9.0
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth Starter Kit + Google Nest Mini

1

€ 149,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 149,99

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 199,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Creëer een unieke sfeer in je kamer door uit miljoenen kleuren te kiezen. Het Philips Hue pakket zit vol slimme functies en de Google Nest Mini maakt het eenvoudig om de lampen met spraakopdrachten te bedienen en je daarnaast bij je dagelijkse taken te helpen.


De voordelen van de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth Starter Kit + Google Nest Mini in één oogopslag:

 • Dimbaar
 • 16 miljoen kleuren
 • Creëer schema's en lichtscènes
 • Handige spraakbesturing
 • Zuinig
 • Je persoonlijke assistent
 • Compact entertainment pakket

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

Slimme lampen, slimme bediening. Met een simpele spraakopdracht kun je via de Nest Mini de helderheid en kleur van de Philips Hue Bluetooth ledlampen instellen en zo in een handomdraai de perfecte sfeer creëren. De Google Nest Mini is daarnaast ook je slimme assistent die je kan helpen bij je dagelijkste taken, maar ook gewoon je favoriete afspeellijst op Spotify kan afspelen.

Productinformatie

 • Dimbaar: Omdat je de helderheid van de ledlampen kunt instellen, kun je de lampen eenvoudig op iedere situatie aanpassen; of het nu een ontspannen filmavond is, of iets waar je je volledige concentratie voor nodig hebt.
 • 16 miljoen kleuren: Je kunt de lampen in alle kleuren van de regenboog laten schijnen om een unieke sfeer te creëren. Laat je creativiteit de vrije loop.
 • Creëer schema's en lichtscènes: Wanneer je de lampen verbindt met de Hue Bridge kun je geofencing en tijdschema's instellen. Dit maakt je dagelijkse leven niet alleen comfortabeler maar ook veiliger. Je kunt bijvoorbeeld met een tijdschema de indruk wekken dat je thuis bent wanneer je op vakantie bent.
 • Handige spraakbesturing: Naast de bediening via bluetooth luisteren de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth ledlampen ook naar je spraakopdrachten. Daarvoor hoef je de lampen alleen met Google Assistant of Amazon Alexa te verbinden.
 • Zuinig: De ledlampen hebben het energielabel A+ en verbruiken dus maar een fractie van de energie die traditionele lampen verbruiken.
 • Je persoonlijke assistent: De Google Nest Mini is de perfecte hulp in het dagelijks leven. Met toegang tot 's werelds grootste database, beantwoordt hij al je vragen. Hij herinnert je aan je afspraken, leest je berichten voor en vertelt je het weerbericht.
 • Compact entertainment pakket: De slimme speaker is meer dan alleen een spraakassistent. Via wifi heb je toegang tot een verscheidenheid aan streaming diensten, waaronder Spotify, Google Play Music, YouTube Music en TuneIn. De kleine, krachtige luidspreker is verbeterd ten opzichte van zijn voorganger om een nog helderder, rijker geluid met meer bas te leveren.

Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth Starter Kit + Google Nest Mini in actie

Laat je fascineren door de indrukwekkende kleurenwereld van het Philips Hue systeem. Met de White en Color Ambiance lampen heb je de keuze uit 16 miljoen kleuren. Kies de juiste verlichting voor je huis op elk moment van de dag. Simuleer bijvoorbeeld je eigen persoonlijke zonsopkomst of creëer de perfecte sfeer voor een filmavond met sfeervolle verlichting. Je kunt het instellen van de kleur en helderheid zelfs automatiseren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Philips Hue Bridge, die bij de levering is inbegrepen. De netwerkkabel verbindt de Bridge met je router. Je kunt daarna je slimme ledlampen bedienen via de Hue app op je smartphone of tablet.

Zo eenvoudig kun je Philips Hue bedienen

Kies een andere kleur of wittint voor iedere lamp en verander deze op basis van je stemming. Er kunnen tot 50 lichtbronnen in het netwerk worden geïntegreerd. Je kunt kiezen uit warm wit ontspanningslicht, neutraal wit daglicht, en alle denkbare kleuren. Creëer lichtscènes om je favoriete lichtconfiguraties op te slaan. Of je nu de lampen volledig wilt automatiseren op basis van geofencing en tijdschema's, of zelf de lampen wilt instellen, Philips Hue maakt het eenvoudig.


Philips Hue kun je ook bedienen met spraakopdrachten. Gebruik de Google Nest Mini om de lampen met je stem te bedienen. Op verzoek kun je je voorgeprogrammeerde scènes activeren, individuele lampen in- of uitschakelen en genieten van het comfort van je Hue-lampen met een simpele spraakopdracht.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenLampen: 60 x 60 x 110 mm
Bridge: 88 x 88 x 26 mm
Dimmer Switch: 35 x 92 x 11 mm
Nest Mini: 98 x 98 x 42 mm
FittingE27
VerbindingPhilips Hue: Bluetooth, ZigBee
Nest Mini: Wifi, Bluetooth
StroomvoorzieningLampen: Netstroom
Bridge: Netstroom
Dimmer Switch: 1x CR2450 batterij
Nest Mini: Netstroom
EnergielabelLampen: A+
Maximaal vermogenLampen: 9 Watt
LevensduurLampen: 25.000 uur
Lichtsterkte800 lumen (bij 4000 Kelvin)
Inhoud doos2x Phlips Hue White and Color Ambiance E27 Bluetooth ledlamp
1x Philips Hue Dimmer Switch
1x Philips Hue Bridge
1x Ethernetkabel
1x Voedingskabel
1x Google Nest Mini
Installatie
FAQs
Hoe ver kan ik de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth Starter Kit uitbreiden?

Je kunt de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth 3-pack Starter Kit tot een systeem van wel 50 lampen en 12 accessoires uitbreiden.

Kan ik mijn oude dimschakelaar gebruiken om de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth ledlampen te dimmen?

Nee, de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth ledlampen werken niet met traditionele dimschakelaars. Daarom wordt er een Philips Hue Dimmer Switch meegeleverd.

Werkt de Philips Hue Bridge ook via wifi?

Nee, helaas moet je de Philips Hue Bridge met een ethernet kabel verbinden.

Kan ik de microfoon van de Google Nest Mini uitzetten?

Ja, er zit een schakelaar op de achterkant van de Google Nest Mini waarmee je de microfoons kunt uitschakelen.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.