8.8
Authorized reseller of Meer van Sonos

Sonos One SL Stereo Set + Sonos Sub Gen. 3

1

€ 849,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 849,00

2

€ 199,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

2

€ 199,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 1.119,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Met de Sonos One SL stereoset + Sonos Sub heb je de perfecte uitrusting voor een indrukwekkende muziekervaring. Het bevat de krachtige Sonos Sub en twee stereo-compatibele Sonos One SL-luidsprekers. Alle drie de apparaten zijn geïntegreerd in de Sonos-app in je wifi netwerk en kunnen vervolgens worden beheerd door middel van je smartphone, tablet en pc. De opstelling van de apparaten kan op verschillende manieren worden aangepast, je kunt bijvoorbeeld de One SL speakers als een stereopaar gebruiken of los van elkaar in verschillende ruimtes.

De voordelen van Sonos One SL Stereo Set in één oogopslag:

 • Sonos Controller
 • Opvallend ontwerp
 • Geweldig geluid
 • Trueplay
 • Multiroom

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Richard

Het ontwerp, de hoogwaardige afwerking en de bijzonder eenvoudige bediening van de app maken de Sonos-producten zulke goede luidsprekers. De Sonos One SL stereoset + Sonos Sub biedt de ultieme luisterervaring op het gebied van draadloze audioapparatuur.

Productinformatie

 • Sonos Controller: Met de gratis Sonos-app heb je via je smartphone, computer of tablet toegang tot al je Sonos-apparaten, zodat je de volledige controle hebt over je muziek.
 • Opvallend ontwerp: Het minimalistische, maar toch elegante ontwerp van de Sonos-producten past heel goed bij de rest van je interieur. Je kan de speakers plaatsen op een opvallende of een onopvallende plek, jij beslist.
 • Geweldig geluid: Met de combinatie van twee One SL speakers en een Sub breng je een indrukwekkend en ruimtevullend geluid in je huis.
 • Waterafstotend oppervlak: Of je de speakers nu wilt gebruiken in de woonkamer, keuken, badkamer of andere kamers: het waterafstotende oppervlak van de One SL maakt de kleine wifi luidspreker overal inzetbaar.
 • Multiroom: Met zowel dezelfde muziek op alle speakers of verschillende muziek in elke kamer, is geheel aan jou en je kan de voorkeurinstellingen van de Sonos set eenvoudig aanpassen.
 • Google Assistant Skill: Alle Sonos luidsprekers kunnen ook worden bediend met een spraakopdracht. Hiervoor is wel een slimme speaker met Google Assistant of Sonos One nodig om dit te kunnen doen.

De Sonos One SL Stereo Set + Sonos Sub in actie

Met deze set kun je niet alleen naar muziek luisteren, maar ook voelen. De combinatie van Sonos Sub en de twee One SL-luidsprekers zorgt voor een ruimtevullend en verrassend goed geluid. Naast het geweldige geluid onderscheid de Surround Set zich ook met het opvallende ontwerp. Vooral de Sub met zijn O-vorm is noemenswaardig, waarmee de Sub zich duidelijk onderscheidt van concurrerende producten. Iets minder opvallend, maar niet minder belangrijk is het waterafstotend oppervlak van de One SL en dit maakt hem veelzijdig inzetbaar. Hierdoor is het dus ook geen probleem om het te plaatsen in vochtige kamers zoals de badkamer.

Eenvoudig te gebruiken

Met één druk op de knop maken de Sonos-producten verbinding met je smartphone of tablet en kun je je muziek eenvoudig bedienen via de app. Het wordt dan ook aanbevolen dat alle bezitters van een iPhone de Trueplay-functie gebruiken bij de eerste installatie van de Sonos-luidsprekers. Deze technologie maakt het eenvoudig om het geluid van de luidsprekers aan te passen aan de omstandigheden van een kamer (zoals de meubels, de plaats van de spreker, enz.).

Met de Multiroom-functie kun je verschillende nummers in verschillende kamers spelen, maar je kunt natuurlijk ook dezelfde muziek synchroon op al je Sonos-luidsprekers afspelen. De muziek kan afkomstig zijn uit je eigen digitale muziekverzameling, maar daarnaast heb je ook toegang tot een verzameling van internetradiostations en muziekdiensten zoals Apple Music, Deezer, Spotify of SoundCloud.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Richard

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenOne SL: 12 x 12 x 16,2 cm
Sub: 38 x 15,8 x 40,2 cm
Gewicht productOne SL: 1,8 kg
Sub: 16 kg
Versterker2 x klasse-D per stuk
TonerOne SL 1 x tweeter, 1 x midrange
Sub: 2 x 2 Force Cancelling-luidsprekers
Knoppen aan de bovenkant en indicatielampjeOne SL: Volume & play-/ pauzeknop, statusweergave van de Sonos-component en dempingsstatus.
Sub: Verbindingsknop, statusindicator
StroomvoorzieningUniversele voeding 100-240 V, 50-60 Hz
Ingang1 x ethernet per speaker
Doos inhoud2 x Sonos One SL, 1 x Sonos Sub (gen. 3), 3 x voedingskabel, 2 x ethernet-kabel, handleiding
Installatie
FAQs
Wat is de standaardinstelling voor Sonos-producten?

Je moet eerst je Sonos-product aansluiten op netstroom en vervolgens de Sonos-app downloaden. Wanneer je de app opent, selecteer je "Nieuw systeem instellen" en volg de instructies voor de standaardinstellingen.

Hoe kan ik een muziekservice toevoegen?

Je moet eerst het Sonos-Muziek menu openen en vervolgens "Muziekservices toevoegen" selecteren. In de lijst kun je kiezen welke service je wilt toevoegen in de lijst. Kies vervolgens "Account toevoegen" en volg de instructies.

Is mijn wifi voldoende voor de standaardinstelling?

Als je merkt dat andere draadloze apparaten in je huis vaak hun verbinding met je wifi verliezen, het lang duurt om webpagina's te laden of video's te streamen, overweeg dan om een Boost-instelling te gebruiken. Dit geldt vooral als je je huis wilt uitrusten met veel Sonos componenten, of als je muziekdiensten wilt gebruiken die bestanden met een hoge bitsnelheid streamen, zoals FLAC muziekbestanden.

Welke producten worden ondersteund door de Trueplay-instelling?

De Trueplay-instelling ondersteunt de Sonos One SL, de Play:3, de Five en de PLAY:5 (gen1) en Arc. Bovendien ondersteunt Trueplay al deze luidsprekers in combinatie met de Sub.

Welke luidsprekerconfiguraties ondersteunt Trueplay?

Trueplay is compatibel met individuele luidsprekers maar ook met twee luidsprekers die zijn geconfigureerd als een stereopaar. Bovendien ondersteunt Trueplay deze configuraties in combinatie met de Sub.

Hoe werkt Trueplay?

Het geluid van een luidspreker wordt gereflecteerd door de muren, meubels en andere oppervlakken in een kamer voordat deze je oor bereikt. Deze reflectie kan ervoor zorgen dat bepaalde frequenties harder of zachter klinken dan in de studiomix. Terwijl de Trueplay-kalibratietoon wordt afgespeeld, maakt de microfoon op je apparaat een akoestisch profiel van de kamer, waarbij wordt vastgelegd hoe luide en verschillende frequenties klinken als ze door de kamer bewegen. Trueplay gebruikt dan een combinatie van equalizer- en filtertechnieken om deze frequenties te corrigeren en zorgt voor een levensecht geluid van je muziek.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.