9.0
Authorized reseller of Meer van Withings

Withings Steel HR 36mm Wit en Rosé Goud - Smartwatch

Aanbevolen verkoopsprijs € 199,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 199,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

De Withings Steel HR is meer dan alleen een sporthorloge. Naast het elegante ontwerp in rosé goud met witte wijzerplaat, is de smartwatch je assistent tijdens sportieve activiteiten. De wijzerplaat heeft ook een digitaal display dat de belangrijkste waarden laat zien. Een volledig overzicht is beschikbaar in de app.


Alle voordelen van de Withings Steel HR in één oogopslag:

 • Hartslag tijdens al je activiteiten
 • Automatische herkenning van activiteiten
 • Meer dan 25 dagen batterijduur
 • Meting van je slaapcyclus
 • Aan één blik genoeg
 • Waterdicht tot 50 meter

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie

De Withings Steel HR Wit/Rosé Goud is een echte blikvanger door zijn elegante ontwerp en functionaliteit. Van stappen- en calorieteller, wekker en hartslagmeting tot de slaap-tracker en het uitgebreide meldingsscherm. Alles wat je nodig hebt is inbegrepen in dit horloge. Bovendien is de smartwatch volledig waterdicht tot een waterdiepte van 50 meter en gaat de batterij 25 dagen mee. Dit slimme horloge bevordert zowel je gezondheid als je dagelijkse fitheid.

Meer details
Productinformatie

 • Hartslag tijdens al je activiteiten: Met behulp van de innovatieve PPG-technologie meet de Withings Steel HR continu je hartslag.
 • Automatische herkenning van activiteiten: De smartwatch kan meer dan tien verschillende activiteiten onafhankelijk van elkaar herkennen en opslaan in de app. Deze omvatten bijvoorbeeld hardlopen, zwemmen, tafeltennis of volleybal.
 • Meer dan 25 dagen batterijduur: De Withings Steel HR overtuigt met een bovengemiddelde batterijduur van 25 dagen. Hierna wordt de energiebesparende modus gebruikt. Hiermee kan de Smartwatch nog 20 dagen met beperkte functies worden gebruikt.
 • Meting van je slaapcyclus: De smartwatch is uitgerust met een slaap-tracking functie. Met behulp van de automatische slaapanalyse kun je je slaapcycli, wektijden en de respectieve slaapduur inzien. Dit helpt om je slaapgedrag permanent te verbeteren.
 • Aan één blik genoeg: Het digitale scherm van het horloge toont achtereenvolgens alle belangrijke waarden. Krijg in één oogopslag informatie over je hartslag, het aantal genomen stappen, afgelegde afstand of verbrande calorieën.

De Withings Steel HR in actie

De Withings Steel HR is een echte innovatie onder de activity trackers, omdat het continu en betrouwbaar je hartslag meet. In de gratis smartphone-app worden alle meetresultaten vervolgens duidelijk weergegeven.


Intelligent en energiebesparend

Om te voorkomen dat de batterij tijdens je slaap teveel wordt belast, is de klok uitgerust met twee verschillende modi: de Work-Out-modus en de Smart-modus. Zodra het horloge een lopende activiteit detecteert, wordt de trainingsmodus automatisch geactiveerd en wordt je hartslag om de paar seconden gemeten door het horloge. Als je niet aan het sporten bent, staat het horloge in de slimme modus. Hier zijn de metingen beperkt tot regelmatige intervallen van ongeveer tien minuten. Op basis van deze metingen wordt een dagelijkse trend gecreëerd en geïllustreerd in de vorm van een handige hartslaggrafiek. De handmatige overschakeling naar de trainingsmodus is ook mogelijk, hiervoor houd je de zijknop ingedrukt.


Het ingebouwde digitale display van de Withings Steel HR geeft alle gemeten gegevens weer, zoals hartslag, aantal stappen of afgelegde afstand. Bovendien worden hier verschillende smartphone meldingen zoals oproepen, sms of agenda-items weergegeven. Overigens kan de smartwatch ook als wekker fungeren door te trillen wanneer het alarm van de smartphone afgaat.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

Starten met het gebruik van de Withings Steel HR is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is de app installeren en het horloge via bluetooth koppelen met je smartphone.

Productkwaliteit 9

De hoogwaardige en bovendien waterdichte behuizing van de smartwatch zorgt voor een lange levensduur.

App/Software 8

Dankzij de doordachte lay-out is de app zeer duidelijk. Vooral de automatische schema's van je hart gezondheid zijn makkelijk af te lezen. De app is beschikbaar voor Apple en Android.

Functionaliteit 10

Geweldige functionaliteit. Onder andere geïntegreerd: hartslagmeting, stap- en calorieteller, wekker, slaapanalyse en smartphone meldingen.

Betrouwbaarheid 9

Door de lange levensduur van de batterij blijft de smartwatch nog 20 dagen in de slaapstand, zelfs nadat de normale levensduur van de batterij is verstreken.

Ontwerp 10

Deze speciale versie van de Withings Steel HR overtuigt met een mooie combinatie van witte wijzerplaat en componenten in rosé goud.

Gegevensbescherming 8

Om het apparaat aan je smartphone te kunnen koppelen, hoef je slechts enkele gegevens te registreren. Je moet je voornaam, achternaam en geboortedatum invullen.

Prijs-kwaliteit 9

Een smartwatch met een breed scala aan functies tegen een eerlijke prijs.

Starten met het gebruik van de Withings Steel HR is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is de app installeren en het horloge via bluetooth koppelen met je smartphone.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenDoorsnede 36 mm, band 18 mm
Gewicht39 gram
StroomvoorzieningGeïntegreerde batterij, met tot 25 dagen batterijduur
Waterbestendigheid5 ATM
TypeSmartwatch
Inhoud doos1x Withings Steel HR wit en rosé goud, 1x silliconen band, 1x laadkabel, 1x installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Wat is het grootste verschil met de Withings Steel?

Het verschil met de Withings Steel is de hartslagmeting. Maar de ingebouwde batterij is ook een aanzienlijke verbetering ten opzichte van het vorige model.

Is de Withings Steel HR waterdicht?

Ja, de Withings Steel HR heeft een waterdichtheid van 5 ATM en kan daarom worden gedragen onder de douche, in de regen of tijdens het zwemmen.

Hoe werkt de communicatie tussen Withings Steel HR en de smartphone?

De communicatie en gegevensoverdracht van de twee apparaten verlopen via bluetooth. Maar een stabiele bluetooth-verbinding tussen de twee apparaten op elk moment van de dag is niet nodig, omdat de smartwatch bijvoorbeeld de gegevens ook aan het einde van de dag kan verzenden.

Welke informatie geeft het digitale scherm weer?

Het digitale scherm geeft de volgende informatie weer: continue hartslag, aantal stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën, alarmtijd en smartphone-meldingen (sms, oproepen en kalenderherinneringen). Verbinding met je smartphone is echter nodig voor de smartphone meldingen.

Hoe kan de Withings Steel HR Smartwatch hartslag meten?

Withings maakt gebruik van PPG-technologie. Deze technologie maakt gebruik van door de huid overgedragen licht om pulsschommelingen in de bloedstroom in de bloedvaten te meten. Hiermee kan de hartslag worden bepaald.

Hoe laad ik mijn Withings Steel HR op?

De Withings Steel HR kan worden opgeladen met de meegeleverde magnetische kabel.

Valt de Withings Steel HR automatisch uit nadat de batterijduur van 25 dagen is verstreken?

Nee, de levensduur van de batterij is 25 dagen, maar dan schakelt hij automatisch over naar de energiebesparende modus en kan hij nog 20 dagen worden gebruikt als klok met tijd, met stap- en slaapmeting. Alleen de hartslag wordt niet langer gemeten in deze energiebesparende modus.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.