8.9
Authorized reseller of Meer van eve

Eve Thermo (2020) 6-pack - Slimme Radiatorknop

6

€ 79,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Eve Thermo - Radiator-Thermostaat met scherm & aanraakpaneel
Aantal:

6

€ 79,95
Aanpassen
€ 79,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 409,95 Incl. btw

  • Levertermijn: 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Apple HomeKit

Zes Eve Thermo's in een pakket. Deze slimme radiatorthermostaten zijn compatibel met Apple HomeKit en werken optimaal in je smart home verwarmingssysteem.


Alle voordelen van de 6x Eve Thermo in één oogopslag:

  • Intelligente schema's
  • Verwarming door middel van geofencing
  • Handmatige app of spraakbesturing

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Deze set biedt in totaal zes slimme radiatorthermostaten en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Vooral omdat je geen bridge nodig hebt. Na een korte installatie wordt de verwarming via spraakcommando's van de app of volgens intelligente schema's bediend. Erg handig en je bespaart ook nog eens op energie.

Meer details
Productinformatie

  • Het HomeKit-principe: HomeKit staat voor twee dingen - eenvoudige bediening en betrouwbare compatibiliteit. Voor afstandsbediening en andere functies heb je een AppleTV van tvOS 11 of hoger nodig of een iPad van iOS 11 of hoger die is ingesteld om te werken als basisstation.
  • Ook zonder basisstation: Ook zonder een controlecentrum zijn schema's en handmatige bediening via de app of Siri mogelijk. Je moet echter binnen het bluetooth-bereik (tien meter) van de betreffende Eve Thermo zijn.
  • Weekprogramma: Stel voor elke thermostaat een individueel weekprogramma in. Het weekprogramma is verdeeld in verwarmingstijden voor maandag-vrijdag en weekends. Uitschieters zoals feestdagen of vakanties kunnen in de kalender worden aangegeven.
  • Open-raam functie: Energiebesparing is mogelijk door de verschillende functies en niet alleen door het gebruik van verschillende schema's. De open-raam functie detecteert een sterke temperatuurdaling en verlaagt de verwarming overeenkomstig. Alles werkt nog nauwkeuriger met gekoppelde raamsensoren.
  • Statistieken in de app: Om te voorkomen dat je het overzicht verliest, kunnen dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse statistieken worden opgevraagd in de app. Zo kun je zien waar optimalisatie nodig is.

6x Eve Thermo in actie

De verwarming hoeft 's avonds niet aan te staan om het bad 's morgens voor te verwarmen. Met de Eve Thermo set vergeet je nooit meer om de verwarming uit te schakelen. Bespaar energie op een slimme manier: plan de verwarming van de ruimtes volgens je gebruikelijke schema voordat (optioneel) geofencing detecteert wanneer je het huis verlaat en vervolgens de verwarming in op een lager stand zet (optioneel). Ben je vergeten de verwarming uit te schakelen? Eve Thermo kan ook onderweg worden bediend met een controlecentrum, de verwarming gaat automatisch op een lagere stand wanneer er ventilatie is.

In je hele woning slimme verwarming

Het pakket biedt volop comfort, ook voor radiatorthermostaten. Eve Thermo verwarmt voor en verwarmt wanneer het wordt geactiveerd door andere HomeKit-sensoren of op basis van je locatie. Het is heel prettig dat je de gewenste temperatuur precies kunt bereiken. Het is niet te koud en het wordt niet meer dan nodig verwarmd. Voor de basisfuncties heb je geen bridge nodig.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 10

Tijdens de installatie is het niet nodig om te ventileren of water af te voeren. Ook beginners kunnen het product gemakkelijk aansluiten.

Productkwaliteit 10

De Eve Thermo is compatibel met alle gangbare radiatoren. Door middel van de meegeleverde adapterringen kun je hem op nagenoeg iedere radiator schroeven.

App/Software 8

Het minimalistische drop-down menu is eenvoudig te navigeren en nieuwe apparaten kunnen snel worden toegevoegd met de plus-knop.

Functionaliteit 9

Met deze set upgrade je zes radiatoren. Je hebt toegang tot tijdschakelaars, verbruiksstatistieken en handmatige bediening via de app en Siri.

Betrouwbaarheid 9

De bluetooth-besturing zonder controlecentrum is verrassend stabiel, zelfs op grote afstanden (tot 10 meter).

Ontwerp 9

De Eve Thermo heeft een zeer futuristisch ontwerp. Het kleine led-display voor het aflezen van de temperatuur is erg handig.

Gegevensbescherming 8

Bluetooth wordt beschouwd als een veilige verbinding en wordt steeds populairder.

Prijs-kwaliteit 8

De set hoeft niet per se in combinatie met een controlecentrum te worden gebruikt. Bijkomend voordeel is de geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Tijdens de installatie is het niet nodig om te ventileren of water af te voeren. Ook beginners kunnen het product gemakkelijk aansluiten.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen8,5 x 5,4 x 6,7 cm
Artikelgewicht130 g
Stroomvoorziening2 x AA-batterijen (meegeleverd)
Compatibele radiator ventielM 30 x 15
Inbegrepen adaptersDanfoss RA, Danfoss RAV, Danfoss RAVL
CompatibiliteitSmartphone: iOS vanaf 11.2, Central: iOS vanaf V. 11 of tvOS vanaf V. 11.
Omvang van de levering6x Eve Thermo, adapterringen, batterijen, 1x gebruikshandleiding
Installatie
FAQs
Waarom kun je de Eve Thermos niet op afstand bedienen zonder een hub of bridge?

De Eve Thermo heeft geen toegang tot een wifi verbinding zonder een hub of bridge.

Waar kan ik de statistieken vinden?

De statistieken zijn alleen te vinden in de Eve-app.

Hoe kan ik zien of een van de batterijen van de Eve Thermo bijna leeg is?

Wanneer de batterij bijna leeg is, ontvang je een app-melding.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie