via een PC/Browser.
Web App
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
De camera resolutie is 1080p (Full HD).
1080p HD Camera
Lampen kunnen direct of via slimme stekkers worden aangestuurd volgens een schema.
Lichtschema's
Geeft ook bij beperkt licht een goed beeld
Nachtzicht
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
De camera kan op afstand worden gedraaid om de invalshoek te wijzigen (bijvoorbeeld op een smartphone).
Beweegbare Camera
Kan draadloos communiceren met andere Bluetooth apparaten
Bluetooth
Naast het ontvangen van beeld en geluid op de smartphone, kun je via een smartphone ook met de persoon voor de camera praten.
2-richtings communicatie
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Gegevens kunnen veilig op internet opgeslagen worden, zodat u deze altijd en overal kunt ophalen.
Cloud-opslag
Het apparaat kan u op de hoogte brengen van vooraf bepaalde gebeurtenissen via e-mail, SMS of pushberichten in de smartphone app.
E-Mail/SMS/App Alarm
Kan een alarmtoon laten klinken.
Alarm
Detecteert bewegingen
Bewegingsdetector
Eenvoudige Installatie

De voordelen van Google Nest Cam Indoor + Philips Hue White E27 Bluetooth Lamp 2-pack in één oogopslag:

 • Automatische in- en uitschakeling
 • Tijdschema's instellen
 • Laag in energieverbruik
 • Full-HD sensor
 • Intercom functie
 • Magnetisch te bevestigen

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

Een veilig en verantwoord gevoel. Deze bundel is een leuke toevoeging aan jouw smart home. Beide producten zijn integreerbaar met Google Assistant en kunnen op deze manier slim samenwerken. Met behulp van de aanwezigheidssimulatie in de Google Nest Cam Indoor, kan worden gemonitord wanneer jij wel of niet thuis bent. Op het moment dat de camera opmerkt dat er niemand thuis is, kunnen de lichten automatisch worden uitgeschakeld. Ook zullen de lichten automatisch inschakelen wanneer er beweging in huis gesignaleerd wordt; super handig!

Meer details
Productinformatie

 • Automatische in- en uitschakeling: Door het koppelen van de Google Nest Cam Indoor aan de Philips Hue White E27 Bluetooth Lamp 2-pack, heb jij de mogelijkheid lampen enkel te laten branden wanneer er daadwerkelijk iemand in huis aanwezig is. Zo vergeet je nooit meer het licht uit te zetten!
 • Zet inbrekers op het verkeerde been: Wanneer je voor langere tijd je huis verlaat en het toch wil laten lijken alsof er iemand thuis is, dan is de tijdschema-functie iets voor jou. Met dank aan deze functie kan wanneer jij maar wilt het licht branden als jij er niet bent. Zo verminder je de kans op inbraakpogingen.
 • Zuinig qua energie: De lampen hebben het energielabel A+ en verbruiken maar een fractie van de energie die een traditionele lamp verbruikt. Bespaar en geniet tegelijkertijd van alle functies van de Philips Hue lampen.
 • Technisch bedreven camera: Uitgerust met een Full HD-sensor neemt de Nest Cam Indoor beelden op in gedetailleerde 1080p. Je kunt dus snel inzoomen om details beter te herkennen. Met de 130° groothoeklens wordt de hele kamer vastgelegd en dankzij de geïntegreerde nachtzicht modus zelfs in het donker.
 • Blijf altijd in contact: Communiceer onderweg met huisdieren of familieleden. De Nest Cam reageert zowel op beweging als op geluid. Schakel direct naar een melding in de live-afbeelding en vestig de aandacht op jezelf.
 • Clip and go: De compacte beveiligingscamera van Google Nest heeft een magnetische basis en is hierdoor eenvoudig overal te plaatsen. Je kunt deze dus gewoon op een commode plaatsen of rechtstreeks aan de koelkast bevestigen.

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 9

Beide producten zijn eenvoudig te installeren. Draai de lampen simpelweg in een fitting en installeer via de app. De camera heeft een magnetische basis en kan dus rechtstreeks worden bevestigd aan een magnetisch oppervlak.

Productkwaliteit 9

De camera beschikt over 1080p opname van 130° groothoeklens en acht infraroodsensoren voor gedetailleerd nachtzicht. Het geluid kan soms een beetje zacht zijn. De lampen zijn erg zuinig(A+) en hebben een standaard E27 fitting.

App/Software 8

De Google Nest app heeft de basisfuncties. Het wordt pas echt uitgebreid met het abonnement. Die biedt alarmgebieden, gezichtsdetectie, video-opnames tot 30 dagen en time-lapses. De Philips Hue app beschikt daarentegen over iedere functie die je maar k

Functionaliteit 8

De camera biedt bewegingsdetectie, nachtzicht, Full HD video-indeling en een brede kijkhoek. Zonder abonnement kun je de videogeschiedenis van de laatste 3 uur bekijken, meldingen ontvangen en de microfoon gebruiken.

Betrouwbaarheid 9

Producten functioneren afzonderlijk van elkaar goed en zijn betrouwbaar. Ook na het integreren van de twee producten in jouw home systeem werken deze slim samen en functioneren naar verwachting.

Ontwerp 10

De camera is slank, compact en stijlvol. Het zwarte ontwerp is zeer goed gekozen. Kan handmatig worden gekanteld en geroteerd. De magnetische basis stelt je ook in staat om hem verticaal te bevestigen. De lampen zijn hiernaast simplistisch en onopvalle

Gegevensbescherming 8

Google Nest gegevens worden gecomprimeerd en gecodeerd naar de cloud verzonden. Servers zijn beschikbaar in de VS en Ierland en werken volgens de richtlijnen van de Europese wetgeving.

Prijs-kwaliteit 8

Een set waarmee je je verlichting en beveiliging in één klap slimmer maakt. En dat voor een mooi prijsje!

Beide producten zijn eenvoudig te installeren. Draai de lampen simpelweg in een fitting en installeer via de app. De camera heeft een magnetische basis en kan dus rechtstreeks worden bevestigd aan een magnetisch oppervlak.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Google Nest Cam Indoor - Bewakingscamera

Productafmetingen7,3 x 7,3 x 11,4 cm
Gewicht213 gram
CameraSensor (1/3 inch, 3 megapixels) met miljoenen kleuren en 8x digitale zoomlens
VideoTot 1080p (1920 x 1080) bij 30 fps H.264-codering
Geluid en verlichtingLuidspreker, microfoon, RGB-LED
ConnectiviteitWifi 802.11 b/g/n 2,4 GHz of 5 GHz, (ondersteuning voor WEP, WPA-WPA2-codering vereist), Bluetooth Low Energy (BLE)
VeiligheidAES 128 Bit met TLS/SSL
StroomvoorzieningVermogen input: 100-240V AC 0,2 A, voedingsuitgang: 5V DC 2,0 A, camera ingangsvermogen: 5V DC 1,0 A
Werkingstemperatuur0 tot 40 ° C
Inhoud verpakkingNest Cam Indoor Beveiligingscamera, standaard, USB-kabel, voedingsadapter, muurbevestiging, schroeven, handleiding

Philips Hue White E27 Bluetooth 2-pack - Ledlampen

Productafmetingen61 x 61 x 112 mm
Gewicht109 g
VerbindingBluetooth, ZigBee
StroomvoorzieningNetstroom 220 - 240 V
VermogenMaximaal 9 W
Levensduur25.000 uur
EnergielabelA+
FittingE27
Kleurtemperatuur:2700 Kelvin
Garantie2 jaar
Installatie
FAQs
Met welke apparaten kan ik de Google Nest Cam Indoor koppelen?

De Google Nest Cam Indoor is compatibel met alle andere Google Nest Cams. Hij werkt ook in combinatie met de Philips Hue LIGHTIFY van de Osram Smart Garden Hub en de IFTTT-app.

Ik ontvang geen e-mailmeldingen. Hoe komt dit?

Zorg ervoor dat het ontvangen van meldingen in de app en op je smartphone is ingeschakeld. Controleer ook of de e-mails zich mogelijk in de spamfolder bevinden.

Hoe kan ik de camera lens reinigen?

Net als elk ander apparaat kan de cameralens van de Google Nest Cam Indoor na lange tijd vuil worden. Gebruik in dit geval een lichte pluisvrije doek. Lenzenvloeistof en cameralens doeken zijn hier ideaal voor.

Heb ik een Philips Hue Bridge nodig voor de Philips Hue White E27 Bluetooth Ledlamp?

Je hebt niet per se een Philips Hue Bridge nodig voor de Philips Hue White E27 Bluetooth Ledlamp. Je kunt de lamp eenvoudig via bluetooth of met een Dimmer Switch bedienen. Het is wel mogelijk om de lamp in een bestaand Hue systeem met Hue Bridge te integreren.

Is het mogelijk om de Philips Hue White E27 Bluetooth Ledlamp via Siri of Apple HomeKit te besturen?

Dat is mogelijk maar daarvoor moet je wel de lamp met een Hue Bridge verbinden.

Wat is het verschil tussen Hue White en Hue White Ambiance?

Bij Hue White Ambiance lampen kun je naast vloeiend dimmen ook kiezen uit 50.000 wittinten. De Hue White lampen hebben daarentegen een vaste kleurtemperatuur.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.