9.0
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth 3-pack Starter Kit

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 199,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 199,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth 3-pack Starter Kit bevat alles wat je nodig hebt om met slimme verlichting aan de slag te gaan. Door de lampen met de meegeleverde Bridge te verbinden krijg je toegang tot een aantal handige functies, maar ook via bluetooth kun je eenvoudig van kleurrijk en slim licht genieten.


De voordelen van de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth 3-pack Starter Kit in één oogopslag:

 • Dimbaar
 • 16 miljoen kleuren
 • Bluetooth bediening
 • Creëer schema's en lichtscènes
 • Handige spraakbesturing

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Deze set geeft je diverse mogelijkheden om de slimme lampen te bedienen, bijvoorbeeld via bluetooth, met één van de Dimmer Switches of met een tijdschema. De meegeleverde Bridge is het centrum van je Hue verlichtingssysteem en zorgt ervoor dat je van een paar slimme functies gebruik kan maken, bijvoorbeeld geofencing: de Bridge kan wanneer je thuiskomt de lichten automatisch aan laten gaan, en weer uit laten gaan als je het huis verlaat. Je krijgt dus niet alleen lampen waarmee je een indrukwekkende kleurengoed kunt creëren maar een heel pakket dat je comfort verhoogt.

Productinformatie

 • Dimbaar: Omdat je de helderheid van de ledlampen kunt instellen, kun je de lampen eenvoudig op iedere situatie aanpassen; of het nu een ontspannen filmavond is, of iets waar je je volledige concentratie voor nodig hebt.
 • 16 miljoen kleuren: Je kunt de lampen in alle kleuren van de regenboog laten schijnen om een unieke sfeer te creëren. Laat je creativiteit de vrije loop.
 • Bluetooth bediening: Je kunt de lampen eenvoudig via bluetooth instellen, je hebt dus niet per se een Philips Hue Bridge nodig.
 • Creëer schema's en lichtscènes: Wanneer je de lampen verbindt met de Hue Bridge kun je geofencing en tijdschema's instellen. Dit maakt je dagelijkse leven niet alleen comfortabeler maar ook veiliger. Je kunt bijvoorbeeld met een tijdschema de indruk wekken dat je thuis bent wanneer je op vakantie bent.
 • Handige spraakbesturing: Naast de bediening via bluetooth luisteren de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth ledlampen ook naar je spraakopdrachten. Daarvoor hoef je de lampen alleen met Google Assistant of Amazon Alexa te verbinden.

De Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth 3-pack Starter Kit in actie

Laat je fascineren door de indrukwekkende kleurenwereld van het Philips Hue systeem. Met de White en Color Ambiance lampen heb je de keuze uit 16 miljoen kleuren. Kies de juiste verlichting voor je huis op elk moment van de dag. Simuleer bijvoorbeeld je eigen persoonlijke zonsopkomst of creëer de perfecte sfeer voor een filmavond met sfeervolle verlichting. Je kunt het instellen van de kleur en helderheid zelfs automatiseren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Philips Hue Bridge, die bij de levering is inbegrepen. De netwerkkabel verbindt de Bridge met je router. Je kunt daarna je slimme ledlampen bedienen via de Hue app op je smartphone of tablet.

Zo eenvoudig kun je Philips Hue bedienen

Kies een andere kleur of wittint voor iedere lamp en verander deze op basis van je stemming. Er kunnen tot 50 lichtbronnen in het netwerk worden geïntegreerd. Je kunt kiezen uit warm wit ontspanningslicht, neutraal wit daglicht, en alle denkbare kleuren. Creëer lichtscènes om je favoriete lichtconfiguraties op te slaan. Of je nu de lampen volledig wilt automatiseren op basis van geofencing en tijdschema's, of zelf de lampen wilt instellen, Philips Hue maakt het eenvoudig.


Het gebruik van apps van derden is ook interessant. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om je lichten met muziek te synchroniseren. Dat is een makkelijke manier om een echte feeststemming te creëren. Je kunt de lampen ook synchroniseren met de film die je kijkt, voor een indrukwekkende filmervaring. Een handige functie is daarnaast nog de spraakbesturing. Hiervoor heb je wel een slimme spraakassistent nodig, bijvoorbeeld Google Assistant.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenLampen: 60 x 60 x 110 mm
Bridge: 88 x 88 x 26 mm
Dimmer Switches: 35 x 92 x 11 mm
FittingE27
VerbindingBluetooth
ZigBee
StroomvoorzieningLampen: Netstroom
Bridge: Netstroom
Dimmer Switches: 1x CR2450 batterij
EnergieefficiëntieklasseF
ProductinformatiebladHier te downloaden
Levensduur25.000 uur
Lichtsterkte800 lumen (bij 4000 Kelvin)
Inhoud doos3x Phlips Hue White and Color Ambiance E27 Bluetooth ledlamp
2x Philips Hue Dimmer Switch
1x Philips Hue Bridge
1x Ethernetkabel
1x Voedingskabel
Installatie
FAQs
Hoe ver kan ik de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth 3-pack Starter Kit uitbreiden?

Je kunt de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth 3-pack Starter Kit tot een systeem van wel 50 lampen en 12 accessoires uitbreiden.

Kan ik mijn oude dimschakelaar gebruiken om de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth ledlampen te dimmen?

Nee, de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth ledlampen werken niet met traditionele dimschakelaars. Daarom worden er twee Philips Hue Dimmer Switches meegeleverd.

Werkt de Philips Hue Bridge ook via wifi?

Nee, helaas moet je de Philips Hue Bridge met een ethernet kabel verbinden.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.