8.6
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White Ambiance E27 Bluetooth Bulbs 2-pack

Aanbevolen verkoopsprijs € 44,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 44,99 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De Philips Hue White E27 Bluetooth Ledlampen 2-pack is een set slimme ledlampen die je via spraakbesturing of via de Hue app op je smartphone kunt dimmen en in kleurtemperatuur kunt aanpassen om de juiste sfeer te creëren. Je hebt voor deze lampen niet per se een Philips Hue Bridge nodig, omdat de lampen via bluetooth met je smartphone of tablet verbinden.


De voordelen van de Philips Hue White Ambiance E27 Bluetooth Ledlampen 2-pack in één oogopslag:

 • Vloeiend dimmen
 • Bediening via de app
 • Integreerbaar in een Hue systeem
 • Spraakbesturing
 • Instelbare kleurtemperatuur

Expert review
8.6
Getest door tink Experte
Moritz

Makkelijker wordt slimme verlichting niet: schroef de lampen in de fitting en verbind ze via bluetooth met je smartphone of tablet. Zo kun je tot wel 10 lampen via de gratis Hue app besturen. Omdat je de lampen vloeiend kunt dimmen, kun je er voor zorgen dat je op elk moment van de dag precies de juiste helderheid hebt. Als je wilt kun je ook toegang krijgen tot een aantal extra functies zoals geofencing en instelbare tijdschema's door de lamp met een Hue Bridge te verbinden.

Productinformatie

 • Vloeiend dimmen: Je kunt de lampen geheel vloeiend dimmen of de maximale lichtsterkte van 806 lumen instellen. Zo kun je voor iedere situatie het perfecte licht instellen.
 • Bediening via de app: In de gratis Hue app bedien je tot wel 10 lampen tegelijk, simpelweg via bluetooth.
 • Integreerbaar in een Hue systeem: Naast dat de lampen bluetooth-compatibiliteit hebben zijn ze ook gemakkelijk in een bestaand Hue systeem te integreren. Zo kun je via een Bridge tot wel 50 lampen en 12 accessoires tegelijk bedienen.
 • Spraakbesturing: Verbind de lampen met Google Assistant, Siri of Amazon Alexa om ze eenvoudig via spraakopdrachten te bedienen.
 • Instelbare kleurtemperatuur: In de Hue app kun je uit wel 50.000 wittinten kiezen om precies de ambiance die jij wilt te creëren.

De Philips Hue White Ambiance E27 Bluetooth Ledlampen 2-pack in actie

Verbind de ledlampen via bluetooth met je smartphone. Zo bedien je eenvoudig de slimme lampen via de app; je hebt namelijk geen Bridge nodig. Het dimmen, aan- en uitzetten en het kiezen van een wittint gebeurt met één druk op de knop. Je hebt dus in een handomdraai de juiste lichtsterkte en kleurtemperatuur voor ieder moment.

Slimme functies

Naast de diverse bedieningsmogelijkheden beschikken de lampen nog over een aantal andere slimme functies. Je kunt bijvoorbeeld je instellingen als lichtscènes opslaan en ze met één druk op de knop weer oproepen. Daarnaast kun je timers instellen voor de lampen. Wanneer je de lampen aan een Bridge hebt gekoppeld krijg je toegang tot een paar extra functies, zoals het automatiseren van de lampen met schema's en bediening op afstand.


Een handige functie van de lampen is de spraakbesturing. Daarmee stel je de lampen in door middel van eenvoudige spraakopdrachten. Je hebt Google Assistant of Amazon Alexa nodig om spraakbesturing mogelijk te maken. Wanneer je de lampen met een Bridge hebt verbonden kun je ook via Apple HomeKit van de spraakbesturing gebruik maken.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink Experte
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen61 x 61 x 112 mm
Gewicht109 g
VerbindingBluetooth, ZigBee
StroomvoorzieningNetstroom, 220 - 240 V
Vermogenmaximaal 9 W
Levensduur25.000 uur
FittingE27
Kleurtemperatuur:2200 - 6500 Kelvin
Garantie2 jaar
Lichtsterkte806 lumen bij 4000 K
EnergieefficiëntieklasseF
ProductinformatiebladHier te downloaden
Installatie
FAQs
Heb ik een Philips Hue Bridge nodig voor de Philips Hue White Ambiance E27 Bluetooth Ledlampen 2-pack?

Je hebt niet per se een Philips Hue Bridge nodig voor de Philips Hue White Ambiance E27 Bluetooth Ledlampen 2-pack. Je kunt de lampen eenvoudig via bluetooth of met een Dimmer Switch bedienen. Het is wel mogelijk om de lampen in een bestaand Hue systeem met Hue Bridge te integreren.

Is het mogelijk om de Philips Hue White Ambiance E27 Bluetooth Ledlampen 2-pack via Siri of Apple HomeKit te besturen?

Dat is mogelijk, maar daarvoor moet je wel de lampen met een Hue Bridge verbinden.

Wat is het verschil tussen Hue White en Hue White Ambiance?

Bij Hue White Ambiance lampen kun je naast vloeiend dimmen ook kiezen uit 50.000 wittinten. De Hue White lampen hebben daarentegen een vaste kleurtemperatuur.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.