8.9
Authorized reseller of Meer van Arlo

Arlo VMC2330 Essential Spotlight Camera 3-pack

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 399,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 369,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

Beveilig je buitenruimte dag en nacht, het hele jaar door met de Arlo VMC2330 Essential Spotlight Camera 3-pack. De HD beelden die de camera's opnemen kun je in de Arlo app op je smartphone of tablet bekijken. Pushmeldingen stellen je meteen op de hoogte als er een beweging wordt gedetecteerd.


De voordelen van de Arlo VMC2030 Essential Spotlight Camera 3-pack in één oogopslag:

 • 1080p HD-video
 • Nachtzicht in kleur
 • Weerbestendig
 • Tweerichtingscommunicatie
 • Ontvang pushmeldingen

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Annemarie

Beveilig in één klap je hele buitenruimte met deze 3-pack van de slimme Arlo VMC2330 Essential Spotlight Camera's. Elke camera heeft een kijkhoek van 130° en het is dus mogelijk om een volledig overzicht te krijgen van alles wat er om je huis gebeurt. De camera's zijn waterdicht en kunnen temperaturen van -20 °C tot 45 °C aan en je kunt ze dus het hele jaar door buitenshuis gebruiken. De meest indrukwekkende functie is het nachtzicht in kleur, dat ervoor zorgt dat je ook 's nachts haarscherp beeld hebt.

Productinformatie

 • 1080p HD-video: Leg alle details vast met haarscherpe opnames in Full HD.
 • Nachtzicht in kleur: Ook 's nachts behoud je het overzicht (tot op 7,5 meter afstand) dankzij nachtzicht in kleur en ingebouwde leds.
 • Weerbestendig: De camera is waterdicht en is functioneel bij temperaturen tussen -20 °C en 45 °C.
 • Tweerichtingscommunicatie: Via de ingeïntegreerde speaker en microfoon kun je tegen degene voor de camera praten en zij tegen jou.
 • Ontvang pushmeldingen: Wanneer er een beweging wordt gedetecteerd, word je meteen op de hoogte gesteld door middel van een pushmelding.

Arlo VMC2030 Essential Spotlight Camera 3-pack in actie

De Arlo VMC2030 Essential Spotlight Camera's zijn meer dan alleen camera's. Je huis is extra veilig dankzij de ingebouwde sirene en speaker waarmee je ongewenste gasten kunt afschrikken. Bovendien nemen de camera's ook 's nachts haarscherp beeld op, zodat niks je ontgaat.

Slimme features

De camera's zijn compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant waardoor je de Arlo VMC2030s ook via spraakbesturing kunt bedienen. Wanneer je een Arlo Smart abonnement neemt, krijg je toegang tot een paar extra functies. Je kunt dan Activity zones instellen zodat je alleen een melding krijgt wanneer er iets in die zones gebeurt. Dit kan handig zijn als de straat voor je huis in beeld is. Daarnaast kan de Advanced AI-technologie je specifieke notificaties geven afhankelijk van of er een auto, persoon of dier wordt gedetecteerd.


De installatie is eenvoudig. Je hoeft maar drie schroeven vast te maken, de camera's te verbinden met de app en je kunt al aan de slag. Voor de plaatsing van de slimme beveiligingscamera's hoef je geen rekening te houden met de afstand tot een stopcontact, ze werken namelijk op een batterij.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Annemarie

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productgewicht331 g
Afmetingen89 x 52 x 78,4 mm
Video1080P (H.264)
12x digitale zoom
Bedrijfstemperatuur-20 °C tot 45 °C
Kijkhoek130°
VerbindingWifi
Garantie1 jaar
Installatie
FAQs
Heb ik een abonnement nodig om de beelden van de Arlo VMC2030 Essential Spotlight Camera 3-pack te kunnen bekijken op mijn smartphone?

Je hebt geen abonnement nodig om de beelden van de Arlo VMC2030 Essential Spotlight Camera 3-pack live te kunnen bekijken op je smartphone. Je kunt de beelden echter niet in de cloud bewaren zonder een abonnement. Deze is te verkrijgen vanaf €2,79 per maand.

Hoe wordt de Arlo VMC2030 Essential Spotlight Camera 3-pack van stroom voorzien?

De Arlo VMC2030 Essential Spotlight Camera's hebben een ingebouwde accu die af en toe opgeladen dient te worden met de meegeleverde voedingskabel.

Hoelang duur de Arlo Smart proefperiode?

De proefperiode van Arlo Smart, waarmee je bijvoorbeeld beeldmateriaal in de cloud kunt opslaan en toegang krijgt tot geavanceerde AI, duurt 3 maanden.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie