• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.5
Authorized reseller of Meer van Worx

Worx Landroid S300 Robotmaaier + Worx Landroid ACS Botsingssensor

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 918,00

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 619,00 Incl. btw

-33% -33%
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies

De voordelen van de Worx Landroid S300 Robotmaaier + Worx Landroid ACS Botsingssensor in één oogopslag:

 • Multi-zone programmering
 • Anti diefstal beveiliging
 • Regensensor
 • AIA-technologie
 • Bediening via smartphone
 • Bescherm tuin en robotmaaier botsingssensor

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz

De Worx Landroid S300 Robotmaaier in combinatie met de ACS Botsingssensor biedt een uitstekende oplossing voor efficiënt en zorgeloos gazononderhoud. Met de multi-zone programmering kan je elk deel van je tuin op een georganiseerde manier laten maaien. De automatische deactivatie en pincode zorgen voor diefstalbeveiliging en gemoedsrust. De AIA technologie en de ACS botsingssensor zorgen voor nauwkeurige navigatie en bescherming van zowel de robotmaaier als je tuin. Met de handige app heb je volledige controle over de maairobot, waar je ook bent.

Meer details
Productinformatie

 • Multi-zone programmering: De Worx Landroid S300 is uitgerust met multi-zone programmering, wat betekent dat hij verschillende gazonzones kan onthouden die niet met elkaar verbonden zijn. Hierdoor kun je elk stukje gazon in de tuin op een efficiënte manier laten maaien.
 • Automatische deactivatie en pincode: Dankzij de geïntegreerde diefstalbeveiliging deactiveert de robotmaaier zichzelf wanneer je het gebied verlaat en heb je de eerder ingestelde pincode nodig om hem weer te activeren. Zo voorkom je misbruik en diefstal van het waardevolle apparaat.
 • Maait niet wanneer het regent: Als het begint te regenen, stopt de robotmaaier met werken en keert hij automatisch terug naar het laadstation. De geïntegreerde regensensor detecteert regen zodat hij direct het maaien kan afbreken. Zodra het gras is opgedroogd, hervat hij zijn werk.
 • Gepatenteerde AIA technologie: Worx heeft zijn eigen AIA technologie ontwikkeld. Een zeer speciale navigatietechnologie op basis van kunstmatige intelligentie, waarmee ook op bochtige gazons nauwkeurig gemaaid kan worden.
 • Mobiele bediening via app: Je kunt de maairobot met één druk op de knop starten of alle belangrijke instellingen beheren in de overzichtelijke app van Worx. Je hebt altijd en overal toegang dankzij de verbinding via wifi.
 • Beschermt tuin en robotmaaier: Het Anti-Collision-System van de Worx Landroid ACS Botsingssensor zorgt ervoor dat je Worx robotmaaier obstakels zoals bomen of stenen herkent en vermijdt. Dit beschermt zowel je robotmaaier als je tuin.
 • Met technologie uit de auto-industrie: De ACS ultrasone botsingssensoren zijn hoogwaardig geproduceerd en werken betrouwbaar. Dezelfde soort sensoren worden gebruikt in de auto-industrie.

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 9

De installatie van de Worx Landroid S300 Robotmaaier en de ACS Botsingssensor is eenvoudig en vereist geen speciale technische kennis. De handleiding begeleidt je stap voor stap door het installatieproces.

Productkwaliteit 8

De afwerking van de afzonderlijke onderdelen is nauwkeurig. Met dit product wordt tuinieren kinderspel, want het hoogwaardige product doet het bijna vanzelf.

App/Software 8

De Worx app is de uitstekende communicator tussen jou en het apparaat. Je kunt het product zonder problemen bedienen.

Functionaliteit 9

Schema's, diefstalbeveiliging, nauwkeurig maaien, hoogwaardige messen en met de ACS botsingssensor ook nog extra beschermd.

Betrouwbaarheid 9

Hij reageert betrouwbaar op alle commando's, zodat je een zorgeloze dag tegemoet gaat.

Ontwerp 8

Het ontwerp is modern. Door de opvallende oranje kleur herken je hem zelfs van een afstand.

Gegevensbescherming 8

Dankzij de pincode is de maaier goed beveiligd.

Prijs-kwaliteit 9

De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Vooral door de ACS botsingssensor is de robotmaaier extra beschermd en gaat daardoor jaren mee. Daardoor is het een waardige investering.

De installatie van de Worx Landroid S300 Robotmaaier en de ACS Botsingssensor is eenvoudig en vereist geen speciale technische kennis. De handleiding begeleidt je stap voor stap door het installatieproces.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ConnectiviteitWifi
StroomvoorzieningOplaadbare accu
RegensensorJa
Aanbevolen oppervlakte [m²]300 m²
Maaihoogte [mm]20-50mm (instelbaar)
Maaisysteem [mm]3-bladsysteem
Maximale helling [% (°)]20° (35 %)
Maaibreedte [cm]18 cm
Geluidsvermogen [dB]60 dB
Batterij20 V
Batterijlevensduur1u, oplaadtijd: 1,5u
Verpakkingsinhoud1x Worx Landroid robotmaaier
1x accu
1x laadstation
1x netadapter
9x messen en schroeven
1x 100m grensdraad
130x haringen
1x steeksleutel
2x afstandsmaten
Installatie
FAQs
Rijdt hij achteruit het laadstation in?

Nee, hij rijdt intelligent zijwaarts het laadstation in zodat er geen gras te hoog groeit rond het laadstation.

Hoe maak ik de Worx Landroid S300 Robotmaaier winterklaar, waar moet ik rekening mee houden?

Om de Worx Landroid S300 Robotmaaier winterklaar te maken, haal je de stekker uit het stopcontact, bewaar je hem op een droge plaats en laad je hem op een vorstvrije dag kort op. Voor loodaccu's is het belangrijk om ze elke 4-8 weken op te laden, zelfs bij lage temperaturen. Overweeg ook het gebruik van een winterbeschermingsbox voor extra bescherming. Zo zorg je ervoor dat de robotmaaier goed beschermd is tijdens de winter en klaar is voor gebruik in het volgende seizoen.

Moet ik de grensdraad van de Worx S300 robotmaaier rond bomen leggen?

De draad kan rond bomen worden gelegd, maar dat hoeft niet. Bij hoge, zware objecten zal de Landroid na contact in een andere richting gaan dankzij de ingebouwde gevoelige sensoren.

Kan ik meerdere gazonzones instellen met de multi-zone programmering?

Ja, de Worx Landroid S300 Robotmaaier ondersteunt de multi-zone programmering, waardoor je meerdere gazonzones kunt instellen en afzonderlijk kunt beheren. Hierdoor kan je efficiënt en nauwkeurig maaien in verschillende delen van je tuin.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie