8.8
Authorized reseller of Meer van TP-Link

TP-Link Deco XE75 3-pack - Mesh wifi-systeem

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 499,90

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 499,90 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa

De voordelen van de TP-Link Deco XE75 3-pack in één oogopslag:

 • Wifi 6E met 510m2 bereik
 • Nieuwe 6GHz frequentie
 • AI-mesh-netwerk en tri-band snelheid
 • Beveiliging via TP-Link HomeShield
 • Compatibel met iedere modem en provider
 • Tot 200 apparaten verbinden
 • Integratie in Amazon Alexa

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Voor wie de allersnelste en meest betrouwbare wifi in huis wilt halen is de TP-Link Deco XE75 3-pack zonder twijfel een aanrader. De communicatie via de nieuwe 6GHz frequentie in combinatie met het betrouwbare mesh-netwerk maakt dit een set van de bovenste plank. Met talloze functies die je internet zo snel mogelijk maken, zelfs uniek aangepast op de omgeving. Artificial Intelligence in de wifirouters is een absoluut hoogtepunt.

Meer details
Productinformatie

 • Stabiel wifi 6E-netwerk met groot bereik: Wifi 6E werkt op dezelfde manier als wifi 6, maar communiceert via een andere frequentie. De TP-Link Deco XE75 functioneert in een mesh-netwerk en kan hierdoor een bereik halen tot wel 510m2 meter. Zo ben je in een groot gebied voorzien van razendsnel internet.
 • Communicatie via 6GHz frequentie: De nieuwe 6GHZ frequentie zorgt ervoor dat je wifi netwerk communiceert via een nieuwe, snellere frequentieband. Deze slimme routers communiceren in de frequentieband van 5.925 GHz tot 7.125 GHz. Hierdoor heb je geen last van andere apparaten die communiceren via hetzelfde kanaal en zorgen voor een onderbreking of vertraging van je verbinding. Dit leidt tot minder vertragingen en hogere snelheden.
 • Snelheden tot wel 2402Mbps: De ultrasnelle wifi routers kunnen snelheden bereiken tot wel 2402Mbps. Dat komt onder andere door de AI-gestuurde mesh-technologie. De zelflerende ingebouwde software stelt de verbinding samen op de best mogelijke manier afgestemd op een unieke omgeving zoals jouw woning. Denk bijvoorbeeld aan de dikte van de muren of zelfs de plaatsing van je magnetron.
 • Veiligheid voorop met TP-Link HomeShield: Met het gratis basis-abonnement heb je toegang tot de basis functies van TP-Link HomeShield en ben je al uitgebreid beschermd. Ontvang wekelijks rapporteren, beheer gebruikersrechten voor bijvoorbeeld je kinderen en geef voorrang aan bepaalde apparaten in je netwerk. Met het Pro-abonnement krijg je toegang tot nog uitgebreidere beveiliging. Raadpleeg de FAQ's voor de belangrijkste verschillen.
 • Universele wifi router: De universele TP-Link Deco XE75 werkt samen met iedere internetprovider en modem. Je hoeft je dus niet druk te maken dat de routers niet geschikt zijn voor het abonnement van jouw provider. Uiteraard hangt de snelheid van je internet af van het pakket dat jij hebt bij je internetprovider; sneller dan de maximumsnelheid in je abonnement zal het door deze routers niet worden.
 • Verbind tot wel 200 verschillende apparaten: De TP-Link Deco XE75 is geschikt voor grote huishoudens of kantoren tot aan een beperkt aantal werknemers. Je kunt namelijk tot 200 verschillende apparaten aansluiten op de slimme mesh-routers en deze allemaal van betrouwbare en snelle wifi voorzien.
 • Spraakbesturing via Amazon Alexa: Voor het moeiteloos bedienen van de slimme routers, is integratie in smart home systeem Amazon Alexa mogelijk. Voeg de routers gemakkelijk toe aan het smart home systeem via de app en bestuur deze via een slimme Amazon-speaker met je eigen stem.
 • Werkt samen met andere TP-Link Deco modellen: De TP-Link Deco XE75 is onderdeel van de TP-Link Deco uitvoering. TP-Link zorgt er dan ook voor dat de verschillende modellen naadloos met elkaar kunnen samenwerken en allen in hetzelfde mesh-netwerk kunnen functioneren. Als je op dit moment andere modellen bezit, kun je dus gemakkelijk je systeem uitbreiden.

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

Binnen enkele minuten ben je klaar met installeren. De routers zelf zorgen voor de meest optimale verbinding via AI.

Productkwaliteit 9

Uitgerust met de nieuwste technologie. Dit product is van de allerhoogste kwaliteit.

App/Software 8

Overzichtelijke app, die fraai is vormgegeven.

Functionaliteit 10

State-of-the-art mesh wifi 6 router met een enorm scala aan functies. Denk aan AI-technologie, parental control, spraakbediening, en niet allerminst belangrijk: stabiele en snelle wifiverbinding.

Betrouwbaarheid 9

Met name dankzij de communicatie via de 6GHz frequentie en de functionaliteit in een mesh-netwerk zeer betrouwbaar.

Ontwerp 9

Strak afgewerkt en minimalistische vormgeving.

Gegevensbescherming 8

Verzamelde gegevens worden versleuteld opgeslagen.

Prijs-kwaliteit 8

De prijs is verassend laag voor producten van deze kwaliteit.

Binnen enkele minuten ben je klaar met installeren. De routers zelf zorgen voor de meest optimale verbinding via AI.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Afmetingen10,5 × 10,5 × 16,9 cm
WifistandaardIEEE 802.11ax 6 GHz
IEEE 802.11ax/ac/n/a 5 GHz
IEEE 802.11ax/n/b/g 2.4 GHz
Downloadsnelheid6 GHz: 2402 Mbps (802.11ax, HE160)
5 GHz: 2402 Mbps (802.11ax, HE160)
2.4 GHz: 574 Mbps (802.11ax)
WifcapaciteitTri-Band
2×2 MU-MIMO
OFDMA
FunctionaliteitWifirouter
Toegangspunt
Processor1.7 GHz Quad-Core CPU
Ethernet3× Gigabit Ports per unit
BeveiligingWPA-Personal
WPA2-Personal
WPA3-Personal
SPI Firewall
Toegangscontrole
HomeShield Security abbonnement
Software protocollenIPv4
IPv6
Verpakkingsinhoud3x Deco XE75
1x RJ45 Ethernet kabel
3x Power adapters
1x Snelstartgids
Installatie
FAQs
Hoe kan ik de TP-Link Deco XE75 3-pack bedienen via spraakbesturing?

Door het toevoegen van een Amazon Echo speaker kun je de slimme wifirouters bedienen met je eigen stemgeluid via integratie in het Amazon Alexa smart home systeem.

Wat is het verschil tussen de TP-Link Deco XE75 en de TP-Link Deco X20?

Het voornaamste verschil is dat de Deco X20 werkt via de frequenties 2,4 en 5 GHz, terwijl de XE75 ook werkt op 6GHz. Deze is dus Tri-Band en de X20 is Dual-Band. Daarnaast kan de XE75 een downloadsnelheid van 2402 MBps halen en de X20 een snelheid van 1201 MBps. Ook is het bereik van de Deco XE75 groter en heeft deze ingebouwde AI-technologie die de verbindingssnelheid continu optimaliseert.

Wat is het verschil tussen het HomeShield basis - en pro-abbonnement?

Allereerst is het basis-abonnement inbegrepen en gratis, voor het pro-abonnement betaal je ongeveer zes euro per maand of per jaar in vergelijking iets minder. Qua beveiliging heeft het pro-abonnement een hele hoop extra functies. De meest belangrijke functies waarover je kunt beschikken met het pro-abonnement zijn de volgende:
- Uitgebreidere rapporten over de veiligheid van je netwerk
- Veiligheidsherinneringen
- Uitgebreidere 'Parental Control'
- Betere bescherming van het netwerk

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie